Dodaj do ulubionych

ortodonta Wrocław

18.03.07, 14:50
prosze o namiary na ortodontow gdzie mozna splacac aparat w ratach.
Obserwuj wątek
    • georgewroc1 Re: ortodonta Wrocław 18.03.07, 20:09
      Orthosmile ul. Jaracza - jes tmozliwosc spalcenia chyba w dwóch ratach. Sa
      mplacilem w calosci wiec nie znam szczegolow.
      • neredica Re: ortodonta Wrocław 18.03.07, 20:55
        a mozesz dac jakies namiary.adres strony internetowej,jestes zadowolony z ich
        uslug?
    • mrowax Re: ortodonta Wrocław 18.03.07, 20:56
      w geodencie można na raty
      przez lukas bank chyba
      www.geodent.com.pl/
      • barne Re: ortodonta Wrocław 19.03.07, 19:57
        hmmm George zauważylem ze bardzo forujesz to Otrhosmile, rozumiem ze tam sie
        leczysz ale kiedys czytalem ze zmienili Ci plan leczenia.Czy uwazasz ze to
        dobry pomysl?ja bym sie strasznie wkurw...gdybym takie cos od swojego
        uslyszal...
        spoko nie atakuje Cie, mam nadzieje ze tak tego nie odczytaszsmilez
        ciekawosci:widzisz jakies zmiany w swoim uzebieniu??mam nadzieje ze tak bo
        sledze forum i wiem ze od pewnego czasu chyba juz nosisz aparat
        pozdrawiam
        • georgewroc1 Re: ortodonta Wrocław 20.03.07, 18:52
          witam,

z mojej strony nie jest to forowanie Orthosmile tylko opisywanie moich
          doswaidczen gdys wlasnie tam sie lecze i jestem zadowolony.
          Lecze sie tam od ubieglego maja wiec prawie rok. to prawda ze moj plan leczenia
          ulegl niewielkiej modyfikacji ale dla mnie nie jest to problem. Wydaje mi sie,
          ze w dziedzinie jaka jest ortodoncja ( i pewnie innych zwiazanych z organizmemm
          czlowieka i w ogole z zywmi organizmami) trudno jest przewidziec co sie bedzie
          dzialo po roku leczani. RUzne organizmy roznie reaguja i czasem trzeba na
          bierzaco korygowac wczesniejsze plany.
          Od poczatku slyszalem ze moja wada jest dosc skomplikowana i niejednokrotnie juz
          orto musiala stosowac niestandardowe triki aby cos poluzowac czy ruszyc.
          Generalnie jestem nastawiony na pozytywne efekty i widze ze zeby przesuwaja sie
          i wygladaja coraz lepiej. Jutro tj 21 marca mam kolejna wizyte- zobaczymy co sie
          wydarzy smile
          Pozdrawiam
        • georgewroc1 Re: ortodonta Wrocław 21.03.07, 21:48
          I jestem po kolejnej wizycie.
          na poczatek odbylo sie piaskowanie zebow bo sporo osadow zebralo sie. Potem
          prze4klejenie dwoch zamkow, rekonturing zeba i wymiana luków. Od dzis bede tez
          musial uzywac tzw. wyciągów 2giej klasy. Sa to male , okragle gumeczki ktore mam
          sobie zakladac na noc. Rozciaga sie je na tych wypustkach ktore sa na zamkach.
          Moje ma mzakladac miedzu szostka dolna a trojka gorna - po obu stronach. Ma to
          na celu wyciaganie szczeki do przodu. I tyle..

Kolejna wizyta za 2 m-ce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka