Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak macie na imie???

• Gość: kasia Re: jak macie na imie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 22:56
        też jestem KASIA!!!!!
        • zielona_herbatka JAGODA 29.10.04, 00:16
          ja mam dość nie sptykane imie i chyba troche dziwne bo czasami ludzie sie
          dziwnie patrza i mówią " jak? jagoda?" ogólnie zdążyłam się przyzwyczaić i nawet
          lubię swoje imie
          aha co najdziwniejsz część rodziny mówi do mnie Kaśka:) chyba nie mogą sie dotej
          pory pogodzic z tym jak skrzywdzii mnie moi rodzice:PPPPP
          pozdrawiam
          • Gość: Richelieu* Re: JAGODA IP: 195.117.90.* 29.10.04, 16:10
            co chcesz, mam znajomą Jadwigę (w moim wieku), na którą mówi się Jagoda żeby
            było ładniej
            • Gość: frutelka Dagmara ..bardzo je lubie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:07
      • Gość: Jadżka Re: jak macie na imie??? IP: 80.48.237.* 21.12.04, 12:59
        mam na imię babcia Jadzia
        • Gość: joanna Re: jak macie na imie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:18
          Joanna
          • Gość: @neta Re: jak macie na imie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:53
            Aneta.
            • Gość: Amy Re: jak macie na imie??? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.03.05, 21:10
              Anna-Maria :)
              To jest jedno imie ;) I lubie je, chociaz i tak wszyscy do mnie mowia jakbym
              nazywała sie poprostu Anna:)
              • Gość: Monica Re: jak macie na imie??? IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.05, 22:57
                A ja jestem MONIKA. Mam koleżankę w moim wieku (a nie jestem stara), która ma
                na imie Janina. Serdecznie jej wspólczuję. Wszyscy się z niej śmieją, jakby to
                była jej wina, że nosi takie imię. wszystkim się przedstawia Aśka.
                • Gość: mycha Re: jak macie na imie??? IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 23:03
                  jestem Basia. nie mylić z Barbarą. :)
                  • Gość: bajka Re: jak macie na imie??? IP: 195.47.201.* 10.03.05, 11:02
                    Ja też jestem Basia i nie cierbię tego "Barbara", a też mówią na Ciebie
                    Basieńka, Bajeczka, Basiulka itp?
                    • Gość: mycha Re: jak macie na imie??? IP: *.icpnet.pl 10.03.05, 13:13
                      Basienka i Basiulka zdarza sie. chociaz zwyczjnie Basia najbardziej mi sie
                      podoba.
                      mialam kiedys nauczyciela, ktory mowil do wszystkich pelnymi imionami. wymawial
                      to mniej wiecej barr-ba-ra. brr... to brzmialo niemal jak "karramba" szpiega z
                      krainy deszczowcow. :)
                      • Gość: bajka Re: jak macie na imie??? IP: 195.47.201.* 10.03.05, 15:14
                        A mój kumpel mówi na mnie czasem Rabarbar (jak go wyjątkowo wkurzę :-)))
                        Pozdrawiam
      • krowa_w_kropki Re: jak macie na imie??? 10.03.05, 10:30
        Ostatnio nagminnie mówią mi Ania, nie wiem dlaczego, bo ani jedno z moich imion
        tak nie brzmi.
      • gosik79 Re: jak macie na imie??? 10.03.05, 10:59
        jak mam na imię..:)) wiadomo. moja mama ma na imię Maria, ale w pracy mówią na
        nia Mariola, co z kolei doprowadza ja do szewskiej pasji.

Miałam koleżankę Domicelę, w pracy mam Alana, Ariela, Jesikę, Mario, Balbinę,
        Rozalię, Annę Marię (matka prosiła żeby się tak zwracać do tego dziecka:) a
        nawet jednego Barnabę.
        • charlotta_lotta Re: jak macie na imie??? 10.03.05, 13:28
          a ja jestem Kim :)
      • Gość: kiki Re: OLGA IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.05, 13:34
        • Gość: Magdalena Re: OLGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 08:26
          • wildorchid Re: imie 12.03.05, 21:34
            Sara Karolina.uzywam bardziej drugiego
      • conena Eufrozyna. 12.03.05, 22:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka