Gość: kasia Re: jak macie na imie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 22:56 też jestem KASIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_herbatka JAGODA 29.10.04, 00:16 ja mam dość nie sptykane imie i chyba troche dziwne bo czasami ludzie sie dziwnie patrza i mówią " jak? jagoda?" ogólnie zdążyłam się przyzwyczaić i nawet lubię swoje imie aha co najdziwniejsz część rodziny mówi do mnie Kaśka:) chyba nie mogą sie dotej pory pogodzic z tym jak skrzywdzii mnie moi rodzice:PPPPP pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: JAGODA IP: 195.117.90.* 29.10.04, 16:10 co chcesz, mam znajomą Jadwigę (w moim wieku), na którą mówi się Jagoda żeby było ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frutelka Dagmara ..bardzo je lubie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadżka Re: jak macie na imie??? IP: 80.48.237.* 21.12.04, 12:59 mam na imię babcia Jadzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: jak macie na imie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:18 Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @neta Re: jak macie na imie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:53 Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: jak macie na imie??? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.03.05, 21:10 Anna-Maria :) To jest jedno imie ;) I lubie je, chociaz i tak wszyscy do mnie mowia jakbym nazywała sie poprostu Anna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: jak macie na imie??? IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.05, 22:57 A ja jestem MONIKA. Mam koleżankę w moim wieku (a nie jestem stara), która ma na imie Janina. Serdecznie jej wspólczuję. Wszyscy się z niej śmieją, jakby to była jej wina, że nosi takie imię. wszystkim się przedstawia Aśka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: jak macie na imie??? IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 23:03 jestem Basia. nie mylić z Barbarą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: jak macie na imie??? IP: 195.47.201.* 10.03.05, 11:02 Ja też jestem Basia i nie cierbię tego "Barbara", a też mówią na Ciebie Basieńka, Bajeczka, Basiulka itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: jak macie na imie??? IP: *.icpnet.pl 10.03.05, 13:13 Basienka i Basiulka zdarza sie. chociaz zwyczjnie Basia najbardziej mi sie podoba. mialam kiedys nauczyciela, ktory mowil do wszystkich pelnymi imionami. wymawial to mniej wiecej barr-ba-ra. brr... to brzmialo niemal jak "karramba" szpiega z krainy deszczowcow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: jak macie na imie??? IP: 195.47.201.* 10.03.05, 15:14 A mój kumpel mówi na mnie czasem Rabarbar (jak go wyjątkowo wkurzę :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: jak macie na imie??? 10.03.05, 10:30 Ostatnio nagminnie mówią mi Ania, nie wiem dlaczego, bo ani jedno z moich imion tak nie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: jak macie na imie??? 10.03.05, 10:59 jak mam na imię..:)) wiadomo. moja mama ma na imię Maria, ale w pracy mówią na nia Mariola, co z kolei doprowadza ja do szewskiej pasji. Miałam koleżankę Domicelę, w pracy mam Alana, Ariela, Jesikę, Mario, Balbinę, Rozalię, Annę Marię (matka prosiła żeby się tak zwracać do tego dziecka:) a nawet jednego Barnabę. Odpowiedz Link Zgłoś