Gość: me:) IP: *.icpnet.pl 07.11.04, 16:42 Czy znajde w HIS spodnie rozmiar w:34 l:32-34 ??? oczywiście damskie? i jak to jest z firma Big Star Levi's i Wrangler???PROSZE POMÓŻCIE! ROZMIAR W34 L32-34 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara-klara Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! 07.11.04, 21:13 Taki sam rozmiat, moze o jeden rozmiar mnieszy lub większy jesli chodzi o pas (W)i podobnie z długością(L).Dużo też zależy od samych modeli, są takie które wypadają np. dłuższe itd. Ale generalnie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me:) Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 08.11.04, 05:59 Dzięki Klara bo już sie bałam że nigdzie nie zjade spodni na swój rozmiar:)ale dałaś mi nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! 08.11.04, 09:07 Jeśli masz, tak jak mi się wydaje po rozmiarze, ok. 80 cm w pasie i ok. 170 cm wzrostu, to jest to ten sam rozmiar. Poza tym, teraz, przynajmniej w Big Starze, można znalezć spodnie na każdą długość i szerokość;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me:) Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 08.11.04, 09:33 w pasie mam troszke więcej ale jestem na dietce wiec może troszke mi spadnie w pasie;)a wzrost 171cm:) z góry dzieki że mi odpisałaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 09:48 ja ostatnio szukalam 32/32 (chociaz ostatnio minimalnie schudlam wiec moze 31/32) i bylo ciezko. w bigstarze wprawdzie nie bylam, bo jakos nie lubie tej firmy. na wranglery to raczej nie masz co liczyc, chociaz zalezy jeszcze jaki model cie interesuje (ja szukalam prostych biodrowek). w lee wbilam sie w dwie pary w rozmiarze 31/33 (a moze to bylo 30/33? sama juz nie pamietam), ale byly ciut przyciasne, wiekszych nie bylo. w levis'ie tez nic nie znalazlam. na koniec pojechalam do americanosa i udalo sie. ich rozmiar 30 jest dla mnie ok. dla mnie to bylo strasznie dolujace, jak mi mowili, ze wiekszych w ogole nie ma (w sensie, ze nie dostaja od producenta). nie jestem jakos super szczupła, ale gruba tez na pewno nie.. zycze udanych lowow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me:) Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 08.11.04, 10:28 oj czuje że ciężko mi bedzie:( a może ktoś wie gdzie w Poznaniu znajde spodnie w rozmiarze który we wsześniejszym liście napisałam? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! 09.11.04, 00:21 Ha ha, to znowu ja:)) Z racji tego, że primo: mieszkam w Poz. i secundo: pracuję dorywczo w w/w przeze mnie sklepie zapraszam Cię w piątek lub niedzielę, chętnie Ci pomogę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me:) Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 09.11.04, 07:13 ale zbieg okoliczności:):):):) postaram sie wpaść:)chciałabym jeszcze odwiedzić Factory Outlet może tam coś na siebie znajde:)ALE BARDZO CI DZIĘKUJE ŻE ODPISAŁAŚ:)!!!!!chociaż raz nie zostałąm z tym problemem(duże spodnie:])sama:) Dzięki Klara:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! 09.11.04, 09:04 Kiedyś kupiłam fajne spodnie, sztruksy czarne w Factory, mieli pełną rozmiarówkę, ale jak ostanio tam byłam(sobota) niestety nie było dużego wyboru, ale może mieli jakąś dostawę:) ps.jakby co, jestem w BS w Browarze. Do zobaczenia, byc moze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 10.11.04, 09:03 kappahl ma duże rozmiary spodni-ale troszke drogie.na stronie big stara jest rozmiarówka więc możesz zobaczyć czy jest rozmiar spodni które Ci sie podobają.A factory outlet...nie wiem jeszcze tam nie bylam ale kto wie:) tam są poprzednie kolekcje więc może rozmiary których nie udało się sprzedać też będą i znajdziesz coś dla siebie:)daj znać czy kupiłaś spodnie:)ja mam podobny rozmiar do Ciebie więc skorzystam z Twoich informacji:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś