Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!!

IP: *.icpnet.pl 07.11.04, 16:42
    Czy znajde w HIS spodnie rozmiar w:34 l:32-34 ??? oczywiście damskie? i jak
    to jest z firma Big Star Levi's i Wrangler???PROSZE POMÓŻCIE!
    ROZMIAR W34 L32-34
    Obserwuj wątek
      • klara-klara Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! 07.11.04, 21:13
        Taki sam rozmiat, moze o jeden rozmiar mnieszy lub większy jesli chodzi o pas (W)i podobnie z długością(L).Dużo też zależy od samych modeli, są takie które wypadają np. dłuższe itd. Ale generalnie podobnie.
        • Gość: me:) Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 08.11.04, 05:59
          Dzięki Klara bo już sie bałam że nigdzie nie zjade spodni na swój rozmiar:)ale
          dałaś mi nadzieję
          • klara-klara Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! 08.11.04, 09:07
            Jeśli masz, tak jak mi się wydaje po rozmiarze, ok. 80 cm w pasie i ok. 170 cm wzrostu, to jest to ten sam rozmiar. Poza tym, teraz, przynajmniej w Big Starze, można znalezć spodnie na każdą długość i szerokość;)))
            • Gość: me:) Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 08.11.04, 09:33
              w pasie mam troszke więcej ale jestem na dietce wiec może troszke mi spadnie w
              pasie;)a wzrost 171cm:) z góry dzieki że mi odpisałaś:)
              • klara-klara Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! 08.11.04, 10:16
                :)))
      • Gość: pi Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 09:48
        ja ostatnio szukalam 32/32 (chociaz ostatnio minimalnie schudlam wiec moze
        31/32) i bylo ciezko. w bigstarze wprawdzie nie bylam, bo jakos nie lubie tej
        firmy. na wranglery to raczej nie masz co liczyc, chociaz zalezy jeszcze jaki
        model cie interesuje (ja szukalam prostych biodrowek).
        w lee wbilam sie w dwie pary w rozmiarze 31/33 (a moze to bylo 30/33? sama juz
        nie pamietam), ale byly ciut przyciasne, wiekszych nie bylo. w levis'ie tez nic
        nie znalazlam.
        na koniec pojechalam do americanosa i udalo sie. ich rozmiar 30 jest dla mnie
        ok.
        dla mnie to bylo strasznie dolujace, jak mi mowili, ze wiekszych w ogole nie ma
        (w sensie, ze nie dostaja od producenta). nie jestem jakos super szczupła, ale
        gruba tez na pewno nie..
        zycze udanych lowow
        pozdrawiam
        • Gość: me:) Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 08.11.04, 10:28
          oj czuje że ciężko mi bedzie:( a może ktoś wie gdzie w Poznaniu znajde spodnie
          w rozmiarze który we wsześniejszym liście napisałam?
          • klara-klara Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! 09.11.04, 00:21
            Ha ha, to znowu ja:)) Z racji tego, że primo: mieszkam w Poz. i secundo: pracuję dorywczo w w/w przeze mnie sklepie zapraszam Cię w piątek lub niedzielę, chętnie Ci pomogę:))
            • Gość: me:) Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 09.11.04, 07:13
              ale zbieg okoliczności:):):):) postaram sie wpaść:)chciałabym jeszcze odwiedzić
              Factory Outlet może tam coś na siebie znajde:)ALE BARDZO CI DZIĘKUJE ŻE
              ODPISAŁAŚ:)!!!!!chociaż raz nie zostałąm z tym problemem(duże spodnie:])sama:)
              Dzięki Klara:))))
              • klara-klara Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! 09.11.04, 09:04
                Kiedyś kupiłam fajne spodnie, sztruksy czarne w Factory, mieli pełną rozmiarówkę, ale jak ostanio tam byłam(sobota) niestety nie było dużego wyboru, ale może mieli jakąś dostawę:)
                ps.jakby co, jestem w BS w Browarze.
                Do zobaczenia, byc moze:)))
      • Gość: kama Re: SPODNIE!!!PROSZE POMÓŻCIE!!!! IP: *.icpnet.pl 10.11.04, 09:03
        kappahl ma duże rozmiary spodni-ale troszke drogie.na stronie big stara jest
        rozmiarówka więc możesz zobaczyć czy jest rozmiar spodni które Ci sie
        podobają.A factory outlet...nie wiem jeszcze tam nie bylam ale kto wie:) tam są
        poprzednie kolekcje więc może rozmiary których nie udało się sprzedać też będą
        i znajdziesz coś dla siebie:)daj znać czy kupiłaś spodnie:)ja mam podobny
        rozmiar do Ciebie więc skorzystam z Twoich informacji:)Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka