Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Metamorfoza Kasi Klich

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:25
    witam:)ogladalam dzis "Szanase na sukces" z Kasia Klich i jestem zaskoczona
    jej metamorfoza, to zmiana o 180 stopni! ma nowa fryzure i przez ta zupelnie
    nowa buzie. wloski ladne,dobrze obciete,kolor bardzo naturalny ale wyglada na
    nieco starsza. mi osobiscie chyba bardziej podobala sie w poprzednim
    wizerunku(dlugie czarne wlosy = grzywka, tak jak w teledysku "Pies ogrodnika")
    popatrzcie jak frayzura moze odmienic czlowieka:) a jakie sa wasze opinie?
    Obserwuj wątek
      • laura.bellini Re: Metamorfoza Kasi Klich 14.11.04, 17:28
        Tu buzie ma fajna:
        img.interia.pl/rozrywka/wykonawcy/kasiaklich3.jpg
        • Gość: francuzeczka Re: Metamorfoza Kasi Klich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:31
          moim zdaniem duuuzo lepiej bylo jej z grzywka1 teraz tez ma grzywke,ale krotkie
          blond wlosy-dla mnie 100%metamorfozy,zupelnie inna osoba:)
          • laura.bellini Re: Metamorfoza Kasi Klich 14.11.04, 17:33
            Nie wiem, nie znam.. wrzucilam ja sobie do wyszukiwarki. Na powyzszym zdjeciu
            najbardziej mi sie spodobala
            • Gość: sangwinik Re: Metamorfoza Kasi Klich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 18:24
              widzialam ja w szansie..wygladala STRASZNIE. jak fryzjerka z malego miasteczka.
              • Gość: eee tam Re: Metamorfoza Kasi Klich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:10
                wyglada teraz jak stara baba, conajmniej 55 lat, wedlug mnie. takie fryzury
                nosza zdesperowane panienki sprzedajace marchew w osiedowym sklepie, w czarnych
                dlugich wlosach z grzywka wygladala fanstastycznie, jak nastolatka, a
                teraz.....szkoda gadac, lepiej niech zmieni fryzjera
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka