Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fajne Kolczyki???

18.11.04, 22:43
    Poszukuje oryginalnych fajnych kolczyków, może jakieś dobre adresy sklepów
    lub sugestie?
    pestka
    Obserwuj wątek
      • aniabe13 Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 08:48
        Ale jakie mają być: srebrne, złote, retro, nowoczesne, małe, duże,
        minimalistyczne, ewentualnie na jaką okazję i do czego? Bo dla mnie ciekawe są
        na przykład platynowe z czerną perłą. A dla kogoś innego hitem są kolczyki ze
        sklepu indyjskiego.
        • pestkap Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 09:49
          Srebrne, raczej duże, mogą być nowoczesne ale nie muszą.
          • aniabe13 Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 09:53
            W całej Polsce? Bo ja ci mogę powiedzieć gdzie w Gdańsku.
            • paszczakowa Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 10:06
              a ja sie chetnie dowiem gdzie w gdansku, b. dzieki:)
              • aniabe13 Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 15:24
                Dość duży wybór różnych jest w takim małym sklepiku na Chlebnickiej mniej
                więcej na wysokości kościoła Mariackiego, no może ciut przed. Rózne style i
                kraje pochodzenia, ceny normalne. Pewnie, że można iść na Mariacką czy Długie
                Pobrzeże ale tam są ceny dla turystów (czytaj 400% marży). A jak jesteś z
                trójmiasta to poczekaj na targi Amberif, będą wczesną wiosną, naoglądasz się za
                wszystkie czasy i obkupisz.
      • Gość: Anka23 Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.net.autocom.pl 19.11.04, 09:53
        Na allegro można czasem trafić oryginalne. Są tam dwie kobitki które robią
        ręcznie kupowałam u nich: misiakowa, maja 281.
        • Gość: madzia Re: Fajne Kolczyki??? IP: 62.29.137.* 19.11.04, 17:19
          Ja kupowałam na Allegro u joannakn...Cudo i do tego profesjonalna
          sprzedawczyni :)
          • Gość: aniawu Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:19
            Galeria"ora"Kraków,ul.św.Anny www.galeria-ora.com
      • Gość: Jasna Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 01:27
        Warszawa - sklep MATA w przejściu podziemnym między dworcem a tramwajami na
        Ochotę, Pragę, Żoliborz, tam gdzie jest McDonalds, TwiceCafe, Księgarenka
        językowo-naukowa, badziewny indyjski sklep. W Alejach Jerozolimskich ;)
        Fajne i dobrze zrobione kolczyki można kupić już od 2 zł/para.
      • Gość: ara11 Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.devs.futuro.pl 20.11.04, 21:48
        a gdzie w Łodzi może ktoś wie?
        • Gość: renia Re: Fajne Kolczyki??? IP: 217.153.31.* 22.11.04, 10:31
          pestka - poadaj maila- wysle Ci fotki ladnych kolczykow i na pewno oryginalnych
          bo robionych recznie :)
        • Gość: Klara Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.devs.futuro.pl 22.11.04, 11:08
          A to zależy w jakim stylu :)))))) Najdziwniejsze mozna było znakleżć na targach
          minerałów (mnósto biżuterii z kamieniami i bez) w Hali na Wlókniarzy, ale to
          chyba koniec pażdziernika był , czy jakoś tak...A fajne są też , albo były w
          sklepie po schodach w dół na Narutowicza ,przy knajpie Orfeusz (między
          Orfeuszem a dojściem do Fabrycznego) (to jest taki mały antykwariat + biżuteria)
          • Gość: Sara Galeria Filiżanka IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 22.11.04, 17:09
            Kolczyki fajne mają w Galerii Filiżanka pod adresem www.filizanka.com
            z koralików, poprzez piórka i kryształy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka