pestkap 18.11.04, 22:43 Poszukuje oryginalnych fajnych kolczyków, może jakieś dobre adresy sklepów lub sugestie? pestka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniabe13 Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 08:48 Ale jakie mają być: srebrne, złote, retro, nowoczesne, małe, duże, minimalistyczne, ewentualnie na jaką okazję i do czego? Bo dla mnie ciekawe są na przykład platynowe z czerną perłą. A dla kogoś innego hitem są kolczyki ze sklepu indyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pestkap Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 09:49 Srebrne, raczej duże, mogą być nowoczesne ale nie muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 09:53 W całej Polsce? Bo ja ci mogę powiedzieć gdzie w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowa Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 10:06 a ja sie chetnie dowiem gdzie w gdansku, b. dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Fajne Kolczyki??? 19.11.04, 15:24 Dość duży wybór różnych jest w takim małym sklepiku na Chlebnickiej mniej więcej na wysokości kościoła Mariackiego, no może ciut przed. Rózne style i kraje pochodzenia, ceny normalne. Pewnie, że można iść na Mariacką czy Długie Pobrzeże ale tam są ceny dla turystów (czytaj 400% marży). A jak jesteś z trójmiasta to poczekaj na targi Amberif, będą wczesną wiosną, naoglądasz się za wszystkie czasy i obkupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka23 Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.net.autocom.pl 19.11.04, 09:53 Na allegro można czasem trafić oryginalne. Są tam dwie kobitki które robią ręcznie kupowałam u nich: misiakowa, maja 281. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Fajne Kolczyki??? IP: 62.29.137.* 19.11.04, 17:19 Ja kupowałam na Allegro u joannakn...Cudo i do tego profesjonalna sprzedawczyni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniawu Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:19 Galeria"ora"Kraków,ul.św.Anny www.galeria-ora.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 01:27 Warszawa - sklep MATA w przejściu podziemnym między dworcem a tramwajami na Ochotę, Pragę, Żoliborz, tam gdzie jest McDonalds, TwiceCafe, Księgarenka językowo-naukowa, badziewny indyjski sklep. W Alejach Jerozolimskich ;) Fajne i dobrze zrobione kolczyki można kupić już od 2 zł/para. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara11 Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.devs.futuro.pl 20.11.04, 21:48 a gdzie w Łodzi może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Fajne Kolczyki??? IP: 217.153.31.* 22.11.04, 10:31 pestka - poadaj maila- wysle Ci fotki ladnych kolczykow i na pewno oryginalnych bo robionych recznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Fajne Kolczyki??? IP: *.devs.futuro.pl 22.11.04, 11:08 A to zależy w jakim stylu :)))))) Najdziwniejsze mozna było znakleżć na targach minerałów (mnósto biżuterii z kamieniami i bez) w Hali na Wlókniarzy, ale to chyba koniec pażdziernika był , czy jakoś tak...A fajne są też , albo były w sklepie po schodach w dół na Narutowicza ,przy knajpie Orfeusz (między Orfeuszem a dojściem do Fabrycznego) (to jest taki mały antykwariat + biżuteria) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Galeria Filiżanka IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 22.11.04, 17:09 Kolczyki fajne mają w Galerii Filiżanka pod adresem www.filizanka.com z koralików, poprzez piórka i kryształy Odpowiedz Link Zgłoś