miska_malcova 28.11.04, 18:39 Byłam tam dziś. Sklep jest w Krakowie na Kapelance obok Tesco. Dużo sportowych, markowych ciuchów. Ceny różne. Spodnie mniej więcej o połowe tańsze, ale fasony i rozmiary takie sobie, ale można wybrać cos dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: Factory Outlet Kraków 28.11.04, 18:39 zapomniałam o stronie: www.factoryoutlet.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Factory Outlet Kraków 28.11.04, 19:40 Warto się wybrać?Coś cię szczególnie zainteresowało? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Factory Outlet Kraków 28.11.04, 23:42 szczególnie - nie. Cudów tam raczej nie ma, ale można tanio kupić kurtki, polary i inne sportowe ciuchy Jadę tam jutro pogmerać w spodniach, bo mam nagłą potrzebę kupienia dżinsów, a widziałam sporo w moim rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Factory Outlet Kraków IP: *.crowley.pl 29.11.04, 17:58 Miska mają tam DIESLA???? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Factory Outlet Kraków 29.11.04, 18:47 chwalą się, że mają. Jutro tam lecę, bodziś nie zdążyłam. Zdam relację :-) Odpowiedz Link Zgłoś