Gość: czubuśka IP: *.mtvk.pl 18.12.04, 16:18 no, kupiłam już w new yorkerze kilka rzeczy i jestem zadowolona :) ceny nie są zbyt wygórowane i co ważne, ciuchy dobrej jakości :) polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: New Yorker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:11 mam pytanie czy może ktos podać adres tego slkepu w warszawie,prosze to pilne felini04@wp.pl!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: New Yorker 05.01.05, 22:09 zwykle znajduję tu coś, co mogłabym z przyjemnością nosić, przeważnie jest to coś z serii Amisu, ale przyznaje,ze częsć rzeczy jest dziwaczna, oszpecona nie wiem czy umyślnie. W Krakowie w M1 denerwuje mnie to że w tym sklepie jest zawsze bałagan! rzeczy poupychane na kołach tak,ze nie da sie ich normalnie przeglądać,pomiętę, często czymś zabrudzone ;( a mogłoby być tak miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: New Yorker 06.01.05, 15:57 ja ostatnio znalazlam w NY super jeansy, wreszcie normalne, bez udawanych wycieran, dziurek i łatek, chociaz takich paskudztw tez tam sporo było. rozmiarówka była dziwna, w niektorych modelach spodni pasowala na mnie 29, w tych kupionych 27. Przeszkadza mi w sklepie zbyt wiele wieszaków, czesto sie trzeba przeciskac. Obsługa taka sobie, do bardzo milej nie nalezy. Pisze o NY w poznanskim M1. Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: New Yorker 06.01.05, 17:59 Nigdy tam jeszcze nie znalazłam czegos, co by mi sie podobało...ale za to moja kumpela kupuje tam i (prawie :)) tylko tam...czyli cos w tym sklepie musi byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakes Re: New Yorker IP: *.toya.net.pl 15.01.05, 21:40 new yorker to taki sobie sklep (przynajmniej w łodzi'jak dla mnuie to zadna rewelacja ciuchy wcale nie sa takie fajne no ale nie ktorzy moga tam cos dla siebie znalesc ja zdecydowanie wole croppa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: New Yorker IP: 194.150.250.* 16.01.05, 17:02 >mnie ubrania w new yorkerze podobaly sie ładnych pare lat temu;) teraz sa hmm jakby to ujac, zbyt udziwnione?! a jezeli znajde juz cos co mi odpowiada to cena mnie powala. a szkoda bo kiedys naprawde bylo tam wiele fajnych ciuchów! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: New Yorker 16.01.05, 17:12 jeszcze nie widziałam tam nic atrakcyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka-w Re: New Yorker IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:10 Myślę, a raczej jestem pewna, że New Yorker to jeden z tych sklepów, w których nastolatki zawsze znajda cos dla siebie. Osobiście lubię ten sklep bo w przeciwieństwie do innych każda rzeczy poczawszy od podkpszulek, topów, a skończywszy na kurtkach i szalikach jest dobrej jakości. Kupiłam tam płaszcz zimowy i jestem bardzo zadowolona. T-shirty kupione kilka lat temu służą mi do dnia dzisiejszego, nie mówiąc już o innych rzeczach które zawsze świetnie leżą i są porządnie zrobione. Krótko mówiac New Yorker jest Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry white Re: New Yorker IP: *.udn.pl 28.02.05, 20:44 Ja rowniesz polecam New Yorkera ,a przynajmniej meski dzial i firme smog ktora bardzo mi odpowiada pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: New Yorker 28.02.05, 21:39 wg mnie 3/4 rzeczy w tym sklepie to tandeta, ALE z serii amisu czasem coś się znajdzie choć b. rzadko tam zaglądam. W zeszłym roku trafił mi się tam bardzo udany zakup - biała kurtka, a właściwie to bardziej wiosenno-letni żakiet, na podszewce, prosty krój, zamek, stójka zapinana na zatrzask - pasuje do mojego ulubionego stylu "sportowa elegancja". Bardzo go lubię i jeśli nie zmieni koloru na żółtawo-szarawy to jeszcze dłuuugo go ponoszę bo klasyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: New Yorker IP: *.toya.net.pl 01.03.05, 13:44 Fakt ze ciuchy staly sie lub byly zawsze tam udziwnione.Maja tam szeroki wybor jeansow ktore zawsze dobrze na mnie leza ale co z tego jak musza byc w jakis sposob udziwbione a przez to tandetne.Czesto udaje mnie sie tam kupic fajne kolorowe podkoszulki albo jakies dodatki(ostatni zakup zolta torba na lato pakowna i nie z duzymi uszami bo takich nie lubie)Trzeba tam chodzic a zawsze cos sie znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkamilenka Re: New Yorker 12.03.05, 11:08 to prawda, że mozna tam kupić dobre ciuszki za niewygórowaną cenę ale jest i na odwrót np. niektóre ciuszki (zwłaszcza bluzeczki bawełniane) są tak kiepskiej jakości, że w domu uzywam lepszych ścier do podłóg!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: New Yorker IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 20:51 naprawdę polecam zakupy w tych sklepach, cały czas są jakieś nowe kolekcje i jestem pewien że każdy znajdzie coś dla siebie pozdrawiam i życzę udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narnia Re: New Yorker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:05 Bardzo szanuje wasz gust i z waszych wypowiedzi rozumiem ze ubieracie sie nieco inaczej ode mnie , ale wydaje mi sie ze NY bardzo "zgrzeczniał" i ciuchy w tym sklepie sa proste , normalne ... kiedys wiecej znalałam dla siebie w tym sklepie , z durza iloscia łanczuszków , naszywek przypinek... zawsze jak jestem na miescie to wpadne do tego sklepu , czasem na cos zachoruje - teraz zazwyczaj na jakies dodatki , typu paski , wisiorki , broszki... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: New Yorker 15.03.05, 09:14 Gość portalu: czubuśka napisał(a): > no, kupiłam już w new yorkerze kilka rzeczy i jestem zadowolona :) ceny nie > są zbyt wygórowane i co ważne, ciuchy dobrej jakości :) polecam ;) ciuchy dobrej jakosci! o boziu a ty wiesz wogole co to jest dobra jakosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziunia Re: New Yorker IP: *.rzepin.sdi.tpnet.pl 10.04.05, 21:08 lubi8e ciuchy z new yorkera...naprawde za taka cene jak tam nie dostane tu w sumie ciuszka ktory mi sie spodoba.i wiem ze szybko sie nie zniszczy i jakas firmowka chociaz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosi Re: New Yorker IP: *.gl.digi.pl 25.07.05, 09:28 Mógłby powstać N Y w Opolu bo strasznie daleko mamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: New Yorker 25.07.05, 14:24 ja tez kupilam dwie pary szortow wygladam w nich genialnie jedne bardzo krociutkie drugie przyzwoite... kupilam tez spodnie dlugie na wycieczki w gory luzne - chodzi sie w nich super nie widac ze brudne jak podniecione nie przeszadza doskjonale na wycieczki w gory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filmaniak Re: New Yorker IP: *.devs.futuro.pl 26.07.05, 20:27 kumpel pojechał do Krakowa (bo u nas NY nie ma) i kupił sobie koszulkę Crossmatch Mini Horrors z kategorii Crossmatch Gangsters z Vincentem Vegą i Julesem Winnfieldem z "Pulp Fiction" - mojego ulubionego filmu! Myślałem, że padnę! Pojechałem i kupiłem taką samą, ale inny kolor. Jako fan PF nie mogłem pozwolić, żeby mnie ona ominęła, ale inne ubrania mi się nie podobały. Odpowiedz Link Zgłoś