Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomocy strój na Sylwestra

IP: *.aster.pl 19.12.04, 15:46
    Mam pytanie do wszystkich dziewczyn- Doradźcie mi w co mam się ubrać na
    Sylwka, idziemy z moim mezem do świetlicy garnizonowej u nas w Słubicach... i
    same rozumiecie muszę zakasować inne żony wojskowych.Myślałam O SUKIEnce od
    Tersy Rosati , coś takiego JAK KIEDYŚ MIAŁA prezydentowa na Wiktorach bo
    jest bardzo strojna i piękna. Piszcie co MAM UBRAĆ, CENA I MIEJSCE zakupu nie
    grają roli... Muszę być zajebiscie ubrana najlepiej z calego miasta.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Richelieu* Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: 195.117.90.* 19.12.04, 16:13
        zajebista juz jesteś. Po co psuć ten obraz sukienkami
        • Gość: dobry humorek Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:18
          Proponuję strój Ewy...zajebisty i napewno wzbudzisz ogólne zainteresownie...a i
          kłopot żaden ,,,no a wspomninać będą dłuuugo ...
      • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 16:35
        Nie potraktowaliście mojego POSTU POWAZNIE... a ja naprawdę poszukuję ładnego,
        strojnego i eleganckiego stroju na Sylwka. Aha SZUKAM RÓWNIEŻ butów- marzą mi
        się takie kozaki za kolano na szplice jaie nosi PANI KULCZYKOWA, czy w strarym
        browarze dostanę takie piekne buty..
        • Gość: dobry humorek Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:50
          śmiejemy się oboje z moim facetem z Twoich pomysłów...On zaproponował żebyś
          jeszcze wykombinowała jakiś pejczyk...Nie wiem może żona Milera taki ma:-) ale
          myślę ,że w starym czy nowym browarze znajdziesz coś w tym rodzju;-)
          • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 17:42
            Podoba MI SIE RÓWNIEŻ strój Torbickiej na Wiktorach, ta biała suknia i białe
            kozaki,ALE ONA SAMA JEST BRZYDKA, moze coś takiego... mam białe futro z lisów,
            pasoOWAŁOBY....
            • tralalumpek Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 17:55
              e tam futro z bialych lisow,tanie i kazda baba na wsi nosi, proponuje z bialych
              wiewiorek, to jest hit
            • Gość: Richelieu* Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: 195.117.90.* 19.12.04, 17:55
              tez podoba mi się ta sukienka Torbickiej

a Ty nadal mnei śmieszysz. Wiem, nowobogacka nie potrafiąca się znaleźć w towarzystwie innych nowobogackich. A wszystko to w rytm "Ten kraj jest nasz i wsz, nie damy pluc nam w twarz" i jakos tak dalej

szkoa, ze szlaja się po jakiś pipidówkach. W stolycy zrobiłabyś furorę. Kiedyś specjalnie wynajmowano klownów, w sytuacji braku tegoz Ty byłabyś jak znalazł
              • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 18:04
                Nie chcę do stolicy. TU JESTEm KIMŚ, wszyscy mnie tu znają i szanują...
                • lunalovelight Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 18:05
                  julita, z ciekawosci pytanie, nie zlosliwie: a kim jestes, poza tym, ze malzonka
                  wojskowego? bo bycie czyjas zona to chyba zadne wielkie mecyje.
                • Gość: Richelieu* Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: 195.117.90.* 19.12.04, 18:05
                  za co Cię szanują?
                  • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 18:08
                    ja nie pracuję, bo NIE MUSZĘ mąż zarabia wystraczająco dobrze, starczy na
                    moje zachcianki... A CO ZAZDROŚCISZ MI TEGO? A SZANOWANA jestem, bo mój mąż ma
                    wysokie stanowisko w jednostce i wszyscy mu dupę liżą , TO I mnie zarazem.
                    • lunalovelight Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 18:10
                      buahahahaha.... wybacz, ale przeczytaj to, co napisalas i zastanow sie...
                      jakie sa TWOJE ambicje? poza zachciankami?
                    • tralalumpek Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 18:11
                      Gość portalu: julita30 napisał(a):

... i wszyscy mu dupę liżą , TO I mnie zarazem.

a to wy seks grupowy....to ty chba forum pomylilas
                      • lunalovelight Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 18:12
                        :D
                        • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 18:17
                          Mam ambicje- wychowuję naszą córkę Olę,na PORZĄDNEGO CZLOWIEKA, poświęciłam się
                          jej...
                          • Gość: Richelieu* Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: 195.117.90.* 19.12.04, 18:21
                            to bardzo ładne ambicje
                            tylko jak wychowasz na porządnego człowieka kiedy zachcianka jest ci wartością

fajna poza, jeszcze takiej na forum nei było, hehe
                            głupia koza z męzem zołnierzykiem
                      • Gość: Richelieu* Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: 195.117.90.* 19.12.04, 18:16
                        kurcze, faktycznie Tral ;)

e, to typowa dresiara tylko metki zmieniła. Została zoną dla korzyści majątkowych więc prostytutka.
                        I w dodatku robiąc z siebie tak skonczoną debilkę wprowadza novum w forum moda. Sonia się zuzyła, etaz pora na tele sfora
      • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 18:23
        Czy do kreacji sylwestrowej pasuje strojny KAPElusz z piórami i wstążką ??
        • Gość: Richelieu* Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: 195.117.90.* 19.12.04, 18:25
          oczywiście, i jeszcze z kwiatami, ptaszkami i kitami wiewiórek. To wszystko iskrzące brokatem obficie posypanym
        • tralalumpek Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 18:26

> Czy do kreacji sylwestrowej pasuje strojny KAPElusz z piórami i wstążką ??

tak, pod warunkiem ze wstazke kapelusza zawiazesz na biodrach a kokardka
          bedzie z przodu .....
          • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 18:30
            Widziałam taki zajebisty we Franfurcie na wystawie, JUTRO SIE WYBIORĘ I KUPIE,
            kosztował aż 50 euro, ale chce go mieć...
            • tralalumpek Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 18:33
              zmartwie cie, dzisiejszy obiad na ktorym bylam z moim mezem kosztowal wiecej
              • lunalovelight Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 18:33
                to kolezanka bedzie miala zagwozdke teraz pzez Ciebie :D.
                • tralalumpek Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 18:35
                  a wiesz co...?
                  z jedenj strony taka bogata tzn maz bogaty a takie tanie kapelusze chce kupowac
                  i w elity sie wprosic ... ;)
                  z czym do ludzi?
                  • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 19:01
                    Cwoki, 50 euro to kupa kasy, PISZECIE TAK BO SAMI NIE MACIE GROSZA PRZY DUPIE,
                    a udajecie elitę. Tralalumpek a ten twój obiad to chyba w mc donaldzie żarłaś..
                    • Gość: Dora Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:15
                      Ja wiem, ze takie wątki czyta sie z wielką wesołoscią i miło jest komuś powiedzieć, że jest skończonym prostakiem. Smutne jest tylko to, ze ten troll (nie wiem jak mogliście takie coś potraktować poważnie) podszywa sie pod autentyczną użytkowniczke tego forum... Czy koleżanka tralalumpek albo Richelieu tez bawiłaby sie tak dobrze, gdyby ktoś podpisując jej nickiem, pisał takie bzdury?
                      • tralalumpek Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 19:17
                        siedze w wannie, mam pelny relaks a zatem bawie sie dobrze
                        • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 19:32
                          Ej Ty nie jestem żadnym trollem , W OGOLE NIE WIEM CO TO ZNACZY, jestem Julita
                          ze Słubic.
                          • tralalumpek Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 19:43

> Ej Ty nie jestem żadnym trollem , W OGOLE NIE WIEM CO TO ZNACZY, jestem
                            Julita
                            > ze Słubic.

dobrze ze nie jaśko z bogdańca!
      • ludzka_budowla Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 20:25
        dziekuje za ten watek ;))))))))

niczym sie nie martw. chcesz powalic zaloge na kolana tak?
        przeciez oni i tak cie "szanuja" (czyt. liza dupe twojemu mezusiowi i tobie)
        wiec jakkolwiek bys nie wygladala i tak beda cie obsypywac komplementami.
        • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 20:36
          Nie rozumiesz.. Jan NIE CHCĘ ŻEBY TE KOMPLEMENTY BYŁY WYmuszone... One mają
          być szczere, ja naprawdę muszę tych facetów i ich durne zony zakasować.
        • Gość: dobry humorek Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:42
          Od razu Jej zaproponowałam strój Ewy.. dupa goła i do lizania gotowa...po co ma
          się wysilać...a kapelusz to wg mnie zbędny dodatek,,,przy lizaniu może spadać;-P
          • Gość: julita30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 20:44
            Ale przecież na golasa to za zimno !! I facetów nie podnieca to co odkryte...
            ONI WOLĄ grę wyobraźni.
      • b_bb Uwaga: troll! 19.12.04, 20:37
        Potwierdzam słowa Dory. Wątek byłby zabawny, gdyby nie miał na celu ośmieszenia
        forumowiczki, która pisuje czasem i na Modzie.
        Wykorzystując informacje, które Julita podała na swój temat w różnych postach,
        troll piszący pod jej nickiem stara się popsuć jej opinię. Bardzo niesmaczna
        prowokacja. A mogła być świetna zabawa, gdyby tylko autor wątku użył neutralnego
        nicka. :((
        • Gość: julita30 Re: Jestem Julita IP: *.aster.pl 19.12.04, 20:39
          O co chodzi ? Przecież to ja jestem prawdziwa Julita. Ktoś się wcześniej pode
          mnie podszywał ?
      • Gość: jaska Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:20
        Dziewczyny, dajcie spokój. Nie zorientowałyście się jeszcze, że to jakiś facet
        wypisuje. Jakiś ćwok, który w kułak się śmieje z waszego poruszenia...
        • tralalumpek Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 23:23
          Gość portalu: jaska napisał(a):

> Dziewczyny, dajcie spokój. Nie zorientowałyście się jeszcze, że to jakiś
          facet
          > wypisuje. Jakiś ćwok, który w kułak się śmieje z waszego poruszenia...

a ty nie zauwazylas ze kazdy sobie jaja robi z niego?
          • Gość: jaska Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:25
            niestety, nie wczytuję się dokładnie w te głupoty (bez obrazy)
            • tralalumpek Re: Pomocy strój na Sylwestra 19.12.04, 23:26
              Gość portalu: jaska napisał(a):

> niestety, nie wczytuję się dokładnie w te głupoty (bez obrazy)

no to o czym piszesz?
              • Gość: jaska Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:45
                Nie każdy kto potrafi pisać potrafi czytać i odwrotnie.
                • Gość: jaska Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:55
                  i jeszcze jedno:
                  "a ty nie zauwazylas ze kazdy sobie jaja robi z niego?"
                  to chyba ty nie zauważyłaś, że większość lasek uważa, że to jakaś kobitka robi
                  sobie jaja, a nie facet.
                  • Gość: dobry humorek Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:18
                    ja nie rozumiem co za różnica czy facet czy kobita ..jaja są jajami i posmiać
                    się też można ...a nawet trzeba....w końcu z głupot najlepsze jaja się
                    wykluwają ;-P
      • Gość: JULITA30 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: *.aster.pl 19.12.04, 23:39
        Nie wiem dziewczyny o co Wam chodzi, PRZECIEŻ JA TYLKO CHCIAŁAM UZYSKAĆ PORADĘ
        a wy mi piszecie,że ja chłopem jestem. Zapraszam do mnie do słubic to wam
        pokażę co mam miendzy NOGAMI
        • woman_28 Re: Pomocy strój na Sylwestra 20.12.04, 08:26
          nie wiem co masz MIĘDZY nogami, ale w głowie masz siano. Gratuluję męża trepa i
          dobrego samopoczucia w trepiarskim środowisku.
        • malwis19 Re: Pomocy strój na Sylwestra 21.12.04, 19:09
          To ja ci poradzę:
          worek lniany,taki jak miała Elizabet(Tygrysy Europy) albo nawiazując do
          kapelusza- pawie piórka w du** i możesz udawac księżniczkę afrykańską(na bal
          przebierańców w tych twoich "Słubicach")
          Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
      • Gość: aniaa_23 Re: Pomocy strój na Sylwestra IP: 217.153.187.* 20.12.04, 13:47
        Dziewczyny, przeciez od razu widać że to prowokacja. Prawdziwa Julita30 to za
        pewne nie jest. Sprawdzcie po adresie przy nicku.
        • madzia_oska Re: Pomocy strój na Sylwestra 25.12.04, 18:28
          to nich pisze jako pelnoprawny czlonek forum i sie zarejestruje a nie jako
          gosc :> wtedy nie bedzie problemow z podszywaniem sie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka