Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

....marzenia

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.05, 20:43
    wyobraź sobie
    masz 10 minut w sklepie > co wybierzesz przez ten czas jest twoje!!!!

jaki sklep chciałybyscie w ten sposób "obrabowac"? :)
    jakie rzeczy byście brały: w ciemno byle co, same bluzki, biżu., spodnice,
    buty? (zakladamy,ze wczesniej nie mogłybyscie obmyślić Lupow..)
    :o)
    ?
    pofantazjujemy? (to takie przyjemne, a nic nie kosztuje ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Richelieu* Re: ..........................................mar IP: 195.117.90.* 03.01.05, 21:28
        biżuteria jest najlepsza, bo przymierzać nie trzeba. Bluzki ewentualnie, mi
        prawie zawsze pasuje rozmiar 36
      • aniabe13 Re: ..........................................mar 03.01.05, 23:28
        Mam nadzieję, że byłabym wtedy w banku.
      • zettrzy Re: ..........................................mar 03.01.05, 23:55
        biuro podrozy - nie bralabym folderow tylko zeby mnie wyslali gratis wszedzie
        gdzie jeszcze mnie nie bylo
        • balbinia Re: ..........................................mar 06.01.05, 15:15
          ale bank i biuro podrozy to nie sklepy :)
          Ja bym chciala sie znalezc w jednym z najdrozszych sklepow NY, gdzie kazdy
          ciuch kosztuje minimum pare tys dolcow. Wtedy bralabym to co najdrozsze, po to
          aby potem sprzedac a w ten sposob zarobione pieniadze wydalabym w spokoju i na
          calkiem inne rzeczy (np wycieczka, auto, nowa szafa hehe)
      • Gość: Richelieu* Re: ..........................................mar IP: 195.117.90.* 03.01.05, 23:58
        Jeśli tak, to ja się zgłaszam do 10 minut w restauracji, do której przychodzą
        zwykle całe rodziny. W ciemno mogę wziąć minimum 10 chłopa, przynajmniej jeden
        musi być odpowiedni. Resztę sprzedam na allegro
        • zettrzy Re: ..........................................mar 04.01.05, 00:05
          nie chce byc zlosliwa, ale z uwagi na jakosc dzisiejszych chlopow oddalabys
          wszystkich na allegro, a i wtedy pewnie sprzedaloby sie dopiero po przecenie
          • Gość: Richelieu* Re: ..........................................mar IP: 195.117.90.* 04.01.05, 00:22
            po przecenie? ii, widząc rozwój portali randkowych gorących licytacji się można
            spodziewać, a nie przecen. Co że jakość przeciętna, liczy się odpowiednie
            pablik rilejszyn. Zdrowy, bez zarysowań, mało pali, blachę ma porządną i świeży
            lakier, nie rzęzi, wygodny z delikatną skórą w środku, szybko dochodzi do setki
            i długo utrzymuje się w tym stanie, klocki hamulcowe bez zarzutu.
            • zettrzy Re: ..........................................mar 04.01.05, 02:24
              aha, czyli ten biznes ma potencjal... w takim razie nie szukaj tych chlopow po
              restauracjach tylko od razu do garnizonu w Slubicach i tam dopiero to bedzie towar
              • Gość: Richelieu* Re: ..........................................mar IP: 195.117.90.* 04.01.05, 03:12
                masz rację. Sądziłam, że nikt tak dobrze nie nauczy kotka siusiać w kuwecie i o
                ustalonej porze zjawiać się przy misce jak żona, ale kapral też dobry. Choć
                może jednak żona lepsza do tresury
                • Gość: fiesta Re: ..........................................mar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.05, 18:50
                  booszszeeee
                  a jednak! w waszych marzeniach bez facetow obyć sie nie sposob :)))))))))
                  • zettrzy Re: ..........................................mar 05.01.05, 01:05
                    Gość portalu: fiesta napisał(a):

> booszszeeee
                    > a jednak! w waszych marzeniach bez facetow obyć sie nie sposob :)))))))))

heee, a skad uwazasz wzial sie stereotyp zakompleksionego odrzutu z rynku
                    randkowo-malzenskiego...
                    • Gość: Richelieu* Re: ..........................................mar IP: 195.117.90.* 05.01.05, 01:23
                      odrzut? hehe, więc ja jestem wsad nieprzerobiony

fiesta, co booszszeeee, co booszszeeee, mi by się przydał i wcale się tego nie
                      stydam. Powiem nawet, że zaczynam chyba transparetnt nosić, brr.

co do obejścia się bez facetów. Porównaj seks z i seks bez.
                      • zettrzy Re: ..........................................mar 05.01.05, 01:35
                        Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> co do obejścia się bez facetów. Porównaj seks z i seks bez.

tyle chcemy zrobic w zyciu...
                        tak malo czasu...
                        i jeszcze go marnowac na seks?
                        • Gość: Richelieu* Re: ..........................................mar IP: 195.117.90.* 05.01.05, 02:04
                          co takiego chcemy robić w życiu, co miałoby pochłonąć nas bez reszty. Służba
                          Bogu to jedyne rozsądne wytłumaczenie
                          • zettrzy Re: ..........................................mar 05.01.05, 02:11
                            no jakbym miala wyliczyc to wszystko co chce robic co mnie potrafi pochlonac bez
                            reszty to by ten serwer sie rypnal bo by mu zabraklo tego, jak to sie nazywa po
                            polsku, active memory, cache i storage
                            • Gość: Richelieu* Re: ..........................................mar IP: 195.117.90.* 05.01.05, 02:22
                              Znaczy nie ma w tej liście, od której serwer by się rypł;), miejsca na głupoty,
                              na opieprznie się, na bambetlowanie, na marudzenie i pierdzenie w stołek? na
                              obiady przypalone, dzieci umorusane i kochanka felernego
                              Same tylko pasje, moje, moje! MOJE
                              ?

• zettrzy Re: ..........................................mar 05.01.05, 14:14
                                a nie wyszczegolnialam, co jest na tej liscie... pasje faktycznie sa scisle
                                prywatne i nie musza zawierac numerow zalecanych przez spoleczenstwo
                      • Gość: fiesta Re: ..........................................mar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 22:05
                        co booszszeeee, co booszszeeee >>> ja nie moge facetow porownywac do psiakow,
                        kotow czy innych zwierzakow
                        bo z psem to ojjj! nie odwazylabym się :)
          • Gość: kk przypomina mi to pewien kawal IP: *.jci.com 05.01.05, 18:57
            dwoch facetow siedzi sobie przy piwie i gadaja
            jeden pyta, "Sluchaj stary, ile ty bys dal za moja zone?"
            "Za twoja zone? Za nia to ja bym zlamanego grosza nie dal"
            "No dobra, kupiles!!"
            • Gość: Richelieu* Re: przypomina mi to pewien kawal IP: 195.117.90.* 05.01.05, 19:02
              więc niech będzie kawał o pasjach, a`propos zettrzy;)

Mówi informatyk do informatyka
              - Ciągle gadamy o kompach, może pogadamy o tym co wszyscy faceci
              - Znaczy o czym?
              - No, na przykład o dupach
              - Ok, więc mój komp jest do dupy
              • zettrzy Re: przypomina mi to pewien kawal 05.01.05, 21:55
                Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> - Ok, więc mój komp jest do dupy

no, moze i do dupy, ale dodzwania sie do tego forum i jeszcze takie rozne fajne
                gry mam na nim, i mode moge sobie poogladac w linkach...
      • Gość: puma Re: ..........................................mar IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 04.01.05, 11:46
        Chyba sklep z biżuterią, bo nie trzeba przymierzać. Tak samo dodatki typu:
        paski, szaliki no i oczywiście torebki!!!
      • kochanica-francuza Re: ..........................................mar 04.01.05, 21:06
        biuro podróży albo firma organizująca kursy językowe
        • zolwik Re: ..........................................mar 05.01.05, 19:09
          biuro podrozy, bank, sklep z bizuteria lub porcelaną (tylko nie byle jaka,
          wszystko najwyzszej jakosci)
          • Gość: fiesta Re: ..........................................mar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 22:15
            przez te 10minut to bys ta cala porcelane stlukla wybiegajac ...
            • zolwik Re: ..........................................mar 05.01.05, 23:55
              w takich sklepach maja bardzo pojemne i wytrzymale torby. wzielabym sobie takie
              ze dwie i delikatnie zladowala wszytko czego mi do szczescia potrzeba:) jak
              marzyc to marzyc, nic bym nie potlukla:)
              • zettrzy Re: ..........................................mar 06.01.05, 02:07
                a na co Ci az tyle tej porcelany?
                • zolwik Re: ..........................................mar 06.01.05, 07:37
                  dwie reklamowki to wcale nie tak duzo, poza tym na rozne okazje mozna miec
                  rozne serwisy, tylko trzeba miec gdzie to pomiescic (i to mi nasunelo pomysl ze
                  chcialabym sie znalezc w firmie budujacej domy, a moze nawet mieszkanie by mi
                  wystarczylo)
                  pozrcelana to nie tylko serwisy, to rowniez aniolki, ktore uwielbiam:)
                  pozdrawiam
                  • Gość: fiesta Re: ..........................................mar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.05, 12:29
                    ja też zbieram aniołki :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka