Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:29
    Czy któraś z Was widziała gdzieś ładne, aksamitne żakiety? Interesuje mnie
    rozmiar 34, a kolor ciemnozielony lub fioletowy. Bardzo proszę o sugestie,
    gdzie można coś takiego znaleźć.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Iza Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? IP: 62.29.253.* 11.01.05, 13:53
        ladne fioletowe widzialam w Kap allh, cgyba po 245 zl , nie przecione
        niestety ..
        • Gość: Afra Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:09
          Dzięki, ale akurat nie ma sklepu KappAhl w Krakowie (a stąd piszę), ani chyba
          nigdzie w pobliżu. Może ktoś ma jeszcze inne propozycje? Proszę, napiszcie!
          • ashanti5 Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? 11.01.05, 14:52
            Fajne fioletowe żakiety sa w HM, ale niestety szturksowe, a ie aksamitne.
            Ja kupiłam w tamtym roku aksamitny żakiet (z fajnymi, leciutko bufiastymi,
            przymarszczanymi rękawami) w Desperado.
            Radziłabym zajrzeć jedna do HM jesli jest w Krakowie. Nie wiem, jaki jest
            asortyment po święach, ale przed świętami widziałam kilka fajnych zakietów.
            • Gość: Afra Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:04
              Byłam w H&M w Warszawie na Marszałkowskiej w sobotę, ale nie rzuciły mi się w
              oczy żadne tego typu żakiety. Liczyłam na ten sklep, bo kiedyś w jakiejś
              gazecie widziałam ich żakiet - ciemnozielony i aksamitny. W Krakowie na razie
              nie ma H&M, będzie dopiero od marca w nowym centrum handlowym Galeria Kazimierz.
            • addinka a jaka cena 11.01.05, 15:49
              a ile kosztuje ten sztruksowy w h&m ?
              • Gość: Karla Re: a jaka cena IP: 193.41.113.* 12.01.05, 11:24
                Jesienia kupowalam fioletowy sztruksowy w h&m za 129 pln. jest b. porzadny, na
                podszewce- bardzo dobry zakup. Wczoraj widzialam w promodzie przecenione z
                ponad 200 na 119
          • Gość: eli do Afra IP: *.blich.krakow.pl 11.01.05, 17:49
            widzialam ale czekoladowy bardzo fajny na siennej-sklep za delikatesami oczko-
            zawsze na ulicy maja jakies manekiny wiec powinnas znalezc.kiedys byly w ZARA
            ale niestety dosyc drogie.eli
          • Gość: Tora Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? IP: *.kan.pl 12.01.05, 09:18
            W Tatuum na Rynku. Sa super żakiety, może nie foletowe tylko bardziej
            czekoladowe ale naprawde warto.. tylko sie spiesz!!!
      • lucy215 Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? 11.01.05, 18:22
        w Promodzie na Florianskiej, chyba ocś takiego brazwoego rzuciło mi się w oczy,
        na Siennej w sklepie Salsa (?) jest na pewno.
        • Gość: Afra Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:37
          Zobaczę a w takim razie w Tatuum, na Siennej i w Promodzie. Dzięki za wszystkie
          podpowiedzi, ale czekam na więcej! Na zakupy wybieram się dopiero w piatek,
          wcześniej nie mam czasu. Pozdrawiam.
      • odziezwloska Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? 10.05.17, 09:45
        w ITALY BUTIK allegro.pl/italy-butik-zakiet-narzutka-lovlet-czarny-36-s-i6811266271.html
      • xsav Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? 17.11.17, 19:50
        Duży wybór żakietów mają tutaj naia.com.pl/marynarki-zakiety . Kolory, wzory, kroje, do wyboru do koloru :) Ja już mam dwa ze sklepu Naia i polecam, nie są drogie ale bardzo dobre jakościowo :)
      • anna-dressplaner Re: Gdzie można kupić ładny, aksamitny żakiet? 29.03.18, 22:02
        Jeśli naprawdę lubisz fajnie i modnie się ubierać, potrafisz doradzić, i do tego chciałabyś,chciałbyś zarobić…to mam coś dla Ciebie...wszystko zdalnie on-line :) w wolnej chwili, w domu ;) Polecasz, doradzasz – zarabiasz ;)
        Całkiem nowe MLM w branży odzieżowej.
        Niemiecka firma Dressplaner wchodzi na rynek w kwietniu.
        Możesz się ubrać za darmo !! i jeszcze na tym zarobić !!
        Bez pakietów, bez zobowiązań.
        Teraz jest najlepszy moment na wejście. Chcesz?
        Napisz info na adres: anna-dressplaner@wp.pl

Być może będzie to pierwszy raz w Twoim życiu, kiedy pojawiła się ta sytuacja, w której możecie sobie powiedzieć: "Byłem we właściwym miejscu, we właściwym czasie i podjąłem właściwą decyzję!"
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka