edak 14.01.05, 09:24 Czy można zwrócić bluzkę. Wczoraj kupiłam, ale w domu mi sie odpodobała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobry humorek Re: Royal Collection - ZWROTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 09:34 Napewno!! Idź z paragonem koniecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
edak Re: Royal Collection - ZWROTY 14.01.05, 09:37 super, dzięki. Mam paragon, bluzka ma wszystkie metki. Oj, tak to jest - w sklepie jest ok a w domu już się nie podoba :-( Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Royal Collection - ZWROTY 14.01.05, 09:54 Tak, można zwrócić w ciągu 2-tygodni bez żadnego problemu. Musisz tylko mieć paragon. Odpowiedz Link Zgłoś
saabbababba Re: Royal Collection - ZWROTY 04.12.15, 11:25 Przed chwilą sie dowiadywalam, nie przyjmuja zwrotów, jedynie możliwość wymiany/zwrotu na karte podarunkową. Nie polecam tej firmy, bo pomimo braku prawnego obowiązku zwrotu przy zakupie w sklepie stacjonarnym, taka praktyka jest standardem w większości dobrych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś