Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mikro mini i moje dylematy;)

IP: *.crowley.pl 20.01.05, 22:36
    Ostatnio robiac maratony po sklepach wpadła mi w oko krotka dzinsowa
    spodniczka mikro mini diesla wygląda swietnie ba i nawet chyba mogłabym w
    takiej wyskoczyc z moją mikro figurą;) Kusi mnie ten zakup jednak ostatnio
    zrezygnowałam stwierdzajac ze nie jestem na tyle odwazna ;)Skusiłybyscie sie
    na taki zakup?Lubicie takie krotkie spodniczki?
    Obserwuj wątek
      • zettrzy Re: mikro mini i moje dylematy;) 20.01.05, 23:19
        w czym problem - spodnica jest ladna, ladnie w niej wygladasz, ale sie boisz bo
        krotka? nie rozumiem, slowo daje...
        • Gość: mordka Re: mikro mini i moje dylematy;) IP: 213.25.42.* 21.01.05, 14:55
          Jeżeli wpadła Ci w oko-kupuj!!!Sama chętnie ubieram sie w takie spódniczki
          oczywiście nie na uniwerek ale na jakąś imprezkę-jak najbardziej.
      • Gość: Sonia 18 Re: mikro mini i moje dylematy;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 15:09
        małgo-pewnie że kupuj jak ci sie podoba i ucz sie być odważna,też masz
        dziewczyno dylematy życiowe hihi,ja 3/4 roku biegam w mini tylko od czasu do
        czasu zakładając spodnie i nie zaprzątam sobie głowy tym jak mnie kto
        odbiera.Papatki
      • kochanica-francuza hehe ja nie mam takich dylematów 21.01.05, 22:28
        uda nie te
      • daino Re: mikro mini i moje dylematy;) 21.01.05, 22:31
        podobaja mi sie chociaz czesto zartuje, ze do kazdej mikro mini powinni dodawac
        kielonek na "szota" z wodki.
        (na odwage).
      • Gość: jasna_79 Re: mikro mini i moje dylematy;) IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:21
        ja bardzo lubię krótkie spódniczki i świtnie w nich wyglądam. Nie wiem jak ty będziesz w nich wyglądać, na pewno gorzej niż ja ale jakoś ujdzie w tłumie.
        • Gość: bez_kapy Re: mikro mini i moje dylematy;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:23
          oho kolejna psychiczna na forum sie pojawila :)
          • Gość: jasna_79 Re: mikro mini i moje dylematy;) IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:26
            mów za siebie
            • Gość: bez_kapy Re: mikro mini i moje dylematy;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:28
              ale po co skoro ty juz mowisz sama za siebie ja z nie odczuwam potrzeby robic z
              siebie publicznie debila ale skoro ty to lubisz to go ahead :D
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka