Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie można sprzedać...?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:32
    Witam. Mam taki problem. Mam trochę ubrań, w bardzo dobrym stanie, niektóre
    były noszone raz czy dwa (znane firmy, np.: Promod, Tatuum, O'rsay, Gantos).
    I chciałabym je gdzieś sprzedać.
    Po prostu chcę uwolnić nieco szafę. Byłabym wdzięczna za wskazówki.
    Obserwuj wątek
      • monia515 Re: Gdzie można sprzedać...? 02.02.05, 15:48
        Ja swoje ciuchy rozdaje po rodzinie i znajomych. Ale jak chcesz koniecznie
        zarobić na używanych ubrankach, to wystaw je na allegro albo sprzedaj do
        jakiegoś lumpeksu. Wiem też, że panie od używanej odzieży na bazarkach (np.
        Olimpia) chętnie kupują takie ciuszki.
        • michaelandro Re: Gdzie można sprzedać...? 02.02.05, 15:55
          Na allegro.pl sprzedaj :)
        • Gość: a Re: Do Monia 515 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:08
          A gdzie jest bazarek Olimpia? Dzięki
      • winogroneczka Re: Gdzie można sprzedać...? 02.02.05, 15:54
        a co masz fajnego z promodu? :)
        • Gość: A Re: Gdzie można sprzedać...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:06
          Z Promodu np. sukienkę albo serafan-tunikę, czarno-białą...
      • Gość: morelka Re: Gdzie można sprzedać...? IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 16:21
        zapraszam w sobote na bazarek na dołku (miedzy metrem imielin a natolin) wzdloż
        ulicy KEN , tam na pewno wszystko pojdzie ci jak świerze buleczki, bo ostatnio
        przychodzi bardzo niewielu sprzedających , a kupujacych tlum :)
        o ile oczywiscie ceny dasz rozsadne
        przyjedz w godzinach rannych 9-10, postoisz godzinke i zarobisz troche kasy :)
        w niedziele tez tam handluja kobietki
        powodzenia!
        przyjedz!
        sama cos od ciebie kupuie :)
        • Gość: A Do Morelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:52
          A czy trzeba wykupić jakieś stoisko? Czy po prostu się przychodzi i sprzedaje,
          czy są jakieś specjalne stanowiska? I jak kształtują się mniej więcej ceny,
          nigdy wcześniej nie sprzedawałam rzeczy. Dziękuję za radę i pozdrawiam.
          • Gość: agness Re: Do Morelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:56
            zrób zdjęcia i wstaw na allegro pozdrawiam
          • Gość: morelka Re: Do Morelki IP: *.acn.waw.pl 02.02.05, 21:48
            nie trzeba wykupywac stoiska
            jakis miesiac temu mieli zryw tzw. parkingowi :) brali od osoby 2-3 zł, ale juz
            raczej nie przychodzą
            ciężko ci wytlumaczyc w ktorym miejscu sprzedaja ludzie uzywane ciuszki, bo
            jest podzial na lumpow i eleganckie osoby :) ale jesli bys sie kogokolwiek
            zapytala to ci na pewno powie, miejsc na dołku obok baru piwnego (o to pytaj)
            a ceny ...hmmm... zalezy jakie sa to rzeczy, pisalas,że niezniszczone i
            firmowe, wiadomo jednak,że tam jest konkurencja , ludzie lubia kupowac tanio,
            nie licz na zysk 50%ceny sklepowej , bo to nie przechodzi
            bluzki 5-10-15-25 zl, jakies super extra 30 trodno mi jest ocenic, po prostu
            zorientujesz sie po minach ludzi :) niech targują!
            osoby,ktore sprzedaja za drogo odchodza z pelna torba do domu!
            a jesli ceny fajne to tez wiecej sprzedasz, powodzenia!
            tam naprawde przychodza fajne osoby sprzedawać! z fajnymi ubraniami!
            • Gość: A Re: ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:17
              Dziękuję wszystkim za wskazówki i rady odnośnie moich ubrań. Życzę miłego dnia
              i smacznych pączków:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka