Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tanie markowe ciuchy

IP: *.chello.pl 03.02.05, 09:35
    gdzie w Warszawie pod Warszawą można kupić? Jestem tu zupełnie nowa. Proszę o
    wskazówki
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ania Re: tanie markowe ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:26
        tanie markowe ciuchy to jakiś absurd!! Buahahaha, gdzie ty żyjesz>? A może masz
        na mysli second hand'y?
        • Gość: katka Re: tanie markowe ciuchy IP: *.chello.pl 03.02.05, 11:07
          Nie musisz zaraz buhahaha. Słyszałam o miejscu w Wołominie np. A żyję w Polsce
          jak przypuszczam tam gdzie Ty zgryźliwa kobietko.
        • Gość: zuzaba Re: tanie markowe ciuchy IP: *.softlab.gda.pl 03.02.05, 14:18
          Nie słyszałaś o outletach? Bo o to koleżance pewnie chodzi. Nie ma to jednak,
          jak kogoś z rana zrugać, od razu lepiej, co?
      • Gość: viki Re: tanie markowe ciuchy IP: *.aster.pl 03.02.05, 20:45
        pisalam pare dni wczesniej o moim odkryciu wlasnie z tanimi markowymi ciuchami
        dunskiej firmy noa noa na placu Mirowskim kolo hali mirowskiej. wejdz na strone
        www.noa-noa.com i przekonaj sie czy takie rzeczy ci pasuja. to outlet
      • Gość: Ania ?zrugać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:54
        "zrugać" hmmmm czyżby to nowe sformułowanie gwary wiejskiej...odrazu przychodzi
        mi na myśl Hela z wałkiem w papilotach goniąca po gospodzie Józka...ale to
        tylko takie domysły...zrugać....hmmmm fascynujące....z ciekawości spać nie
        mogę...
        • Gość: sabna Re: ?zrugać? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.02.05, 22:00
          Czyzby wyjątkowo ubogie słownictwo. Proponuje zaglądnąc do słownika.
        • tomb_raider Re: ?zrugać? 03.02.05, 22:08
          słowo "zrugać" występuje w języku polskim; to co przychodzi Ci na myśl, racz
          zachować dla siebie, ewentualnie swojego psychoterapeuty (Twój stosunek do
          wątpiącej forumowiczki wskazuje, że przydałoby Ci się kilka wizyt)
          Pozdrawiam szanowną frustratkę,
          Justyna
          • miska_malcova Re: ?zrugać? 03.02.05, 22:14
            cóż, brak mi słów
      • Gość: Ania Re: tanie markowe ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:23
        zaglądnąc? A może zajrzeć??
      • Gość: Ania Re: tanie markowe ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:23
        Brak Ci słów?? A to mnie się posądza o ubogi słownik...
        • miska_malcova Re: tanie markowe ciuchy 03.02.05, 22:36
          jestem zbyt zmęczona, aby wdawac sie w pyskówki z tobą
          • Gość: Ania Re: tanie markowe ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:40
            A kto tu chce się wdawać w pyskówki...
            • Gość: lena uwaga troll! IP: *.ipt.aol.com 03.02.05, 22:47
              Durnym, zlosliwym i prymitywnym jestes babskiem.

Moze lepiej byloby Tobie na forum "Wprost" - tam wlasnie znajdziesz podobnych
              sobie polglowkow.
              • Gość: Ania Re: uwaga troll! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:06
                Ty za to jesteś naprawdę kulturalną, wyważoną, umiarkowaną, wspaniałą, dobrze
                wychowaną, czarującą, olśniewającą, inteligetną, błyskotliwą, MĄDRĄ, miłą,
                serdeczną, bystrą, rozgarniętą, uroczą, zdolną, rozkoszną damą.:)
                • Gość: sabna Re: uwaga troll! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.02.05, 23:32
                  oki słowka zaliczone :)
                  Dzieki za rozśmieszenie na koniec dnia
                • Gość: Ania Leno!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:31
                  Leno Leno!! Me serce umiera z tęsknoty za Tobą! Odezwij się!
      • Gość: tyle Re: tanie markowe ciuchy IP: *.escom.net.pl 04.02.05, 03:23
        np Factory - www.factory-warszawa.pl/
        pisza o sobie "To miejsce, w którym kupisz markową modę
        od 30 do 70 % TANIEJ niż w tradycyjnej sieci sprzedaży.
        W naszych sklepach sprzedajemy nadwyżki produkcyjne, końcówki serii oraz wzory
        kolekcji."
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka