Gość: katka IP: *.chello.pl 03.02.05, 09:35 gdzie w Warszawie pod Warszawą można kupić? Jestem tu zupełnie nowa. Proszę o wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: tanie markowe ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:26 tanie markowe ciuchy to jakiś absurd!! Buahahaha, gdzie ty żyjesz>? A może masz na mysli second hand'y? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: tanie markowe ciuchy IP: *.chello.pl 03.02.05, 11:07 Nie musisz zaraz buhahaha. Słyszałam o miejscu w Wołominie np. A żyję w Polsce jak przypuszczam tam gdzie Ty zgryźliwa kobietko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: tanie markowe ciuchy IP: *.softlab.gda.pl 03.02.05, 14:18 Nie słyszałaś o outletach? Bo o to koleżance pewnie chodzi. Nie ma to jednak, jak kogoś z rana zrugać, od razu lepiej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: tanie markowe ciuchy IP: *.aster.pl 03.02.05, 20:45 pisalam pare dni wczesniej o moim odkryciu wlasnie z tanimi markowymi ciuchami dunskiej firmy noa noa na placu Mirowskim kolo hali mirowskiej. wejdz na strone www.noa-noa.com i przekonaj sie czy takie rzeczy ci pasuja. to outlet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania ?zrugać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:54 "zrugać" hmmmm czyżby to nowe sformułowanie gwary wiejskiej...odrazu przychodzi mi na myśl Hela z wałkiem w papilotach goniąca po gospodzie Józka...ale to tylko takie domysły...zrugać....hmmmm fascynujące....z ciekawości spać nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: ?zrugać? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.02.05, 22:00 Czyzby wyjątkowo ubogie słownictwo. Proponuje zaglądnąc do słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
tomb_raider Re: ?zrugać? 03.02.05, 22:08 słowo "zrugać" występuje w języku polskim; to co przychodzi Ci na myśl, racz zachować dla siebie, ewentualnie swojego psychoterapeuty (Twój stosunek do wątpiącej forumowiczki wskazuje, że przydałoby Ci się kilka wizyt) Pozdrawiam szanowną frustratkę, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: tanie markowe ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:23 zaglądnąc? A może zajrzeć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: tanie markowe ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:23 Brak Ci słów?? A to mnie się posądza o ubogi słownik... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: tanie markowe ciuchy 03.02.05, 22:36 jestem zbyt zmęczona, aby wdawac sie w pyskówki z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: tanie markowe ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:40 A kto tu chce się wdawać w pyskówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena uwaga troll! IP: *.ipt.aol.com 03.02.05, 22:47 Durnym, zlosliwym i prymitywnym jestes babskiem. Moze lepiej byloby Tobie na forum "Wprost" - tam wlasnie znajdziesz podobnych sobie polglowkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: uwaga troll! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:06 Ty za to jesteś naprawdę kulturalną, wyważoną, umiarkowaną, wspaniałą, dobrze wychowaną, czarującą, olśniewającą, inteligetną, błyskotliwą, MĄDRĄ, miłą, serdeczną, bystrą, rozgarniętą, uroczą, zdolną, rozkoszną damą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: uwaga troll! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.02.05, 23:32 oki słowka zaliczone :) Dzieki za rozśmieszenie na koniec dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Leno!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:31 Leno Leno!! Me serce umiera z tęsknoty za Tobą! Odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: tanie markowe ciuchy IP: *.escom.net.pl 04.02.05, 03:23 np Factory - www.factory-warszawa.pl/ pisza o sobie "To miejsce, w którym kupisz markową modę od 30 do 70 % TANIEJ niż w tradycyjnej sieci sprzedaży. W naszych sklepach sprzedajemy nadwyżki produkcyjne, końcówki serii oraz wzory kolekcji." Odpowiedz Link Zgłoś