Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

VERTUS - co to za firma?

14.02.05, 11:35
    Kupiłam w piątek od "znajomej znajomej" komplet dżinsowy w stylu "sportowa
    elegancja": żakiet i spodnie biodrówki. Byłam mile zaskoczona, leży świetnie,
    kupiłam bez zastanowienia. Co to za firma? Czy ktoś z Was ma od nich jakieś
    ciuchy? Jak się "sprawują" po dłuższym użyciu?
    Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • titerlitury Re: VERTUS - co to za firma? 14.02.05, 13:56
        firma ze Zgierza pod Łodzią

ciuchy bardzo porządnej jakości - dłuuugo sie noszą, ceny umiarkowane

w Wawie jest sklepik w BlueCity, okok Ryłka, lae ceny wygórowane

pzdr

ps: niebanalne dżinsy, naprawdę niebanalne:)

ps1: oczywiście jeśli nie mówisz o Vertusie Donatelli Versace, tylko o tym
        zgierskim:D
        • pocahontass Re: VERTUS - co to za firma? 14.02.05, 15:56
          niebanalne rzeczywiście, dlatego tak mi się spodobały - komplet jest SUPER.
          Dzięki wielkie za informacje. Nie wiem, czy to Vertus polski czy nie.
          Literki "V" i "E" są w logotypie połączone ze sobą w jeden znak może to coś Ci
          powie?

• titerlitury Re: VERTUS - co to za firma? 14.02.05, 17:45
            raczej zgierski;)
      • Gość: Damian Re: VERTUS - co to za firma? IP: *.netburg.pl 16.02.05, 21:00
        Jako zgeirzanin noszacy ubrania od Vertusa moge tylko powidziec iz jestem
        zadowolony i to bardzo :-) Porzadne spodnei meskie mozna kupic w sklepie
        firmowym za 85 (!) zl, a jakoscia nie ustepuja duzo drozszym "markowym".
        • Gość: zus Re: VERTUS - co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:25
          hej, bardzo podoba mi sie wzornictwo tej firmy i ciuchy sa naprawde dobro
          jakosciowo... bylabym wdzieczna za namiary na sklep firmowy w zgierzu i jakies
          konkretniejsze info o cenach :) tak sie sklada, ze mam tam ciocie i moze ja
          wysle na male zakupy :)

dzieki z gory za info ;)
          • titerlitury Re: VERTUS - co to za firma? 17.02.05, 09:04
            nie wiem, czy sklep takowy w Zgierzu jest, za to na 100% jest są przynajmniej
            dwa w Łodzi: w Galerii Łódzkiej i przy skrzyżowaniu Rydzowej i Aleksandrowskiej
            w nowym budynku
          • Gość: Damian Re: VERTUS - co to za firma? IP: *.netburg.pl 17.02.05, 18:19
            Ich sklep "patronacki" znajduje sie naprzeciwko pocztu na ul.Długiej, ciocia
            napewno trafi ;)
      • Gość: Karla Re: VERTUS - co to za firma? IP: 193.41.113.* 17.02.05, 10:28
        widzialam ich ciuszki w avanti - faktycznie fajnie wygladaja - orientujecie sie
        czy gdzies w Wawie - poza Blue City - mozna je dostac?
      • Gość: konim691 Re: VERTUS - co to za firma? IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.02.05, 22:52
        A ja jestem szczesliwa posiadaczka ich spodni juz przeszlo 2 lata,dobijam do
        trzech:D,no po prostu cudenko:)szukam kolejnych:)))))pozdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka