ludzka_budowla 14.02.05, 15:12 mimo tego ze planow wiekszych slubnych nie mam na najblizsze lata to ta sukienka mnie na kolana powalila. www.yumikatsura.com/images/Photos/Gowns/2586.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: moda slubna 14.02.05, 15:21 jezeli cie pozytywnie powalila to witaj w klubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: moda slubna IP: *.zyg.brewet.pl 14.02.05, 15:45 mnie zaś jeśli miałoby powalić to dół. Nie cierpię sukni bez ramiączek bo mam wrażenie, że zaraz mi spadnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: moda slubna IP: *.softlab.gda.pl 14.02.05, 15:46 Śliczna! Miałam suknię o takim samym kroju, tylko z gładkiego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: moda slubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:49 A gdzie kupiłaś swoją suknię, bo ja jestem na etapie wybierania i właśnie taki krój mnie interesuje. Byłabym Ci bardzo wdzięczna za namiary lub nazwę kolekcji, abym mogła ją zobaczyc w Internecie. Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: moda slubna IP: *.softlab.gda.pl 15.02.05, 14:43 Kupiłam w salonie na Władysława IV w Gdyni. Na metce i torbie firmowej jest napis Farage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: moda slubna IP: *.softlab.gda.pl 15.02.05, 14:47 Znalazłam taki link: www.farage.com.pl/ Nie wiem, niestety, jaki to model. W każdym razie krój jak wyżej, tylko z ramiączkami i z przodu u góry haft biały (kwiatki). Ja miałam białą, ale była też wersja ecru. I można było nie mieć haftu. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: moda slubna 14.02.05, 15:51 mnie nie powaliła zbyt wiele fantazji jej projektant nie wykazał sztampa Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: moda slubna 14.02.05, 15:56 titerlitury napisała: > mnie nie powaliła > > zbyt wiele fantazji jej projektant nie wykazał > > sztampa czasem zbyt duzo fantazji bardziej szkodzi niz ozdabia co do gory to przyznam racje richelieu, sama nie mam problemu ze "spadaniem" sukienek ale mozna by gore troche inaczej rozwiazac ale....suknia bardzo mi sie podoba az szkoda ze temat dla mnie nie aktualny :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: moda slubna 14.02.05, 16:15 Podoba mi się. W ogóle dużo kiecek z tej strony jest fajnych, aż żal, że to już nie dla mnie:P Na szczęście swojej nie muszę się wstydzić, w stylu całkiem podobna:P Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: moda slubna 14.02.05, 16:57 Bardzo ladna. Mialam podobna, gladka i mniej rozkloszowana z dopinanym trenem, ale pomysl ten sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman A gdzie kupiłaś swoja sukienkę? 14.02.05, 17:19 Bo piszesz, że miała fason podobny do tej na zdjęciu. Ja szukam czegoś w tym stylu. Jak możesz to podaj adres internetowy, abym mogła pooglądać. Z góry dziękuję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeliecosta Re: A gdzie kupiłaś swoja sukienkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 17:44 www.pannamloda.pl/html/emelie_costa.htm a mnie powaliła suknia ILLUSION z wyzej podanej strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: moda slubna 14.02.05, 23:44 ale latwo was dziewczyny powalic (i to na kolana)... zadna z tych sukien nie jest nadzwyczajnie piekna, wszystkie za to na jedno kopyto i kazda super-banalna, typowa "suknia slubna" nawet ta poczciwina Burda Moden potrafi pokazac ciekawsze modele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: moda slubna IP: *.softlab.gda.pl 15.02.05, 14:51 Jesli chodzi o suknię z pierwszego postu, to jest ona piękna, bo prosta. A większość ma udziwniony, przeładowany krój i większość to dwuczęściowe. Więc dlatego powala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: moda slubna IP: 217.11.141.* 16.02.05, 10:09 nic powalajacego, koronka jak z firanki Odpowiedz Link Zgłoś