Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pasmanterie Poznan bardzo pilne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:38
    bardzo, bardzo Was prosze o podanie informacji gdzie sa pasmanterie w
    Poznaniu, szukam nietypowego koloru zamka i mam z tym problem
    na razie znalazlam pasmanaterie na Szkolnej (przy Rossmanie), ale tam nies
    tety takiego koloru nie bylo
    bardzo prosze- jesli znacie inne, podajcie adres
    Obserwuj wątek
      • Gość: agga Re: pasmanterie Poznan bardzo pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:12
        dobrze wyposazona jest pasmanteria w syterenie na Alejach
        Marcinkowskiego.Musisz wejść w bramę kawałek. otwarli nowa pasmanterię na
        zamkowej,nie byłam tam ale w "wyborczej" pisali że duży wybór.Jest jeszcze
        pasmanteria na Łazarzu,na Małeckiego,często tam zagladam.
      • Gość: aniaa Re: pasmanterie Poznan bardzo pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:56
        dzieki :) a gdzies w okolicach centrum? sw marcin, polwiejska nie ma ?
        • Gość: elly Re: pasmanterie Poznan bardzo pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:59
          przeciez Aleje Marcinkowskiego to centrum :) Tuz obok sw. Marcina blisko hotelu
          Rzymskiego...
          • Gość: ania Re: pasmanterie Poznan bardzo pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:01
            wiem :)
            ale czy jakas jeszcze w centrum?
            bo kolor naprawde jest nietypowy, boje sie ze nie znajde :(
            • Gość: elly Re: pasmanterie Poznan bardzo pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:07
              jasne,myslalam ze nie kojarzysz w ktorej czesci Al.Marcinkowskiego jest ta
              pasmanteria:)
              Wiesz,chyba widzialam gdzies na deptaku pasmanterie,ale nie powiem niestety
              gdzie i kiedy... Moze w tej pasmanterii na Al.M. udziela Ci info o jakichs
              innych sklepach tego typu jesli akurat nie beda mieli tego koloru...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka