Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!!

21.02.05, 23:04
    jestes taka trendi seksi blondi-dawaj zdjecie.obejrzymy jak wyglada seksi[LOL]
    laska.
    swoja droga stara doopa z ciebie jak jestes dawno po studiach.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mała Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:20
        Ja jej dawałam max 2 klasę gimnazjum :), takiej hecy na forum już dawno nie
        było, mamy swoją Dodę:).
        • Gość: baluska Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 08:58
          sorry, że się tak wtrącam, ale o co chodzi?
          • Gość: mała Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:59
            Poczytaj co panna wypisuje na forum uroda.
      • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 15:32
        I FUCK YOU ALL!
        • Gość: mała Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:58
          Nie dość, że piękna i seksy, to jeszcze zna języki :))).
          • elisa_day z forum uroda 22.02.05, 19:35
            bez mapy pisze ze jak sie odstawi do klubu to:
            > faceci są na każde moje skinienie <
            komentarz ' małej '
            >Wszyscy co do jednego??? I zdążysz każdego obsłużyć? Ale co, łażą na kolanach,
            noszą na rękach, kupują domy i samochody czy tylko zaglądają w majtki? <

czyli sie zgadza ze bez mapy ' fuck all ' ;)
      • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 16:16
        I I I I I I I I I I I I I I I I
        • Gość: kasia Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.chello.pl 22.02.05, 18:49
          ja też myślę że stara dupa
      • piwoszka Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 19:51
        Poczytałam sobie te wątki i rotfl :). Dawno się tak nie ubawiłam, bez_mapy
        znalazła sobie cel w życiu: udowodnić światu, że sexi blondi to jest to :)!
        • Gość: kasia Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.chello.pl 22.02.05, 19:56
          brawo dla piwoszki...piąteczka.
        • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 20:51
          Nie, mnie po prostu irytuje te ciągłe krytykowanie opalonych lasek z tipsami,
          bo to już jest nudne. Próbuję niektórych przekonać, że są gorszego rodzaju
          maszkarony (cellulit, brzydka cera, niezadbane paznokcie itp.), a jakoś na tym
          forum im takiej uwagi się nie poświęca!
      • Gość: mała Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:54
        To jest dobre, typowy problem bez_mapy, znalazłam na forum mężczyzna:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=20506970&a=20506970
        Jestem ciekawa, czy ona zawsze wybierając strój, obsesyjnie myśli czy zrobi w
        nim wrażenie na facetach :).
        • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:01
          A ty co,masz jakąś obsesję na moim punkcie, że mnie śledzisz? Nie masz nic
          ciekawszego do powiedzenia, tylko analizowanie mojej osoby? Zresztą analiza
          jest błedna, więc lepiej się więcej do mnie nie odzywaj i zajmij innym
          tematem!:D
          • Gość: mała Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:44
            Ty moje kochane, zjarane na solarium, seksowne słonko, na którego widok
            wszystkim facetom stoi - nie odzywam się do ciebie, ale skoro już zagadujesz to
            zniżam się do twojego poziomu i odpisuje.
        • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:19
          Możesz wynajmij prywatnego detektywa, żeby mnie wytropił!:D Ale jesteś
          śmieszna, a ja i tak mam cię w dupie:D
          • Gość: mała Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:43
            O Jezu, idę się powiesić. I tak, mam obsesję na twoim punkcie, bo jesteś
            przecież taka piękna i sexy, że się zakochałam :))).
            "Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota. Mam
            wątpliwości co do wszechświata".
      • caprice83 Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:04
        ja ją popieram.
        może ona za mocno stara się wykazać że wierzycie w stereotypy głupiej blondynki.
        ale ja coraz bardziej wierzę że jesteście po prostu zazdrosne że większośc
        facetów woli takie kobiety jak bez_mapy czy mnie;-)
        • Gość: marta Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:28
          coz,mnie nie obchodzi ta "wiekszosc facetow,ktora woli dziewczyny typu bez_mapy
          i caprice83",tak samo jak mnie nie obchodza fani techno czy disco polo.
          Zyjcie sobie spokojnie,ale nie przekonujcie reszty,ze jestescie lepsze.
          amen.
          bardzo-zazdrosna-o-takie-super-laski-jak-Wy
          dlugowlosa blondynka,co nie lubi solarium i tipsow
          • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:35
            Ale ja nikogo nie przekonuję, że jestem lepsza! Ty to powiedziałaś:D
            • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:36
              ...o a skoro już tak twierdzisz...:)
              • merteuil Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:48
                slonko,twierdzisz,ze takie laski jak Ty podobaja sie wiekszosci facetow,a z
                Twoich postow mozna wyciagnac informacje,ze to wlasnie ich zdanie liczy sie
                najbardziej,wiec stad moje wnioski.Ja tak nie twierdze.
                • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:51
                  A czyje ma się liczyć? Lesbijką nie jestem. Z dobrym wyglądem można o wiele
                  więcej...
          • Gość: 123ichliebedich Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: 83.16.222.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:46
            z tymi fanami techno i disco to swietne porownanie. strzal w 10.
            p.s. z reszta po co probowac "nawracac" takie "laski". za 10 lat one od tego
            solarium beda wygladac jak wlasne babcie, a my jak wlasne corki:D
            • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:49
              Dior ma świetne kremy:D Poza tym są jeszcze inne sposoby:D
          • Gość: 123ichliebedich Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: 83.16.222.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:49
            z tymi fanami techno i disco to swietne porownanie. strzal w 10.
            p.s. z reszta po co probowac "nawracac" takie "laski". za 10 lat one od tego
            solarium beda wygladac jak wlasne babcie, a my jak wlasne corki:D

p.s. ja tam jednak wole rock progresywny
            • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:53
              A ja R'n B, soul, hip-hop, ale się nie chwalę...:D
              • super.kinia Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:56
                przestan im odpisywac bo nikogo nie nawrócisz, ani nikt nie zacznie mysles
                mniej sereotypowo.
                one same zaraz zaplują sie wlasnym jadem
                • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 21:59
                  Masz rację, lepiej pójdę sobie coś poczytać... Siemanko!:D
                  • merteuil Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 22:03
                    czyje zdanie ma sie liczyc?Twoje wlasne!O ile je masz jeszcze,bo zdaje sie,ze
                    na dobre uzaleznilas sie od sadow innych.
                    • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 22:09
                      Jeśli miałoby się liczyć tylko moje zdanie, to bym zawsze chodziła w dresie i
                      adidasach, bo tak jest najwygodniej. Ale z szacunku dla doznań estetycznych
                      innych ludzi, staram się ubierać atrakcyjnie i stosownie do okazji
                      (niekoniecznie sexy!). Ale w mojej szafie są również sexowne ciuszki, bo jestem
                      kobietą i lubię czuć się kobieco...
                      • merteuil Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 22:37
                        ujme to jak najprosciej sie da.Nie chodzi mi o ubieranie sie "stosownie do
                        okazji",ale o to czy wybierzesz(dla przykladu):
                        a)sukienke,w ktorej sie dobrze czujesz,uwazasz,ze swietnie w niej wygladasz
                        b)sukienke,ktora stado rozpalonych samcow uzna za swietna
                        (zakladamy,ze sukienka a i b roznia sie od siebie)
                        --
                        pozdrawiam,Marta
                        • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 22:46
                          U mnie to zawsze idzie w parze: sukienki w których świetnie wygladam i czuję
                          się w nich dobrze, podbają sie facetom:D Taka ze mnie szczęściara, przykro mi,
                          że z tobą jest inaczej:(
                          • merteuil Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 22:50
                            Nie wiem,czy szczesciara,w tamtych watkach pokazalas,ze twoj gust znacznie
                            rozni sie od mojego,ujmujac delikatnie ta materie,a co sadze na temat tego,co
                            sie podoba wiekszosci facetow,juz sie wypowiedzialam.
                            Twoja zlosliwosc pomine wielkodusznie.
              • karrmen Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 27.02.05, 17:59
                Odpowiadasz na :
                bez_mapy napisała:

> A ja R'n B, soul, hip-hop, ale się nie chwalę...:D

bo i nie ma czym. no moze oprocz soulu. r'n'b i hip hop to taka sieczka dla
                debili i tirowek.
        • elizucha-l Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 22.02.05, 22:44
          Popierasz ją to fajnie itd, ale co ma znaczyć ten link przy twojej wypowiedzi?
          Chcesz tu komuś używane gacie opchnąć?? HaHaHaHa
          Nawiasem mówiąc nie kupuję używanych ubrań chociaz nie potępiam, ale bielizna
          to już przegięcie...
          Ludzie ja wszystko rozumiem, ale żeby wklejać w swoje wypowiedzi reklamę
          noszonej bielizny, którą chce sie sprzedać? z zachęta: "warto w nią parę
          groszy zainwestować" Jezu, pękam ze śmiechu!
          Ja zupełnie nie rozumiem jak można handlować swoimi ciuchami, sama jeśli coś
          kupuję to wiem, że będę to nosic a kiedy ciuch się niszczy wyrzucam go,
          ewentualnie nie zniszczony oddaję komuś np. młodszej kuzynce, krtóra jeszcze
          nie zarabia i gdy cos mi sie znudzi a jej sie podoba chętnie to przyjmuje, ale
          nie wpadłabym na pomysł oddania komuś bielizny!
          • elizucha-l do caprice!!! 22.02.05, 22:52
            A i sesję piękną zrobiłaś, różowy peniuarek? z króliczymi ogonkami... gatki i
            staniki... wszystko poukładane na wyleniałej trawie, szkoda że psich gówienek
            zabrakło, byłoby totalnie swojsko i miło:)
            • Gość: dallas A PROPOS CAPRICE83... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:37
              i tego, co napisala powyzej, ze faceci wola 'laski' takie, jak ona albo bez_mapy...
              coz, moj facet na pewno nie woli [delikatnie mowiac] caprice83, ktora pokazala
              oblicze w necie na forum o ozdobach:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=19006665&a=19023105
              • caprice83 Re: A PROPOS CAPRICE83... 23.02.05, 10:35
                cóż, dziwne żeby twój facet powiedział że podoba mu się jakaś inna dziewczyna,
                mój też by tak przy mnie nie powiedział.
                ze zdjęcia jestem dumna, uważam że wyglądam na nim bardzo ładnie.
                co do bielizny, skoro ci się nie podoba to nie kupuj, nikt ci nie każe.
                mam mnóstwo takich ciuszków i szczerze mówiąc lubię je założyć po kilka razy i
                tyle, nie widzę więc powodu dla którego do końća życia miałby leżeć w szafie,
                lepiej je sprzedać i kupić sobie za to nową.
                konsekwentna też nie jesteś używanej kupionej bielizny nie nosisz, ale jakby ci
                ja ktoś podarował to czemu nie.
                mogę sobie wystawić na sprzedaż co chce, przykro się tylko mi robi jak czytam
                takie komentarze.
                nie zamierzam się tłumaczyć dlaczego zdjęcia były robione na dworze na trawie a
                nie w domu, bo nie powinno cie to obchodzić skoro nie jesteś tym
                zainteresowana.
                a odzywanie się na każdy wątek mimo iż nie ma się nic do powiedzenia to
                głupota, byleby tylko odezwac się i walnąć jakąś bzdurę.
                jesteście uprzedzone do takich dziewczyn jak ja bo chyba psuję wam stereotyp,
                że blondynka to zaraz głupia i niedorozwinięta.
                solarium wam nie odpowiaa, samoopalacz tym bardziej, to co, zimą jak zejdzie
                opalenizna tzreba chodzić bladym tak?
                tipsów nie noszę mimo iż większość dziewczyn pewnie tak sadzi bo mam dość
                długie paznokcie. ale nawet jesli ktos ma to nic wam do tego.
                różowy kolor tez nie, no w koncu trzeba sie na jakis uwziazc, najlepiej na taki
                ktory lubi nasz nielubiany stereotyp.
                dla mnie cała ta dyskusja się skończyła, posłucham super.kinii, to nie ma sensu
                rozmawiac z takimi snobkami, poza tym nie zamierzam wiecej odpowiadac na posty
                osoby niezalogowanej, ktora uzywa kilku nickow.
                • ruda_80 Re: A PROPOS CAPRICE83... 23.02.05, 10:42
                  caprice83 napisała:
                  > ze zdjęcia jestem dumna, uważam że wyglądam na nim bardzo ładnie.

Mhhh na ten temat nie będę dyskutować, uroda to pojęcie względne...:-)

> co do bielizny, skoro ci się nie podoba to nie kupuj, nikt ci nie każe.
                  > mam mnóstwo takich ciuszków i szczerze mówiąc lubię je założyć po kilka razy
                  i tyle, nie widzę więc powodu dla którego do końća życia miałby leżeć w
                  szafie,
                  > lepiej je sprzedać i kupić sobie za to nową.
                  > konsekwentna też nie jesteś używanej kupionej bielizny nie nosisz, ale jakby
                  ci ja ktoś podarował to czemu nie.

Sprzedaż używanej bielizny to już szczyt wszystkiego. A co do przyjęcia
                  podarunku z używaną bielizną - wybacz Caprice, ale podobnie jak tematu Twojej
                  urody nie skomentuje tego, żal mi tylko Twoich przyjaciół i znajomych, którym
                  robisz takie prezenty....

• caprice83 Re: A PROPOS CAPRICE83... 23.02.05, 10:53
                    owszem uroda to rzecz gustu i jak już napisałam to zdjecie MI się podoba, na
                    większości wychodzę gorzej niż w rzeczywistości.

tak samo trudno żeby facetowi ktory gostuje w brunetkach podobała sie blondynka.

co do bielizny to nikomu nie daje jej w prezencie.
                    jak juz napisałam skoro komus sie nie podoba to nie musi kupowac, ale nie
                    powinien tez wystawiac takich komentarzy.
                    dla mnie kupno uzywanej bielizny nie jest roznica z kupnem uzywanych spodni.
                    • ruda_80 Re: A PROPOS CAPRICE83... 23.02.05, 10:58
                      caprice83 napisała:
                      > dla mnie kupno uzywanej bielizny nie jest roznica z kupnem uzywanych spodni

Dla większości ludzi chyba jednak jest. A tak z ciekawości, to zużytą
                      prezerwatywe też byś uprała sprzedała??
                      • Gość: ilaria Re: A PROPOS CAPRICE83... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:41
                        > Dla większości ludzi chyba jednak jest. A tak z ciekawości, to zużytą
                        > prezerwatywe też byś uprała sprzedała??

:)))
                        To było dobre!
                    • Gość: nadinka Re: A PROPOS CAPRICE83... IP: 81.15.167.* 26.02.05, 01:15
                      > dla mnie kupno uzywanej bielizny nie jest roznica z kupnem uzywanych spodni.

zartujesz? powaznie mowisz... to kup ode mnie majtki :D
                      sorry, ale nie rozumiem jak mozna czyjes majtki nosic... uzywane szczoteczki do
                      zebow tez sprzedajesz? oczywiscie porzadnie umyte :D
                    • Gość: nadinka Re: A PROPOS CAPRICE83... IP: 81.15.167.* 26.02.05, 01:15
                      > dla mnie kupno uzywanej bielizny nie jest roznica z kupnem uzywanych spodni.

zartujesz? powaznie mowisz... to kup ode mnie majtki :D
                      sorry, ale nie rozumiem jak mozna czyjes majtki nosic... uzywane szczoteczki do
                      zebow tez sprzedajesz? oczywiscie porzadnie umyte :D
                • leeloo.dallas caprice, po co... 23.02.05, 11:04
                  ...wystosowalas do mnie odpowiedz o swojej uzywanej bieliznie, rozowym i ze
                  blondynka glupia? przeciez ja tylko podalam link do Twojego zdjecia, bo nie
                  jestes brzydka, ale po Twoim poscie wyzej mozna by wywnioskowac, ze jestes co
                  najmniej najjasniejsza gwiazda na firnamencie, za ktora kazdy facet sie odwraca
                  na ulicy.

a ja nie jestem brunetka ;). tylko blondynka wlasnie, gwoli scislosci.

co do bielizmy - bez komentarza. nie chce znowu podejmowac dyskusji o kwestii
                  kupowania uzywanej bielizny. mi sie to nie miesci w glowie. a jesli komus
                  pasuje, to jego sprawa...
                  • wildorchid Re: caprice, po co... 23.02.05, 11:15
                    dziewczyny,pomozcie-jak wy zalaczacie te linki do zdjec i jak je tu wrzucacie?
                    wiem ze jestem zielona w tym temacie:)ale strasznie bym chciala wiedziec jak
                    sie zamieszcza tu zdjecia.
                    • b_bb do wildorchid 23.02.05, 12:48
                      Linki do zdjęć jest bardzo prosto załączyć:
                      klikasz na zdjęcie prawym klawiszem myszy, wchodzisz we właściwości, tam
                      pokazuje się adres (URL), który kopiujesz i już. Zdjęć ze swojego dysku na tym
                      forum nie załączysz, jedynie zdjęcia z netu. ;)
                      • wildorchid Re: do wildorchid 23.02.05, 12:52
                        dzieki bardzo:)))
                      • Gość: ja Re: do wildorchid IP: *.wroclaw.mm.pl 23.02.05, 23:00
                        Sprawdzę:
                        img02.allegro.pl/photos/oryginal/43/4306/43689/43068901
                • elizucha-l Re: A PROPOS CAPRICE83... 23.02.05, 11:16
                  Przez chwile nie rozumialam do kogo piszesz, ale poniewaz poruszylas temat
                  bielizny rozumiem ze to do mnie chociaz adresowane do dallas. Jesli komus
                  odpowiadasz to powinnas czytac dokładnie. Pisząc o twojej bieliznie byłam
                  zalogowana i napisałam że oddaję komuś niezniszczone ubrania ale nigdy nie
                  oddałabym używanej bielizny, sama noszonych ubran nie kupuje i nie zdarzylo mi
                  sie ich od kogos przyjąć chociaz tego nie potępiam.Uwazam ze noszenie uzywanej
                  przez kogos innego bielizny to przegiecie dlatego sama nikomu swojej nie oddaje
                  ani od innych w zyciu bym nie przyjela, na szczescie takiej propozycji jeszcze
                  nie mialam:) Dlaczego wiec piszesz ze jestem niekonsekwentna?
                  Nie jestem uprzedzona do blondynek bo sama nią jestem:) i nie uzywam kilku
                  ników, wystarczy mi jeden, chociaz kiedy sie nie loguje podpisuje sie imieniem
                  czyli eliza.
                • b_bb Re: A PROPOS CAPRICE83... 23.02.05, 12:49
                  Caprice, dziękuję za ten post. Uśmiałam się do łez. Obawiam się, że idealnie
                  pasujesz do stereotypu, o którym piszesz.
                  • papryczka_ag Re: A PROPOS CAPRICE83... 23.02.05, 19:27
                    Dawno się tutaj tak nie ubawiłam... :))))))))))

---------------------
                    ...etwas Kultur muss sein...
                    DENN DU BIST, WAS DU ISST

www.korabiewice.empatia.pl/
      • martitka18 Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 23.02.05, 19:07
        Rzeczywiscie watek bardzo wesoly:)Sprzedaz uzywanej bielizny.......Caprice
        uwazajaca sie za pieknosc....wiecej takich dyskusji....poprawiaja mi nastroj:)
      • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 23.02.05, 23:04
        No jak tak bardzo chcecie to moje zdjęcie...:)
        img02.allegro.pl/photos/oryginal/43/4306/430689/43068901
        • merteuil Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 23.02.05, 23:10
          Jako naczelny szpieg Twoich postow i poczynan postuluje-pisalas,ze jestes
          raczej niska. Ta kobieta ze zdjecia niska nie jest. Wybacz,ale szczerze
          watpie,iz to mgr ekonomii bez_mapy.
          • wildorchid Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 23.02.05, 23:14
            haha.ale smieszne.chyba nie bierzesz tego powaznie.
            wkleja jakies zdjecie z allegro i podaje za swoje.
            albo to facet[jak inni juz pisali,teraz sie upewniam w tym]
            albo nie jest taka piekna za jaka chce tu zwlaszcza uchodzic.
            btw malo zabawny zart
            • broken_rainbow caprice83..... 23.02.05, 23:43
              Dziewucho opamiętaj się!!!
              Jak można taką fotkę wstawiać w net???
              No chyba,że wg Ciebie nadal normalne jest usuwanie ciąży w przeciwieństwie do
              zabijania drobiu...
              blllleeeee.eeeeeee
              • Gość: gabi Re: caprice83..... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.02.05, 00:43
                Ta caprice83 wcale nie jest ładna, nawet troche nie jest :) (oczywiście to
                jest moje zdanie).
                Maja 281 jest ładna dziewczyną i bardzo ładnie wyszła :)
                • martitka18 Re: caprice83..... 24.02.05, 23:10
                  Na zdjeciu na ktorym jest niby Bez mapy nie widac tipsow:)A wczesniej chyba
                  byla o nich mowa:)To troche zenujace dawac cudze zdjecie wczesniej
                  opowiadajac,ze jest sie pieknoscia....albo sie siebie samej wstydzi,albo
                  opowiada tu niezle bajki na Swoj temat:)Coraz bardziej tu wesolo:)
                  • bez_mapy Re: caprice83..... 24.02.05, 23:13
                    O dżizes, przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie dawał tu swoich zdjęć.
                    Zamieściłam więc najbardziej podobny "egzemplarz":D Wyluzuj się, dziewczynko:D
                    Smile!
                  • bez_mapy Re: caprice83..... 24.02.05, 23:18
                    Czy wg ciebie tipsy mają zawsze min 5 cm?
        • Gość: fritzek Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:44
          Hy hy hy
          To jest fotka katalogowa bodajże kostiumu Victoria's Secret.
          A bez_mapy ma na bank 12 lat i ma na imię Wojtek
          • Gość: fritzek Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:49
            Heh
            Ewentualnie to kolejne wcielenie Soni_18 po restailingu
            Papatki
            Sonia_18 też była bez_mapy,bo w tym saym czasie pisała z Katowic i z Warszawy
            • sara81 Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 25.02.05, 16:09
              ja mam lepsza teorie co do bez_mapy-drag queen.facet i babka:)w jednym.dlatego
              niektorym sie wydaje ze to facet a drugim ze tepa babka.no i przede wszystkim
              wbrew tytulowi nie zapodaje uparcie swojego zdjecia.
              btw na innym watku bylas/byles podobny do Denise Richards-ta babka tutaj raczej
              nie jest do niej podobna.
              to jak?multiple personality disorders?
              • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 25.02.05, 16:44
                Może jest we mnie jakiś pierwiastek męskiej natury:)
                Jeśli chodzi o zdjęcia, to lubię styl babki na tym zdjęciu, ale włosy mam o
                wiele dłuższe, mniej więcej takiej długości jak Denise Richards. Ale
                przestańcie już o mnie ciągle mówić, bo wychodzi na to, że to ja ciągle mówię o
                sobie, a ja po prostu odpowiadam na wasze pytania i zarzuty:)
                • ruda_80 Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 25.02.05, 16:54
                  bez_mapy napisała:

> Ale przestańcie już o mnie ciągle mówić, bo wychodzi na to, że to ja ciągle
                  mówię o
                  > sobie, a ja po prostu odpowiadam na wasze pytania i zarzuty:)

Ale my lubimy mówic o takich słodkich idiotkach :-)))))))
                  • bez_mapy Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! 26.02.05, 14:33
                    Słodka to na pewno jestem, ale idiotka- w żadnym wypadku. Za to ty -jak
                    najbardziej, skoro fascynują cię takie jałowe rozmowy.
                • Gość: mała Re: BEZ_MAPY DAWAJ SWOJE FOTO>PODEBATUJEMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:54
                  > Ale przestańcie już o mnie ciągle mówić, bo wychodzi na to, że to ja ciągle
                  > mówię o sobie, a ja po prostu odpowiadam na wasze pytania i zarzuty:)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Przetańcie już o niej mowic! Bo wy tak cały czas: w domu, w pracy, przy
                  obiedzie i przy kolacji, ciągle tylko: "jaka ta bez_mapy jest piękna, sexy i
                  jak działa na facetów". Bo bez_mapy popadnie w jeszcze większy autozachwyt i
                  samouwielbienie (o ile to możliwe)
      • Gość: DagnyJuel Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.02.05, 15:19
        człowiek chce się zdystansować od głupoty świata- wchodzi sobie na forum
        telewizja a tam nadaje Bez_mapy.Nawet forum telewizyjne musi zasmrodzić swoja
        głupotą!!!!
        • bez_mapy Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! 26.02.05, 15:28
          O, następny sfrustrowany krzykacz-awanurnik. Dużo chamskich zarzutów, mało
          konkretnych argumentów, czyli głupol (wolno mi tak powiedzić, bo podałam
          argumenty).
          • Gość: DagnyJuel Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! IP: *.core.lanet.net.pl 27.02.05, 17:05
            twój podpis mówi mi wszystko ty naprawde jesteś bez_mapy...
            • bez_mapy Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! 27.02.05, 18:22
              ... bo?
              • Gość: DagnyJuel Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.02.05, 19:27
                szkoda że zaniżasz nam średnią inteligentnych blondynek we Wrocławiu
                • bez_mapy Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! 27.02.05, 19:37
                  Rzucasz jakieś frazesy i myślisz, że jesteś bardzo zabawny. Te twoje głodne
                  kawałki na nikim nie robią wrażenia. A o swojej inteligencji nie dyskutuję z
                  bałwanami twojego pokroju, bo mi się nie chce.
                  • Gość: DagnyJuel Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.02.05, 20:03
                    do mnie mówisz<piszesz>?DagnyJuel była i jest kobietą...
                    • bez_mapy Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! 27.02.05, 20:09
                      ..a.
      • Gość: fan mapy Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:45
        Bez_mapy w całości Cię popieram! Nie przejmuj się naprawdę! Jest tu mnóstwo
        jadowitych żmij, które trzymają ze sobą i boją się wyrażać swoich prawdziwych
        poglądów , bo mogłyby być potępione. One są paskudnie zazdrosne, zawistne i
        obłudne. Wiesz, ładniejsi i mądrzejsi od nich to odrazu GORSI.
        • bez_mapy Re: BEZ MAPY DAWAJ SWOJE FOTO, PODEBATUJEMY!!! 27.02.05, 18:23
          Ale ja się wcale nie przejmuję. Mnie to bawi!:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka