Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:47
    Cubus to sklep dla kobiet eleganckich i pewnych siebie. Można tak kupić
    naprawdę gustowne ubrania jednak według mnie w dosyć wysokich cenach. Pomimo
    tego namawiam wszystich, którzy jeszcze nie zawitali do tego sklepu:
    Zajrzyjcie do Cubusa, a przekonacie się, iż zakupy mogą być naprawdę fajną
    formą spędzenia wolnego czasu! :-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sonia b. Re: CUBUS IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 19.03.05, 16:18
        zawsze uwazalam sklep "Cubus" za jeden z najlepszych w jakich kupowalam modne
        ubrania dla osob w kazdym wieku w moim guscie a takze wielu moich znajomych
        lecz nie wiem co sie dzieje z tym sklepem od dluzszego czasu!!!!!! obluga
        jestF FATALNA przynajmnie jtu gdze mieszkam--bydgoszcz. Nie podoba mi sie jak
        ona traktuje klientow, to nie do pomyslenia!!! Zwlacza mezczyzna w roli
        ekspedienta... Kazda osoba jest tam brana za potencjalnego zlodzieja!! nie moga
        wprowadszic kamer???!!! a nie tak bez podstaw upokazac czlowieka ostatnio miala
        sytuacje gdy poszlam kupic sobie nowa kurtke na wiosne nie dosyc ze obsluga
        byla niemila i odburkliwa to jheszcze gdy wychodzilam zatrzymala mnie i jeszcze
        2 inne panie pod zarzutem kradziezy---oczywiscie nic nie znalezli a
        niepotrezebnie poczulam sie jak osoba z nizszej kategorii to SKANDAL!!!Niestety
        ale jezeli tak jest w sklepach w calej polsce to zamierzam to zglosic do
        producenta... prosze o kontakt z innymi osobami ktore mialy podobne sytuacje
        cienka7@wp.pl
        • Gość: mimi Re: CUBUS IP: *.toya.net.pl 19.03.05, 16:22
          W łódzkich Cubusach jest milo i symaptycznie...i chetnie sie tam kupuje
      • Gość: paula Re: CUBUS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.05, 16:29
        ja tam kupilam kulka stanikow i kurte ale ogolnie nic specjalnego materialy tez
        nie jakies specjalne jak na moj gust tomoglo by go wcale nie byc
        • Gość: Nicky Re: CUBUS IP: *.org 19.03.05, 16:43
          A jak na mój gust to jeden z najlepszych sklepów.Szkoda tylko,że asortyment w
          Polsce znacząco różni się od tego w kraju macierzystym-Norwegii.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka