Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mozecie polecic jakas dobra paste do butów ?

IP: *.mt.pl / *.mt.pl 06.03.05, 22:53
    bo chyba zniszczyłam sobie kozaczki ;( z jakiej miekkiej skorki - wyczysciłam
    je pasta kiwi bezbarwna i pokryły sie jakims białym nalotem !

jestem wkurzoma bo nie mohe tego zetrzec! - jak je uratowac= buty sa brazowe
    help
    Obserwuj wątek
      • klaton Re: mozecie polecic jakas dobra paste do butów ? 07.03.05, 09:06
        Kiwi to najwiekasze badziewie z past jakie mialam.. to raczej farba a nie
        pasta,a juz na pewno nie nadaje sie do kozaczkow na zimie!w ubieglym roku
        mialam ten sam problem,najlepsze dla kozaczkow zima sa pasty
        kremowe,natluszczajace,ja osobiscie polecam Bufallo-jako nr 1 i Camel jako nr 2
        • Gość: gogo Re: mozecie polecic jakas dobra paste do butów ? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 07.03.05, 10:15
          dzieki !~a ja myslalam ze to dobra pasta ! ;-(
          mialam kiedys paste martens bezbarwna ! - niesamowita ! niestety juz jej nie
          widuje ;-( mam nadzieje ze ocale buty ! zmylam to sminstwo oliwka z oliwek ale
          sa matowe i ciagle nie wrociły do formy ;-((
      • Gość: zuzaba Re: mozecie polecic jakas dobra paste do butów ? IP: *.softlab.gda.pl 07.03.05, 14:05
        Miałam tak samo, w sklepie z butami powiedziano mi, że Kiwi (a zwłaszcza te w
        sztyfcie) to paskudztwo i polecono pasty Ryłko. Jak na razie chwalę je sobie.
        • Gość: gogo Re: mozecie polecic jakas dobra paste do butów ? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 07.03.05, 17:05
          bardzo jestem wdzieczna ~ bede je ratowac ! ;-))
          Pozdrawiam - wdzieczna GOGO ;-*
      • very_famous Re: mozecie polecic jakas dobra paste do butów ? 07.03.05, 17:21
        Ja mogę polecić pasty Gino Rossi. Są naprawdę świetne. Do kupienia tylko w
        sklepach firmowych.
        • Gość: gogo Re: mozecie polecic jakas dobra paste do butów ? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 08.03.05, 11:31
          dzieki ! ale u mnie w miescinie nie ma ! ;-( pewnie strasznie drogie, ale jak
          sie ma zniszczyc ulubione butki w ktorych swietnie sie chodzi to da sie i duza
          kase - ale u mnie sa tylko normalne - ogolnodostepne pasty - dzis ide na łowy
          ŚLICZNIE DZIEKUJE ZA WASZE TYPY
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka