Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co wam się podoba w modzie ulicznej

07.03.05, 22:18
    Może teraz trochę pozytywnej energii - napiszce, co wam się podoba w modzie
    ulicznej, co ostatnio wzbudziło w was zachtyw, podziw, zainteresowanie, na
    czym lubicie "zawiesić oko" idąc po ulicy, jak ubrane kobiety się wam podobają.
    Obserwuj wątek
      • bez_mapy Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 07.03.05, 22:33
        1. długie, błyszczące, naturalnie wyglądające włosy (bez żadnych udziwnień typu
        niebieskie pasemka czy paziowe grzyweczki)
        2. delikatna, złota opalenizna + biała koronkowa bluzeczka (albo jedwabna,
        satynowa);
        3. proste jeansy biodrówki z dużymi kieszeniami na tyłku;
        4. zgrabne szpileczki ozdobione kolorowymi, słodkimi motylkami, kokardkami;
        img06.allegro.pl/photos/oryginal/43/4350/435034/43503485
        5. duże okulary: www.supermodels.nl/adrianalima/55.jpg

• Gość: Monica Bez mapy! IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.05, 23:09
          1. Zgadzam się całkowicie! A'la Adriana Lima i Demi Moore.
          2. Delikatna opalenizna też mi sie bardzo podoba, ale wolę ją w połączeniu z
          żywymi kolorami, np. niebieski, jak letnie niebo, turkus, róż, zielony (jak
          kiwi)
          3. Jak najbardziej. Extra długie (ale nie ciągnace się po ziemi) biodrówki.
          Kieszenie normalne.
          4. Też takie uwielbiam, ale klasyki również. Zależy od okazji.
          5. A okulary lubię zupełnie inne. Prostokąty na skronie.
      • tralalumpek Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 07.03.05, 22:37
        zadbane kobiety, zadbane, naturalne dziewczyny
      • lucy215 Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 07.03.05, 22:40
        z pospolitych ozdób -> broszki w kształcie kwiatów, pudrowy róz w odpowiednich
        proporcjach, podobają mi się nadchodzące balerinki....reszta... jak wyżej :)
      • hiii Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 07.03.05, 22:46
        fajny wątek!
        podobają mi się ludzie zadbani - to przede wszystkim. A szczególnie lubię
        fantazję w dobieraniu ubrań i dodatków - podoba mi się, kiedy ktoś ma odwagę
        wyróżnić się z tłumu tak identycznie wyglądających kobiet/mężczyzn.
      • lejdi.skarlet Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 07.03.05, 22:49
        - buty z okrągłymi noskami
        - wystrzępione fryzurki
        - beż + brąz
        - zwyczajny strój + jakiś ożywiający go dodatek
        - czerń połączona z żywym kolorem
        - szale
        - dżinsy + fajna biała bluzka
        - trencze
        - dopasowane żakiety
      • bez_mapy Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 07.03.05, 22:57
        Obcisłe sweterki + klasyczne spódniczki:
        img01.allegro.pl/photos/oryginal/43/4366/436624/43662491
        Sexowne, kobiece kostiumiki:
        img10.allegro.pl/photos/oryginal/43/4388/438874/43887489
        img09.allegro.pl/photos/oryginal/44/4429/442919/44291993
        • Gość: Monica Bez mapy! IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.05, 23:15
          Czyli klasyczna elegancja z nutką ekstrawagancji. A może się mylę. Trójka jest
          cudna. W całości. Jedynka: takie zestawy jak najbardziej, ale ten akurat
          zupełnie mi nie odpowiada. Kolorystyka i fason sweterka. Wolałabym białą
          bluzkę.ale ta wstążka przy takich strojach jest bardzo fajna. Dwójka: Coś mi tu
          nie odpowiada, ale sama nie wiem co.
          • bez_mapy Re: Bez mapy! 11.03.05, 01:35
            W dwójce nie pasują mi te czarne buty!
            • Gość: anya Re: Bez mapy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:22
              Buty są ok, za to ten bieliźniany zestaw do dupy.
      • bez_mapy Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 07.03.05, 23:25
        Ponadto:
        pastelowo-różowy błyszczyk
        długie rzęsy
        uroczy, intrygujący tatuażyk w ciekawym miejscu
        • Gość: Monica Bez mapy IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.05, 23:18
          A Ty nie jesteś przypadkiem mną??? :)
      • bez_mapy Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 07.03.05, 23:42
        Aaa i jeszcze to mi się podoba;P
        www.photoclubs.com/pt=mip2247/index.php
        • kadlubek07 Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 09.03.05, 15:21
          Znowu ten link....mozna by juz o nim zapomniec? przeciez to jest oblesne :/
        • Gość: Monica link IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.05, 23:31
          Powiedz, że to był żart. Proszę! :) Ironia? Duże piersi sa ładne, fakt. Ale w
          połączeniu ze zgrabną sylwetką. No i muszą być jędrne i gładkie. Ten link
          pokazuje kalectwo. Najbardziej optymalne jest wg. mnie C.
          • bez_mapy Re: link 11.03.05, 01:33
            Oczywiście, że to był żart:D
      • kochanica-francuza faceci metroseksualni podobają mi się 08.03.05, 00:13
        to stanowczo lepsze niż niedomyci i wyglądający jak ziemniaki Wyznawcy
        Tradycyjnych Wartości
        • Gość: Krzysiek co mi się podoba IP: 82.160.57.* 08.03.05, 08:06
          mi się podobają eleganckie, zadbane kobiety po trzydziestce w eleganckich
          ciuchach typu "businesswoman" - kostium ze spódniczką, wysokie obcasy, elegancka
          torebka, pełny, acz dyskretny makijaż, francuski manikiur, elegancka bizuteria,
          ładna fryzura
          • Gość: xyz Re: co mi się podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 08:12
            koneser się znalazł :))
            a kobieta na popołudnie jak powinna wyglądać wg ciebie?
            • Gość: Krzysiek Re: co mi się podoba IP: 82.160.57.* 08.03.05, 08:19
              najlepiej tak samo, ewentualnie zamiast kostiumu zestaw spódniczka+bluzka, lub
              sukienka, ale też w eleganckim stylu
              • Gość: xyz Re: co mi się podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:11
                :(
                co innego do biura a co innego po południu, ewentualnie wieczorem
          • Gość: PL Re: co mi się podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:07
            Tak jest, tak jest! Garsonka to najładniejszy strój dla kobiet i dziewcząt.
            Wyglądają w nich bardzo wyrafinowanie i elegancko a jednocześnie - wyznaję jako
            facet - niezwykle sssexy!
          • Gość: Monica Krzysiek IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.05, 23:17
            Zgadzam sie z Toba w 100%.
            • Gość: Monica Re: Krzysiek IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.05, 23:20
              Albo nie. Po południu niekoniecznie. Najlepsze sa według mnie różne ciuchy na
              różne okazje.
        • Gość: Nina Re: faceci metroseksualni podobają mi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:57
          Za nic na świecie nie chciałabym mieć takich piersi. Szczerze pisze. Mam małe
          piersi i chcialabym mieć większe ciutke ale takie wielgachne nigdy w życiu.
      • Gość: Klara Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej IP: 194.63.135.* 09.03.05, 15:44
        - dziewczyny w dopasowanych czarnych sukienkach, albo szkockich spódniczkach i
        czarnych, czasem nabłyszczanych, wysokich glanach (20-tki)

- dziewczyny z długimi, prostymi włosami, na których lśni słońce (taki typ------
        --->grzywka i do talii, żadnych strzępień, pazurków i innych koszmarków)

- kolorowe szaliki

- kapelusze (pełna dowolność- od szapoklaków po takie z woalką)

- styl a`la "Tadziu" (wszystko w czerni i jak na niesłychanie elegancki
        pogrzeb:)))))

- 17 letnie klony Briana Moloko z "Placebo" , z wystudiowanym zblazowaniem,
        bladziutką buzią i w opiętych gejowsko ciuchach:P

- wzorzyste rajstopy tais :))))

- opięte czarnymi , matowymi rajtopami kostki kobiet tuż nad krawędzią buta na
        obcasie(ale nie szpilki)

- ludzie czytajacy z wypiekami na twarzach ksiązki w autobusach i tramwajach
        (mozna podglądać co:)

- dziewczyna, z którą jeżdzę rano 4 przystanki:)

- to, że już niedługo będzie WRESZCIE wiosna:)))))))))))))

• Gość: milkie Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej IP: *.blich.krakow.pl 09.03.05, 19:30
        - kobiety o wspaniale utrzymanej skorze, idealnie gladkiej, zmatowionej
        podkladem i nablyszczonej na kosciach policzkowych, w delikatnym makijazu
        - lsniace wlosy w naturalnych odcieniach
        - buty o slicznej linii
        - umiejetnie noszone szpilki
        • Gość: Monica Milkie! IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.05, 23:26
          Tak, tak, tak i jeszcze raz tak! A więc sama nie muszę już nic pisać. Bo, że
          kobieta musi być zadbana (z resztą facet także) to chyba wynika samo z siebie.
          Kobieta nie musi byc nieziemsko piękna, tylko zadbana. Bo to pierwsze jest
          niezależne od nas, a to drugie juz tak.
          • Gość: milkie Re: Milkie! IP: *.blich.krakow.pl 11.03.05, 14:07
            hmm :) no tak, facet to wystarczy, zeby schludny byl i juz sie przyczepiac nie
            mozna ;)))
      • blondie_in_pink Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 11.03.05, 01:15
        podsumowujac wasze wypowiedzi - SAME TOTALNE NUDY..... (z pomienieciem
        niektórych punktów bez mapy i Moniki) ;)))
      • bez_mapy Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 11.03.05, 02:03
        Skórzane kurteczki w niebanalnych kolorach:
        images.amazon.com/images/P/B00066WWH2.01-A19NO891BK0708._SCLZZZZZZZ_.jpg
        Ostatnio spodobały mi się perły (super do opalenizny):
        images.amazon.com/images/P/B0007XIJGW.01-A1T5FLMGQ4PRAI._SCLZZZZZZZ_.jpg
        Perły też świetnie wyglądają z różowym kostiumikiem:
        images.amazon.com/images/P/B0002V0WKA.01-A19NO891BK0708._SCLZZZZZZZ_.jpg
        images.amazon.com/images/P/B0007WK7MC.01-A1T5FLMGQ4PRAI._SCLZZZZZZZ_.jpg
      • bez_mapy Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 11.03.05, 02:18
        No a taki zestaw to po prostu bomba (różowe blondynki nie zawszesą tandetne):
        images.amazon.com/images/P/B0007GIY3W.01-A2VRS7MJ55H1GA._SCLZZZZZZZ_.jpg
        Podoba mi się również kontrastowe połączenie eleganckiego żakietu z "podartymi"
        jeansami:
        images.amazon.com/images/P/B0007RFILM.01-A4N5LV4NU89Y2._SCLZZZZZZZ_.jpg
        • Gość: Monica Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej IP: *.wlb.vectranet.pl 11.03.05, 10:05
          Mnie zawsze śmieszyło stwierdzenie, że różowy jest dobry dla lalek! Poprostu
          trzeba umieć go nosić. Z resztą jak wszystko. Bardzo mi się podoba jakiś
          ożywiajacy różowy akcent. Np. różowy golf do czarnej reszty. Zimą to poprostu
          fajnie ożywia wszechobecną szarość. Mnie też podobaja się kolorowe skóry.
          ogólnie to nie lubię monotonii. Czasami mam ochotę na elegancję, innym razem na
          adidasy i jeansy. Jak znajdę jakieś fajne fotki to wkleję. Ostatnimi czasy
          jakoś nie mam na to zbytnio czasu. Pozdrawiam.
      • bonzee Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej 11.03.05, 14:42
        "Zawidziane wczoraj": dlugie popielate rekawiczki (cieleca skorka) na to
        pierscionek z dyzym oszlifowanym (aczkolwiek nieoprawionym) bordowym kamieniem..
      • Gość: donata Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej IP: *.adsl.highway.telekom.at 12.03.05, 03:40
        Z przyjemnoscia obserwuje w tegorocznej modzie roznorodnosc barw i stylow. Gdy
        sobie pomysle, ze jeszcze pare lat temu posrod kolekcji jesienno - zimowych i
        ofert naszych sklepow mozna bylo wybierac praktycznie tylko pomiedzy czernia,
        szaroscia, granatem i ew. bordo, skora mi cierpnie. Szeroka paleta kolorow,
        zwlaszcza rozmaite tonacje zieleni i blekitow, wprowadzaja mnie w wiosenny
        nastroj!
        Jezeli natomiast chodzi o style - ciesze sie, ze mozna obecnie wybierac wsrod
        tak wielu trendow (od lat 20-tych po 80-te)- w zaleznosci od gustu lub tez
        sylwetki. Dzieki temu mozna przynajmniej zachowac szczypte indywidualnosci;))
      • Gość: X Re: Co wam się podoba w modzie ulicznej IP: *.access.telenet.be 12.03.05, 07:50
        W modzie ulicznej przyciaga moj wzrok ktos kto rozni sie od wszelkich szarosci
        i klonow - czasem jest to osoba ubrana zupelnie odstajaca na korzysc lub
        niekorzysc ale lubie sobie usiasc na tarasie i poobserwowac .
        Dzinsowki nie sciagaja mojej uwagi
        Przyciagaja mnie natomiast polaczenia kolorow teraz to trudno zauwazyc ,
        chyba , ze ktos ma ladny plaszcz lub futro ale w lecie czy na wiosne mozna to
        ujac w cala game ( kolor , ksztalt , wzor , fason , polaczenie z kolorem wlosow
        i cery )
        Denerwuje mnie tylko , ze osoba swietnie ubrana moze byc jak popiersie - do
        polowy super a w dole dzinsy i typu adidas buty lub odwrotnie - dol sciaga
        uwage a gora ? Zwykla kurtka lub wlosy do dupy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka