Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    09.03.05, 14:24
    Jutro jadę do Karpacza na narty, będę przejeżdżać przez Wrocław i miałabym
    ochotę na pobuszowanie po fajnych sklepach. Jakie sklepy możecie polecić we
    Wrocku? Czy jest coś fajnego w Dominikańskiej? Pozdrawiam. Monika
    Obserwuj wątek
      • ciapek7 Re: WROCŁAW 09.03.05, 17:31
        zależy, jakie firmy ciuszkowe Cię interesują, wydaje mi się, że ciekawsze
        stoiska nawet tych samych firm co Dominikańska ma centrum Auchan na Bielanach,
        lub C.H. Tesco, a jeśli zainteresowana jesteś Zarą, to do Renomy przy
        Swidnickiej, H&M kawałek dalej . Udanych zakupków !
        • Gość: eeeeeeeeeee Re: WROCŁAW IP: *.techsys.pl / 81.210.124.* 09.03.05, 17:45
          teraz nawet fajne ciuchy sa w Orsay i reeserved-Dominikańska, poza tym zobacz
          jeszcze Auchan na Bielanach-New Yorker oraz H&M na Świdnickej
      • bez_mapy Re: WROCŁAW 09.03.05, 22:37
        Jeśli chcesz kupić sobie coś oryginalnego i niepowtarzalnego, to polecam Arenę -
        śliczne ciuszki, jakich nie ma nigdzie indziej.
        • Gość: maluch Re: WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:25
          > Jeśli chcesz kupić sobie coś oryginalnego i niepowtarzalnego, to polecam
          Arenę
          > -
          > śliczne ciuszki, jakich nie ma nigdzie indziej.

hehe, bez mapy, to ty jednak dresiara jesteś ! w arenie są ciuchy tylko dla
          dresiar! sztuczne, plastikowe, tandetne. w dodatku z tandetnych materiałów.
          hehehehehehehehe
          • bez_mapy Re: WROCŁAW 10.03.05, 22:53
            Obeszłam całe miasto i są tam najlepsze skórzane płaszcze w mieście (we
            wszystkich kolorach) i uwierz mi - są świetne gatunkowo, i wcale nie tandetne,
            a dresiary na pewno nie byłoby na nie stać. Jeśli chodzi o galerię
            dominikańską, moja koleżanka ma tam sklep T.... (nie podaję nazwy, żeby nie
            robić jej antyreklamy), który uchodzi za ekskluzywny (ceny niebotyczne) i mamy
            niezły ubaw, bo ona kupuje te ciuchy we Włoszech za grosze, a naiwne paniusie
            myślą, że jak wydadzą kilka tysięcy, to mają na sobie luksus.:D
            • Gość: maluch Re: WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:05
              > a dresiary na pewno nie byłoby na nie stać. Jeśli chodzi o galerię
              > dominikańską, moja koleżanka ma tam sklep T.... (nie podaję nazwy, żeby nie
              > robić jej antyreklamy), który uchodzi za ekskluzywny (ceny niebotyczne) i
              mamy
              > niezły ubaw, bo ona kupuje te ciuchy we Włoszech za grosze, a naiwne paniusie
              > myślą, że jak wydadzą kilka tysięcy, to mają na sobie luksus.:D

jedyny ekskluzywny sklep w galerii to max mara - ani nie na T, ani we Włoszech
              za grosze
              reszta to standard

na marginesie- dresiara to nie kwestia pieniędzy, tylko gustu
        • Gość: DagnyJuel Re: WROCŁAW IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.03.05, 18:53
          Wiedziałam że jesteś z Wrocławia bez_mapy ale z tą Areną to przedsadzasz: to
          szczyt badziewia- i to radzisz ty PANI PROFESJONALNY I UNIKATOWY STYL.Mam
          nadzieję, że dalej siedzisz na Kraszewskiego jak sugeruje tu poniektóre osoby.
      • ladyblue Re: WROCŁAW 10.03.05, 18:39
        jesli szukasz nieco bardziej eleganckich (ale nie tylko) ubrań to d.h.łada na
        ul. Oławskiej (zaraz przy placu Dominikańskim) - firma ae woman, 2 i -1 piętro,
        mało znana poza wrockiem marka a ubrania dobrej jakości i w miarę tanie, jedyny
        minus to ze najmniejszym rozmiarem jest 36.
        • abigail_g Re: WROCŁAW 11.03.05, 09:29
          też polecam ( i też widzę ten minus z rozmiarami ;) choć u mnie to w sumie zależy od fasonu, czasami jest ok). Mają świetne ciuchy, dużo kolorów i częste przeceny
      • bez_mapy Re: WROCŁAW 10.03.05, 19:28
        Kupiłam tam parę dni temu śliczny płaszczyk z cielęcej skórki, nie widziałam
        takiego nigdzie indziej i zaręczam,że jest niepowtarzalnie śliczny. Poza tym,
        chodziło mi, że by polecić coś, czego nie ma w innych miastach, a sklepy, które
        są w galerii o Auchan itp. są w każdym mieście (i wszędzie jest to samo!)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka