Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda very strict

22.03.05, 20:49
    nie wydaje sie wam ze czasem zbyt surowo pojmujemy mode?? ten kolor tylko do
    tego, a tamten do tamtego, nie mozna zalozyc czerwonego do rózowego itd.
    uwazam ze tak nie powinno byc, powinnismy sie bardziej bawić modą! kto mowi
    ze kolor paznokci ma pasować do stroju, a buty do torebki??? chyba czas z tym
    skonczyc i postawić na wiecej luzu, nie sadzicie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: lodzianka Re: moda very strict IP: *.astral.lodz.pl 22.03.05, 20:52
        tak sądzę i tak robię :)
      • bez_mapy Re: moda very strict 22.03.05, 21:15
        Ja mam swoje zasady w kwestii mody, których nigdy nie złamię ze względu na moje
        poczucie estetyczne - torebka po prostu musi pasować do butów, ale wbrew
        pozorom, takie dobieranie i wyszukiwanie odpowiedniej torebki, to niezła zabawa.
        • lucy215 Re: moda very strict 22.03.05, 22:22
          dla mnie tylko irytacja, a nie zabawa z tym szukaniem i dobieraniem...uff. nie
          mam na to czasu ;)
          • black_magic_women Re: moda very strict 23.03.05, 09:36
            uwielbiam mode i calkiem niezle sie na niej znam..ale w teorii.w praktyce
            ubieram sie po pierwsze wygodnie i cieplo/przewiewnie,czyli praktycznie.zwracam
            oczywiscie uwage na kolor,fason itp. ale ograniczanie mojej egzystencji do
            doboru torebek czy butow byloby idiotyzmem...
            • bez_mapy Re: moda very strict 23.03.05, 11:37
              Ale kto mówi o ograniczaniu egzystencji do wyboru torebki - to naprawdę nie
              zajmuje tak dużo czasu.
      • ola7 Re: moda very strict 23.03.05, 11:22
        zgadzam sie z zalozycielka watku...nawet pisalam wczoraj o tym..ze zbyt serio
        traktujemy mode a nia trzeba sie bawic umiec bawic..dobieranie kolorystycznie
        zle mi sie kojarzy, kiedys tak bylo ze Panie w Polsce kupowaly tylko czarne
        buty bo do wszystkiego pasowaly...no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi
        co sie ma:)
        • maadz Re: moda very strict 23.03.05, 11:43
          teraz wlasciwie tez wiekszosc ludzi nosi czarne buty, czarne plaszcze (lub
          przynajmniej ciemne) bo do wszystkiego pasuja, ale to chyba kwestia finansowa-
          wystarczy spojrzec na tlum ludzi i zobaczyc jak wygladaja- wszyscy ubrani
          raczej na ciemno. kogo na to stać, moze sobie kupic buty rózowe czy
          pomarańczowe, ale mysle ze chyba niewielu ludzi zdecydowaloby sie na taki krok-
          ja np. teraz szukam zielonych i jest dosc kiepski wybor!
          • ola7 Re: moda very strict 23.03.05, 11:49
            mysle ze teraz jest juz spory wybor kolorow w butach..no faktem jest ze nasz
            ulica jest szara ale to my sami narzucamy mode tak jak nam narzuca ja witryna
            sklepowa czy pismo modowe...
            mysle ze kolory daja energii..a zobazc jak wygladaja ludzie u nas...smutni,
            burkaja cos pod nosem...brakuje im sil by rano wstac z lozka...a to czym sie
            otaczasz pozwala na pobudzenie sie do zycia..czern jest piekna ale w
            odpowiednich sytuacjach a nie kazdego dnia
      • vic_vic Re: moda very strict 24.03.05, 10:17
        Trzymanie się pewnych zasad w modzie wcale nie musi oznaczać, że zbyt poważnie
        do tego podchodzimy. Wolę mieć jakieś zasady niż popadać w inną skrajność czyli
        nieprzemyślany odpustowy wygląd. Zresztą każdy chyba wie co dla niego najlepsze
        uwzględniając wykonywany zawód, osobowość itd.
        • misae Re: moda very strict 24.03.05, 10:19
          jasne ze zabawa jest fajna, ale trzeba to robic swiadomie...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka