Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D.

IP: 195.20.110.* 31.03.05, 13:55
    Mam potwornie obcierające mnie w jednym miejscu nowiutkie, śliczne czółenka.
    Czy ktoś ma zielone pojęcie coż mozna z tym fantem zrobić. Siedzę w nich od
    rana w pracy i umieram z bólu i cierpienia. Czekam na wszelkie nawet mało
    realistyczne porady.
    Obserwuj wątek
      • Gość: aniołek Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: *.businessman.com.pl 31.03.05, 14:07
        zanieś do szewca - powinien je rozciągnąć
        moja koleżanka mając taki sam problem kupiła jakiś żel którym spryskuje sie but
        od strony wewnętrznej - dla niej rewelacja, ja nie próbowałam
        • Gość: klusia Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: 195.20.110.* 31.03.05, 14:15
          czy ktoś coś wie o takim magicznym żelu, jak się nazywa i gdzie ewentualnie
          można go kupić???
          • Gość: Eda Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: 193.3.225.* 31.03.05, 14:24
            ja pytalam sie pana o taki spray w galerii mokotow i mieli w stoisku gdzie
            robia kluczyki i naprawiaja butki psikasz takim po bucie i robi sie bardziej
            luzny
            • Gość: @ni@ni Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:32
              cześć tu juta,do galerii mokotów to trochę masz daleko ale do deichmanna
              blisko - tam zapytaj
          • ziyi Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D 31.03.05, 14:59
            W avonie mozna kupic krem przeciw obtarciom.
      • Gość: @ni@ni Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:42
        jak nie możesz dojść do domu to wezwij taksówkę
        • Gość: cherry Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: 62.111.139.* 31.03.05, 15:03
          o ile nie masz spodnicy :) ta poratuje Cie wata albo chusteczka higieniczna
          oraz plaster dojdziesz do domu :)
      • Gość: klusia Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: 195.20.110.* 31.03.05, 15:38
        niestety chusteczka higieniczna zaszkodziła a nie pomogła. Zdecydowałam się
        jednak na taksówkę, musze wytrzymać już tylko pół godzinki, od razu mi lepiej
        na tę myśl.
        Chodziło mi raczej o jakieś takie rady bardziej długoterminowe. jak te buciki
        przystosować do normalnego uzytkowania?????
        • Gość: Eda Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: 193.3.225.* 31.03.05, 15:40
          Ja juz ci napisalam spray i sie rozluznia i powinny byc ok na przyszlosc
        • Gość: aniołek Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: *.businessman.com.pl 31.03.05, 16:41
          Klusia - mam info o tym specyfiku o którym pisałam wcześniej, MORBIPEL
          Rozciągacz do obuwia - cena około 9zł :) mam nadzieje ze pomoże, jesli jestes z
          wawy mogę podpowiedziec gdzie kupić
          • nina37 Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D 31.03.05, 17:27
            Nie wiem, czy mialam ten sam spray-nie pomogl.Nie pomoglo rowniez fachowe
            rozciaganie u szewca.Nie pomoglo noszenie buta na mokra skarpete po domu,nie
            pomogl spirytus ani inne wynalazki.Pomoglo odstawienie do szafy i demencja,ze
            posiadam te konkretne obuwie.Ale to widocznie zalezy od stopnia
            niedopasowania.Od tamtej pory kupuje buty tylko wtedy, gdy w nogach mam pare
            dobrych kilometrow przechodzonych-tzn.noga jest wystarczajaco spuchnieta.
            PS.Znajoma praktykowala wyjscie w nowych butach podczas deszczu-i jeszcze
            zahaczala o wszystkie kaluze:)Ale jakos nie widze, zeby to mialo dobry wplyw na
            buciki z naturalnej,brazowej skory...
      • Gość: mokra_jane Re: RATUNKU!!!!!!!!!CIASNE BUTY!!!!!!!!!!!!!! C.D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.05, 18:46
        Ja swoje kiedyś za ciasne buty rozbijałam młotkiem od wewnątrz z tyłu - serio
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka