Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

odradzam h&m

IP: *.narwik.waw.pl / *.narwik.waw.pl 01.04.05, 23:38
    kupilam niedawno jeansy w h&m,i po dwoch praniach rozlecialy
    sie.doslownie.zaczely sie pruc.zdenerwowalam sie bo wkoncu czlowiek kupuje
    cos,placi i chce zeby to sluzylo a jestem studentka i dla mnie 150 zl(bo tyle
    kosztowaly te spodnie) to i tak duzo.poszlam wiec do sklepu zareklamowac
    je.niestety pani obslugujaca wrecz zbluzgala mnie.dopiero na drugi dzien
    udalo mi sie wymienic je na bon za 150 zl,ale ile mnie to nerwow
    kosztowalo.oczywiscie nic nie kupilam za te bony tylko sprzedalam jakiejs
    pani ktora stala w kolejce.i dobrze zrobilam.nie kupie nic juz w tym sklepie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: olkea Re: odradzam h&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 11:18
        zgadzam się z Tobą,niedawno kupiłam t-shirt - nadruk zszedł po pierwszym RĘCZNYM
        praniu ! ale i tak dzięki za ostrzeżenie. Pozdro
      • Gość: Karolina Re: odradzam h&m IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 02.04.05, 11:35
        A ja mam dosc duzo rzeczy z hm i jeszcze nic mnie nie rozczarowalo:)
        Fakt ze maja troche ciuchow kiepskiej jakosci, ale trzeba patrzec co sie kupuje
      • Gość: poznanianka Re: odradzam h&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 12:00
        jakos nie podobaja mi sie te ubrania

za duzy balagan, zbyt kiepskie jakosciowo
        • Gość: paula Re: odradzam h&m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 12:23
          mnie jak tam wchodze odrazu glowa boli ,czasami cos znajde ale to jak wisi z
          brzegu bo jakos specjlnie to mi sie zaglebiac w te ich ubrania nie chce, puki
          co jeszcze nic mi sie z tamtad nie rozwalilo a i obsluga byla w porzadku, ale
          moze w tym mniejszych ich sklepach bardziej zwracaja uwage na klienta.
      • Gość: inga Re: odradzam h&m IP: 194.63.133.* 03.04.05, 16:43
        ja również
        • Gość: taramtaramtaram Re: odradzam h&m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.05, 20:36
          Sklepy H&M w Polsce ja również odradzam, natomiast warto zajrzeć do sklepów tej
          firmy w innych krajach - większy wybór ciuszków, niższe ceny i LEPSZA
          JAKOSC!!!!!
          • charade Re: odradzam h&m 03.04.05, 20:40
            Wystarczyło mi się pezjść po H&M w Galerii Kazimierz, żeby się zorientować, co
            to za ciuchy. Wcale nie jestem zdziwiona tym ostrzeżeniem, ale również
            dziękuję, będę jeszcze czujniejsza :)
          • kati_p Re: odradzam h&m 05.04.05, 14:05
            to prawda- w innych krajach H&M ma zupełnie inną jakość.
            szkoda, bo cieszyłam się, że nie będę już musiała jeździć po te ciuchy do Austrii..
      • kasiahej Re: odradzam h&m 05.04.05, 12:55
        Również ostatnio kupilam w HM jeansy, bo pięknie leżały. Ze sterczem (tylko 2%)
        z kolekcji damskiej, bo te młodziezowe mają za wąskie nogawki i są strasznie w
        udach opięte. Po kilku razach mocno się rozbiły i zrobiły się obwisłe. Nigdy
        żadne jeansy tak mni się nie rozciągnęły, moja koleżanka ma tak samo, wiec to
        na pewno nie odosobniony przypadek. Tylko zaraz po praniu wygladają jak na
        początku, ale nie bede ich przecież prać za kazdym razem!
        Teraz wiem że mogłam kupić ciaśniejsze, niestety dopiero po fakcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka