miss_e 05.04.05, 19:11 Szukam jeansow,ale dosc obcislych z laikra.Ten model z Reserved nie bardzo mi sie podoba,nie przylega zbytnio do ciala.Moze macie jakies propozycje jeansow,firm,z ktorych jestescie zadowolone???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morgiana Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 05.04.05, 19:23 Jesli dzinsy to jak dla mnie tylko DIESLA mają super modele, slyszałam tez zachwyty nad D&G , sama nie wiem jak leza bo nie posiadam i choc zaden problem kupic je na Allegro nigdy nie skusze sie na D&G w cenie 200 ,300 zł bo to ryzykowne.Dla mnie kategorycznie odpadaja firmy typu big star americanos nie lubie ich spodni brrrr Reserved ma wedlug mnie wiekszosc ubran zle skrojonych wiec omijam ten sklep po nieudanych zakupach a tak z ciekawosci w jakiej cenie oferuja dzinsy??? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 05.04.05, 19:27 Cena jeansow Reserved to cos ok 150 zl.Przymierzalam je dzisiaj,biodrowki,nawet dobrze skrojone tylko nie tak obcisle jak chcialabym. Szukam spodni tylko z laikra a nie wszedzie takie mozna znalezc :-(( Moze rzeczywiscie porozgladam sie za Dieslem-dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... IP: *.ifpan.edu.pl 06.04.05, 11:48 miss sixty, ale niestety cena ok 300 :( Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 06.04.05, 18:29 oj,troche drogie..... dzis znowu przymierzalam te spodnie marki Reserved division,maja ladny kolor i przystepna cene...chyba jednak je wezme. Dzieki wszystkim za odpowiedzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 06.04.05, 12:39 Model Extra Low Big Star, te granatowe sa baardzo obcisle. Jeszcze Nina, maja wiecej stretchu, albo go bardziej widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... IP: *.astral.lodz.pl 06.04.05, 13:55 Ja dziś przymierzyłam wszystkie mozliwe we Wranglerze i wszystkie biodrówki odstawały mi, część miała zbyt szerokie nogawki w udach, a część mi się nie podobała, bo były dziwacznie powycierane. Za to mam dżinsy od około 4 lat Americanosa - i są to najlepsze jakie miałam! :) Wydaje mi się, że to zależy od sezonu. Np w Reserved przymierzałam też kiedyś dżinsy i wszystkie były zbyt szerokie w udach, a sprzedawczyni, miała na sobie świetny krój, ale jak mi powiedziała z innej, wcześniejszej kolekcji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sundae Caramel Americanos IP: *.209.97-84.rev.gaoland.net 06.04.05, 15:30 Zdecydowanie Americanos! Mam kilka par i to sa moje najukochansze spodnie. Americanos to moja ulubiona marka jeansow, ma cale mnostwo fajnych modeli, jest z czego wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 06.04.05, 18:30 o dzieki,te na pewno tez przymierze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 06.04.05, 22:37 jedyne dzinsy fishbone, jakie posiadam są z domieszką czegos elastycznego, niskie biodrówki, dosyć wąskie, a co najważniejsze - nie odstają z tyłu w talii. nie byłam przekonana w ogóle do spodni z NewYorkera ale te się sprawdzają, tyle że kupiłam je jeszcze we wrześniu, ok 160zł. aha, jeszcze jedna zadziwiająca rzecz w tych spodniach- mam dość szerokie biodra, ale mimo to że nogawki są proste wyglądam w nich całkiem,całkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 23:48 Ja też długo szukałam obcisłych, przylegających jeansów!. Znalazłam tydzien temu w New Yorker firmy Amisu. Biodrówki, super przylegają na tyłku i udach, lekko rozszerzane na dole. Mają mało lajkry ale leżą tak jak mają leżeć:) Do szpileczek wyglądają świetnie. Kosztowały 159 zł Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 07.04.05, 03:30 mam, ale chyba w Polsce nie do dostania. Odpowiedz Link Zgłoś