Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szukam jeansów-doradzcie prosze...

05.04.05, 19:11
    Szukam jeansow,ale dosc obcislych z laikra.Ten model z Reserved nie bardzo mi
    sie podoba,nie przylega zbytnio do ciala.Moze macie jakies propozycje
    jeansow,firm,z ktorych jestescie zadowolone????
    Obserwuj wątek
      • Gość: morgiana Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 05.04.05, 19:23
        Jesli dzinsy to jak dla mnie tylko DIESLA mają super modele, slyszałam tez
        zachwyty nad D&G , sama nie wiem jak leza bo nie posiadam i choc zaden problem
        kupic je na Allegro nigdy nie skusze sie na D&G w cenie 200 ,300 zł bo to
        ryzykowne.Dla mnie kategorycznie odpadaja firmy typu big star americanos nie
        lubie ich spodni brrrr
        Reserved ma wedlug mnie wiekszosc ubran zle skrojonych wiec omijam ten sklep po
        nieudanych zakupach a tak z ciekawosci w jakiej cenie oferuja dzinsy???
        • miss_e Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 05.04.05, 19:27
          Cena jeansow Reserved to cos ok 150 zl.Przymierzalam je dzisiaj,biodrowki,nawet
          dobrze skrojone tylko nie tak obcisle jak chcialabym. Szukam spodni tylko z
          laikra a nie wszedzie takie mozna znalezc :-(( Moze rzeczywiscie porozgladam
          sie za Dieslem-dzieki!
          • Gość: agn Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... IP: *.ifpan.edu.pl 06.04.05, 11:48
            miss sixty, ale niestety cena ok 300 :(
            • miss_e Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 06.04.05, 18:29
              oj,troche drogie.....
              dzis znowu przymierzalam te spodnie marki Reserved division,maja ladny kolor i
              przystepna cene...chyba jednak je wezme.
              Dzieki wszystkim za odpowiedzi ;-)
      • klara-klara Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 06.04.05, 12:39
        Model Extra Low Big Star, te granatowe sa baardzo obcisle. Jeszcze Nina, maja wiecej stretchu, albo go bardziej widac.
        • Gość: łodzianka Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... IP: *.astral.lodz.pl 06.04.05, 13:55
          Ja dziś przymierzyłam wszystkie mozliwe we Wranglerze i wszystkie biodrówki
          odstawały mi, część miała zbyt szerokie nogawki w udach, a część mi się nie
          podobała, bo były dziwacznie powycierane. Za to mam dżinsy od około 4 lat
          Americanosa - i są to najlepsze jakie miałam! :)
          Wydaje mi się, że to zależy od sezonu. Np w Reserved przymierzałam też kiedyś
          dżinsy i wszystkie były zbyt szerokie w udach, a sprzedawczyni, miała na sobie
          świetny krój, ale jak mi powiedziała z innej, wcześniejszej kolekcji.

Pozdrawiam
          • Gość: Sundae Caramel Americanos IP: *.209.97-84.rev.gaoland.net 06.04.05, 15:30
            Zdecydowanie Americanos! Mam kilka par i to sa moje najukochansze spodnie.
            Americanos to moja ulubiona marka jeansow, ma cale mnostwo fajnych modeli, jest
            z czego wybierac.
        • miss_e Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 06.04.05, 18:30
          o dzieki,te na pewno tez przymierze.Pozdrawiam
      • lucy215 Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 06.04.05, 22:37
        jedyne dzinsy fishbone, jakie posiadam są z domieszką czegos elastycznego,
        niskie biodrówki, dosyć wąskie, a co najważniejsze - nie odstają z tyłu w talii.
        nie byłam przekonana w ogóle do spodni z NewYorkera ale te się sprawdzają, tyle
        że kupiłam je jeszcze we wrześniu, ok 160zł. aha, jeszcze jedna zadziwiająca
        rzecz w tych spodniach- mam dość szerokie biodra, ale mimo to że nogawki są
        proste wyglądam w nich całkiem,całkiem :)
        • Gość: Ewcia Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 23:48
          Ja też długo szukałam obcisłych, przylegających jeansów!. Znalazłam tydzien
          temu w New Yorker firmy Amisu. Biodrówki, super przylegają na tyłku i udach,
          lekko rozszerzane na dole. Mają mało lajkry ale leżą tak jak mają leżeć:) Do
          szpileczek wyglądają świetnie. Kosztowały 159 zł
      • daino Re: szukam jeansów-doradzcie prosze... 07.04.05, 03:30
        mam, ale chyba w Polsce nie do dostania.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka