Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BUTY LASOCKI_CO O NICH

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.05, 19:19
    czy poleciłybyscie buty firmy Lasocki? zawsze wydawało mi się ze to nawet
    fajna firma,ale ostatnio słyszałam ze z jakościa coś nie tak. Prosze
    podzielcie się opinia.
    Obserwuj wątek
      • r.richelieu Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 12.04.05, 19:23
        nie mam ich butów, ale gdyby była to porządna firma to wynalazłaby porządną
        sieć sklepów do sprzedaży. CCC to dziadostwo, można najwyżej kapcie domowe
        sobie kupić
      • Gość: tyle Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.04.05, 20:03
        kupilam przed laty buty zimowe, to bylo tak dawno, ze az mnie zdziwilo, ze ktos
        chce promowac buty polskim nazwiskiem - to bylo w czasach zachlysniecia sie
        kapitalizmem;)
        Buty porzadne i dlugo w nich chodzilam..
        W zeszlym roku kupilam wyjatkowo wygodne letnie mokasynki. Pisze "wyjatkowo",
        bo obciera mnie kazdy nowy but, bez wzgledu na firme;)
        i w tym roku tez sie skusze - w koncu ceny przystepne, spory wybor, rozne
        kolory..
      • Gość: Tania Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:07
        Nie za dużo wymagasz za 80zł (skórzane baleriny)? Kup, pochodź i po sezonie
        wyrzuć. W następnym sezonie kup nowe.
        • Gość: tyle Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.04.05, 21:27
          oooo....powaga? 80 zl?
          Tam gdzie zagladalam, wszystkie ..czy tez wiekszosc butow Lasockiego byla po
          ok 145 zl, hmm
          W najblizszym czasie nie sprawdze, bo "lecze" ( jak czesc forumowiczek..hehe)
          stopy po Rylce i nie moge patrzec na nowe buty ..
          • Gość: gabi Re: Lasocki :) IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 22:29
            Ja bardzo lubię te firmę. To są jedyne buty, których nie muszę reklamować.
            Uważam, że to porzadna firma w miarę za przyzwoitą cenę. W jednych butach
            Lasockiego, chodzę juz trzeci rok i wyglądają nadal jak nowe.
      • vic_vic Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 07:32
        nigdy nie narzekałam na ich jakość i w porównaniu z Ryłko znacznie
        wygodniejsze, a przynajmniej tak twierdzą moje stopy.
        • annie_laurie_starr Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 08:17
          Maz mi w zimie kupil kozaczki Lasockiego - byly zajebiste! Bez czubow z lekko
          zaokraglonym noskiem. Cudo!
        • blinski Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 09:28
          no ale ten dyzajn.. byłem kiedyś z ciekawości w ccc i wszystkie wyglądały jakby
          ktoś je wyciosał z betonowego kloca.
          • Gość: aga Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH IP: *.chello.pl 13.04.05, 11:17
            taakie tam, jak Ryłko- "z grubsza ciosane"
      • super.kinia reklama lasocki... 13.04.05, 09:40
        a widziałyscie te panny na reklamie? chodzi mi o uzębienie jednej, na samym
        początku reklamy, wampirek nie modelka...

nie stac ich na modelki, to troche śwadczy o poziomie(finansowym) firmy - na
        porządny PR tez ich chyba nie stac.
      • blinski Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 09:47
        przede wszystkim nie stać ich na wykupienie licencji od jakiegoś artysty na
        prawdziwą piosenkę i sami muszą układać, co im wychodzi jak im wychodzi:)
        • blinski to było do super kini /nt 13.04.05, 09:48

• super.kinia Re: to było do super kini /nt 13.04.05, 09:52
            ta piosenka to chyba nie jest ich własna produkcja, ale reklama - straszna!
            panny udające niby Murzynki - ruszają sie i chcą pofalowac biustem w rozmiarze
            A i te miny. Dawno tak durnej reklamy nie widziałam.
            • blinski Re: to było do super kini /nt 13.04.05, 10:06
              hm, to już któraś z rzędu piosenka, i nadal brzmi to jakby polacy starali się
              podrabiać hamerykańskie r&b. chyba niemożliwe, by był to oryginał, brzmi jakoś
              tak.. nieporadnie. sam klip reklamowy polega dokładnie na tym samym - na
              podrabianiu hamerykańskiego teledysku r&b:) jakoś nie mogę się powstrzymać żeby
              się nie śmiać, gdy widzą tą reklamę;)
      • kadlubek07 Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 17:15
        Na razi emogę powiedziec tylko AŁAAA AŁAA pomocy! lekarza! ale przypuszczam, że akurat w tym przypadku nie firma zawiniła, ale model...w kazdym razie wygladają ładnie :) slyszalam, ze nie sa najgorszej jakości
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka