Gość: Alee IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.05, 19:19 czy poleciłybyscie buty firmy Lasocki? zawsze wydawało mi się ze to nawet fajna firma,ale ostatnio słyszałam ze z jakościa coś nie tak. Prosze podzielcie się opinia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 12.04.05, 19:23 nie mam ich butów, ale gdyby była to porządna firma to wynalazłaby porządną sieć sklepów do sprzedaży. CCC to dziadostwo, można najwyżej kapcie domowe sobie kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.04.05, 20:03 kupilam przed laty buty zimowe, to bylo tak dawno, ze az mnie zdziwilo, ze ktos chce promowac buty polskim nazwiskiem - to bylo w czasach zachlysniecia sie kapitalizmem;) Buty porzadne i dlugo w nich chodzilam.. W zeszlym roku kupilam wyjatkowo wygodne letnie mokasynki. Pisze "wyjatkowo", bo obciera mnie kazdy nowy but, bez wzgledu na firme;) i w tym roku tez sie skusze - w koncu ceny przystepne, spory wybor, rozne kolory.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tania Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:07 Nie za dużo wymagasz za 80zł (skórzane baleriny)? Kup, pochodź i po sezonie wyrzuć. W następnym sezonie kup nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.04.05, 21:27 oooo....powaga? 80 zl? Tam gdzie zagladalam, wszystkie ..czy tez wiekszosc butow Lasockiego byla po ok 145 zl, hmm W najblizszym czasie nie sprawdze, bo "lecze" ( jak czesc forumowiczek..hehe) stopy po Rylce i nie moge patrzec na nowe buty .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Lasocki :) IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 22:29 Ja bardzo lubię te firmę. To są jedyne buty, których nie muszę reklamować. Uważam, że to porzadna firma w miarę za przyzwoitą cenę. W jednych butach Lasockiego, chodzę juz trzeci rok i wyglądają nadal jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 07:32 nigdy nie narzekałam na ich jakość i w porównaniu z Ryłko znacznie wygodniejsze, a przynajmniej tak twierdzą moje stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 08:17 Maz mi w zimie kupil kozaczki Lasockiego - byly zajebiste! Bez czubow z lekko zaokraglonym noskiem. Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 09:28 no ale ten dyzajn.. byłem kiedyś z ciekawości w ccc i wszystkie wyglądały jakby ktoś je wyciosał z betonowego kloca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH IP: *.chello.pl 13.04.05, 11:17 taakie tam, jak Ryłko- "z grubsza ciosane" Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia reklama lasocki... 13.04.05, 09:40 a widziałyscie te panny na reklamie? chodzi mi o uzębienie jednej, na samym początku reklamy, wampirek nie modelka... nie stac ich na modelki, to troche śwadczy o poziomie(finansowym) firmy - na porządny PR tez ich chyba nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 09:47 przede wszystkim nie stać ich na wykupienie licencji od jakiegoś artysty na prawdziwą piosenkę i sami muszą układać, co im wychodzi jak im wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: to było do super kini /nt 13.04.05, 09:52 ta piosenka to chyba nie jest ich własna produkcja, ale reklama - straszna! panny udające niby Murzynki - ruszają sie i chcą pofalowac biustem w rozmiarze A i te miny. Dawno tak durnej reklamy nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: to było do super kini /nt 13.04.05, 10:06 hm, to już któraś z rzędu piosenka, i nadal brzmi to jakby polacy starali się podrabiać hamerykańskie r&b. chyba niemożliwe, by był to oryginał, brzmi jakoś tak.. nieporadnie. sam klip reklamowy polega dokładnie na tym samym - na podrabianiu hamerykańskiego teledysku r&b:) jakoś nie mogę się powstrzymać żeby się nie śmiać, gdy widzą tą reklamę;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: BUTY LASOCKI_CO O NICH 13.04.05, 17:15 Na razi emogę powiedziec tylko AŁAAA AŁAA pomocy! lekarza! ale przypuszczam, że akurat w tym przypadku nie firma zawiniła, ale model...w kazdym razie wygladają ładnie :) slyszalam, ze nie sa najgorszej jakości Odpowiedz Link Zgłoś