Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 19:41
    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=20920423&v=2&s=0
    Bosze, co wy tam wyprawiacie? Gumy nie znacie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: krata Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zacisze.zgora.pl 15.04.05, 19:48
        Ja tez jestem w szoku po pierwsze ze powstalo tak glupie forum, 2.ze Polki sa
        tak glupie i mysla ze przypadkowo poznany obcokrajowiec,bedzie tym jedynym
        bedzie czekal wiernie do nastepnych wakacji.Polki niestety nie ceisza sie dobra
        opinia za granica...i same sa sobie winne
        • Gość: ineS Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 15.04.05, 20:57
          Nie mam nic przeciwko zabawieniu sie za granicą, byłam we Włoszech, ale akurat
          miałam chłopaka, wzdychałam to jego zdjęcia i byłam wierna, choć włosi nie
          dawali nam spokoju, a było pare naprawde fajnych.Teraz żałuje, że byłam zajęta.
          Oczywiście nie poszłabym do łóżka z obcym faceta, ale apre flirtów nie
          zawadziłoby, choć innym seksu nie bornie i nie potępiam jeśli ktoś w ten sposób
          umialał sobie czas za granica, ale bez zabezpieczenia to głupie poprostu,
          lekkomyśle, nieodpowiedzialne. A myślałam, że juz jesteśmy uświadomieni. PEwnie
          się dziewczyna zapomniała w porywie namiętności... bywa. Przynajmniej może się
          szczycić, że ma egipską kiłę;-)to takie egzotyczne:)
          • charade Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.05, 21:06
            Rety !!! To forum naprawdę istnieje ! A ja myslałam, że to jakiś żart...
      • Gość: g Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:09
        To głupia prowokacja! : ) Za grube nici...
      • Gość: LA PARISIENNE Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 21:22
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=1968262&v=2&s=0
        Podoba mi sie ta Sharma2005, czy to nowe pokolenie Polek?
        • Gość: LA PARISIENNE Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 21:28
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=19768262&v=2&s=0
          Brawo Sharma2005. To temperament!!!
      • Gość: LA PARISIENNE Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 21:32
        Cos cienko z tymi waszymi chlopami, nie sa tacy z....
        • Gość: Ewa Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:03
          Słuchaj łachudro.
          Czy jeszcze do Ciebie nie dotarło że robisz z siebie pośmiewisko?
          Co to ma wspólnego z czymkolwiek,założyły sobie forum, lubią to ich sprawa.
          Wszędzie na swiecie znajdą się takie idiotki i inne czego przykład mamy na
          załączonym obrazku.

Masz problemy zosobowością, z samooceną, chcesz Nas prosić o pomoc?
          • Gość: LA PARISIENNE Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.04.05, 13:59
            Ewae1=balbinko13 nie mam watpliwosci, ze jestes ta sama osoba. Wiec zacznij sie
            leczeniem Twojej egzotycznej choroby wenerycznej, bo nieleczona kila moze
            spowodowac nieodwracalne zmiany neurologiczne. Poza tym, zrob sobie powtorke z
            jezyka polskiego Polacy i Polki pisze sie z duzej litery, natomiast dobrze
            operujesz slowami lachudra, idiotka, psychiatryk. Wiedz, ze u mnie w domu
            rodzinnym takich slow nigdy sie nie uzywalo i nie uzywa. To, ze twoje
            slownictwo oscyluje wokol takich slow, nie pozostawia cienia watpliwosci co do
            grupy socjo-kulturalnej, z ktorej pochodzisz.
      • Gość: ilaria Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:04
        > Bosze, co wy tam wyprawiacie? Gumy nie znacie.

My to znaczy kto??? :DDD. My Polki w przeciwieństwie do "Francuzek" takich jak
        ty?
        Rotfl :).
        "Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota. Mam
        wątpliwości co do wszechświata"
      • illouette Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.05, 17:58
        Co to ma wspólnego z tym forum, bo chyba nie wiem ;|
      • Gość: zu Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:31
        więc jednak obsesja. albo masz udziały w egipskiej seks-turystyce i dlatego tak
        maniakalnie z tym wątkiem wyjeżdżasz...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka