Gość: LA PARISIENNE IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 19:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=20920423&v=2&s=0 Bosze, co wy tam wyprawiacie? Gumy nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krata Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zacisze.zgora.pl 15.04.05, 19:48 Ja tez jestem w szoku po pierwsze ze powstalo tak glupie forum, 2.ze Polki sa tak glupie i mysla ze przypadkowo poznany obcokrajowiec,bedzie tym jedynym bedzie czekal wiernie do nastepnych wakacji.Polki niestety nie ceisza sie dobra opinia za granica...i same sa sobie winne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineS Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 15.04.05, 20:57 Nie mam nic przeciwko zabawieniu sie za granicą, byłam we Włoszech, ale akurat miałam chłopaka, wzdychałam to jego zdjęcia i byłam wierna, choć włosi nie dawali nam spokoju, a było pare naprawde fajnych.Teraz żałuje, że byłam zajęta. Oczywiście nie poszłabym do łóżka z obcym faceta, ale apre flirtów nie zawadziłoby, choć innym seksu nie bornie i nie potępiam jeśli ktoś w ten sposób umialał sobie czas za granica, ale bez zabezpieczenia to głupie poprostu, lekkomyśle, nieodpowiedzialne. A myślałam, że juz jesteśmy uświadomieni. PEwnie się dziewczyna zapomniała w porywie namiętności... bywa. Przynajmniej może się szczycić, że ma egipską kiłę;-)to takie egzotyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.05, 21:06 Rety !!! To forum naprawdę istnieje ! A ja myslałam, że to jakiś żart... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:09 To głupia prowokacja! : ) Za grube nici... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 21:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=1968262&v=2&s=0 Podoba mi sie ta Sharma2005, czy to nowe pokolenie Polek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 21:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=19768262&v=2&s=0 Brawo Sharma2005. To temperament!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.04.05, 21:32 Cos cienko z tymi waszymi chlopami, nie sa tacy z.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:03 Słuchaj łachudro. Czy jeszcze do Ciebie nie dotarło że robisz z siebie pośmiewisko? Co to ma wspólnego z czymkolwiek,założyły sobie forum, lubią to ich sprawa. Wszędzie na swiecie znajdą się takie idiotki i inne czego przykład mamy na załączonym obrazku. Masz problemy zosobowością, z samooceną, chcesz Nas prosić o pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.04.05, 13:59 Ewae1=balbinko13 nie mam watpliwosci, ze jestes ta sama osoba. Wiec zacznij sie leczeniem Twojej egzotycznej choroby wenerycznej, bo nieleczona kila moze spowodowac nieodwracalne zmiany neurologiczne. Poza tym, zrob sobie powtorke z jezyka polskiego Polacy i Polki pisze sie z duzej litery, natomiast dobrze operujesz slowami lachudra, idiotka, psychiatryk. Wiedz, ze u mnie w domu rodzinnym takich slow nigdy sie nie uzywalo i nie uzywa. To, ze twoje slownictwo oscyluje wokol takich slow, nie pozostawia cienia watpliwosci co do grupy socjo-kulturalnej, z ktorej pochodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilaria Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:04 > Bosze, co wy tam wyprawiacie? Gumy nie znacie. My to znaczy kto??? :DDD. My Polki w przeciwieństwie do "Francuzek" takich jak ty? Rotfl :). "Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota. Mam wątpliwości co do wszechświata" Odpowiedz Link Zgłoś
illouette Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.05, 17:58 Co to ma wspólnego z tym forum, bo chyba nie wiem ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zu Re: JESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:31 więc jednak obsesja. albo masz udziały w egipskiej seks-turystyce i dlatego tak maniakalnie z tym wątkiem wyjeżdżasz... Odpowiedz Link Zgłoś