Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:06
    Co sądzicie o tej marce? Mi osobiście bardzo się podoba. Mają takie normalne,
    a jednocześnie niebanalne ciuszki. A jak wam się podoba? Jakie inne marki
    lubicie? Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: zuzaba Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 28.04.05, 14:09
        Też podobaja mi się ich ciuszki, aczkolwiek nigdy nic na mnie nie pasuje. S
        jest jak m, a xs nie widziałam.
      • lucy215 Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.05, 14:11
        Madga czy musisz pisać wielkimi literami? zwykle oznacza to krzyk.wystarczy
        jeśli napiszesz normalnie na pewno wszyscy zauważą.
        • Gość: <MAGDA> Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:12
          a co za różnica? jak widać już piszę małymi:)
          • lucy215 Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.05, 14:15
            chodzi o tytuł wątku. a różnica jest dla mnie przynajmniej znacząca jeśli
            chodzi o estetykę.poza tym wpomniano o tym w netykiecie. ale rób jak chcesz
            oczywiście.
      • Gość: <MAGDA> Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:15
        A tak wogóle to mój wątek jest po to, żeby wypowiedzieć się o firmie Tatuum, a
        nie wypominać mi że piszę dużymi literami. Bo chyba ci to nie przeszkadza za
        bardzo?
        • lucy215 Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.05, 14:30
          ja nie wypominam, tylko grzecznie zwracam uwagę.
      • Gość: <MAGDA> Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:27
        A, i mają fajne kubki...:)
        • Gość: anka Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net / *.net 28.04.05, 19:38
          jak czytac ta firme TATAAM
          • n_nicky Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.05, 22:46
            A ja nie lubię Tatuum.Nigdy nie znalazłam tam nic ciekawego,do tego jak na takie
            wzornictwo stanowczo za drogo.Dużą przesadą była cena bardzo cienkiego,lekkiego
            sweterka,na dodatek z rękawem 3/4-kosztował 369 zł.
            • Gość: blea Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.04.05, 13:00
              też myślę, że ubrania są zdecydowanie za drogie, a wzornictwa niebanalnym bym
              nie nazwała, a raczej klasycznym
      • Gość: redzia Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 29.04.05, 13:26
        ja nie lubie.
      • Gość: <MAGDA> Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:16
        Ja nie uwazam, żeby tam bylo drogo. Kupuję też ubrania w ESPRICIE, a tam jest
        dużo drożej. Nie chodzi mi o to,że mam kasę, ale raczej, że wolę kupić jedną
        fajną i porządną bluzkę, niż trzy tandetne. A w TATUUM są rzeczy porządne.
        Właśnie mam na sobie bluzkę z tamtąd i wszyscy się mnie pytają gdzie kupilam,
        bo ,,że tak mi w niej ładnie''. A taka zwykła biała:) I to tyle.
      • Gość: <MAGDA> Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:18
        ... ale każdy ma swoje zdanie:)
      • greenhills Re: TATUUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.05, 18:28
        Cóż, fajne kolorki, ale poza tym nigdy tam nie trafilam na cos szczególnego.
        Takie sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka