Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile masz dzis na sobie?;-)

IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 04.05.05, 18:06
    Było juz full watków pt.Co masz dzis na sobie otwieram więc nieco bardziej
    kontrowersyjny pt.Ile masz dzis na sobie. Zakładając jednak iz wiekszosc z
    pan siedzi teraz w niewyjsciowych i często bylejakich strojach domowych
    napiszcie w jak drogich ubraniach wystąpiłyscie dnia dzisiejszego.
    Ja dzisiaj :
    koszulka 140zł
    dzinsy 199zł
    kurtka 400
    buty 700zł
    torebka 80zł
    kolczyki ok 10 zł
    Wszystkie ciuchy Diesla poza butami ktore kupilam w Sabotage i kolczykami z
    India Shop
    wyszło około 1500zł :-O
    Obserwuj wątek
      • Gość: LA PARISIENNE Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 04.05.05, 18:15
        Zwariowalas kobieto, ile masz na sobie=ile jestes warta=g...
        Napewno mam wiecej na sobie, ale nie bede tu wyliczac, co to komu da. Piekny
        temat. A we lebie, to masz za ile? Bo moja szkola kosztowala 20 tys euro na
        rok. Wiec moze takie porownanko.
        • miska_malcova Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 18:16
          wielce ambitny wątek...
        • Gość: morgiana Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 04.05.05, 18:20
          Buahaha yhhh moim celem bynajmniej nie była prowokacja ale byłam pewna reakcji
          oka teraz zbastuj, zdystansuj i przeczytaj jeszcze raz <LOL>
          • Gość: LA PARISIENNE Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 04.05.05, 18:30
            Buhaha, wlasnie sie rozluznilam, wrocilam z parcy, rozebralam sie, mam teraz na
            sobie stara dzelabe kupiona w Egipcie 6 lat temu za 4 euro. Nawet gacie
            zdejalam (za 200 euro od La Perla, bo sa nie wygodne).
            P.s. za to mam piekne kapcie na nogach od Prady(to sa klapki meskie mojego meza
            na lato), ale nie wiem ile za nie zaplacilam. Ale calosc to napewno wiecej niz
            te Twoje 1500 zl(gacie+kapcie).
          • Gość: Aska Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.krak.tke.pl 05.05.05, 21:56
            sadze ze Cie pobije pusta istoto:
            na zebach ozdoby za ponad 3ooo
            buty ok 100
            bielizna lacznie ok 25
            bluza 60
            spodnie 60
            sweter 40
            bizuteria lacznie ok 250
            perfumy 269
            soczewki 60
            kosmetyki ok 100
            bluzka ok 30
            torebka 40
            portfel + zawartposc ok 200
            Razem: chyba 4234 zl
            wiec Cie zlotko pobilam, jesli tak chcesz wiedziec ile kto ma na sobie.
        • Gość: Ewa Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:39
          W Twoim przypadku niestety Twój pierwszy post sprawdza się 100%

Jedne wielkie łajno :)
          • Gość: morgana Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:49
            jaki glupi watek ;((((
      • Gość: <MAGDA> Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:22
        Czy tu nie chodzi przypadkiem o POPISANIE SIĘ? Ja mam drogie rzeczy, a ty nie.
        Czy tu przypadkiem o to nie chodzi?? Trochę dziwne, więc nie będę ci
        wyliczać, ,,ile'' mam dziś na sobie...
      • Gość: wiki Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: 217.96.74.* 04.05.05, 18:27
        a ja mam koszulke benetton za 7 zl z lumpeksu i zajebiste levisy za 15 zl z ...
        lumpeksu oczywiscie, bose nogi bo jest ciepło, bielizny brak, bo przed chwila
        wyszłam z wanny i ie chciało mi się zakładać :-))))))))))))))
        • Gość: Toya Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:30
          ja mam na sobie jakies 60-70zł:)

a za buty za 700zł to moge przeżyc cały miesiąć na studiach...
        • vanillaice Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 18:34
          W tej chwili koszulkę nocną z Kubusiem Puchatkiem, bo właśnie wrociłam z
          pracy i się wykąpałam. Koszulka kosztowała 30 złotych, na głowie ręcznik ( nie
          wiem ile kosztował), a na twarzy maseczkę Avonu za 9,90...:D
          • miumiu75 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 18:38
            Ale mi glupio, siedze w moich domowych szmatkach juz bez wartosci.
            Nic to, dopisze sie jutro po wyjsciu do pracy. Planuje zalozyc 18000 na siebie:D
        • Gość: Maaga Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.telia.com 05.05.05, 10:58
          Ciekawe viki ze nienosisz pod dzinsy majtek, mi by sie mala poobcierala.Juz
          wole chodzic w szlafroku po domu bez bielizny niz zakladac dzinsy na gole
          cialo. fuj...
      • b_bb Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 18:37
        O ja p...( tu wstaw niecenzuralne słowo, które samo nasuwa mi się na usta).
        Znowu mamy jakiś konkurs na najgłupszy wątek na forum? Cóż, jeśli tak, to prowadzisz, dziewczyno. Moje gratulacje.
        • lunalovelight wlasnie! 05.05.05, 09:40
          zauwazylam kumo b_bb, ze ja sie zawsze z Toba zgadzam!
          bo wy madra kobita jestescie!
      • Gość: morgiana Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 04.05.05, 18:52
        Yhh kobity czytając komentarze odnosze wrazenie ze brak Wam dystansu bo nie
        zakładam by był to kompleks nie mam sie czym pochwalic bo jestesmy anonimowe
        (!), topic głupi, nieambitny ja prymitywna pusta chce sie pochwalic anonimowej
        społecznosci internetowej jak drogie nosze szmaty i zdeklasowac w wojnie na
        metki , moja codzienna garderoba to 2 srednie krajowe a ludzie głodują ba !
        biedne studentki nie mają na wstązki bo wydają na ksiązki a ja głupia i z
        brakami w wykształceniu na otwartym forum tematycznym MODA smiem zaczynac tak
        płytką dyskusje wszak to miejsce na głebokie dysputy...
        • Gość: <MAGDA> Re: Do Morgiani z 04.05 godz.18.52 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:38
          No, jeśli ci tak zalęży żeby znać nasz budżet to ci napiszę: Skarpetki GO4IT
          14zł,,, gacie H&M 19,90zł,,, Dzinsy H&M 119zł,,, T-shirt ESPRIT 109zł,,, stanik
          key 55zł,,, bluza ESPRIT 249zł,,, buty DIVERSE 159zł,,, kurtka ESPRIT 275zł,,,
          czapka z daszkiem MARKS&SPENCER 65zł. ,,... społeczności internetowej jak
          drogie noszę szmaty...''--
          • Gość: morgiana Re: Do Morgiani z 04.05 godz.18.52 IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 05.05.05, 15:32
            Dziewcze miłe widze ze masz nielada problem ze zrozumieniem powyzszego(czyzbym
            miała tak zagmatwany sposob przekazu?)Widze pewną niekonsekwencje twojej
            wypowiedzi zazucasz mi netowe chwalipęctwo bo skasowałam sie na 1500zł zaraz
            potem dodając ze nie ma sie czym chwalic bo ubrania bardzo tanie, no wiec
            chwale sie czy nie bo nie ma czym ?Chwali nie chwali ,buty za 700zł czy po
            starszej siostrze, dała za nie dupy czy cięzko zapracowała sralalala...
      • Gość: kk Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.jci.com 04.05.05, 19:12
        jeansy (lumpex)--20
        T-shirt----------24
        sweter----------120
        buty------------150
        biustonosz-------27
        skarpetki--------12
        majtki------------5

RAZEM-----------358

nie za wiele
        • Gość: Fanny Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.prenet.pl 04.05.05, 19:20
          czarna bluza z OFF THE LIP -100 zł
          top z TROLL-a -35 zł
          spodnie z LEE -270 zł
          majtki z ATLANTICa -20 zł
          skarpetki ???? -4 złote
          kapcie z DAICHMANNa- 30 zł

razem: 459 zł :D
          • Gość: martusiek Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.cable.wsm.wielun.pl 06.05.05, 20:26
            a mi sie ten temat wydaje całkiem fajny ,smieszny i nieco zadziorny ;)
            i z chęcia przedstawie moj ubiór :P
            (od dołu)
            kapcie -59zł (deichmann <- jak to sie pisze ?)
            skarpetki-jakies 2 zł (swoją droga nie do pary ;P )
            stringi - 5zł (z rynku)
            spodnie -jeansy -55 zł (rynek )
            pasek -15 zł (pritty girl)
            t-shirt -25 zł (fabryka mody)
            dresik -26 zł (rynek)
            kolczyki- 59zł (brijou brigitte)
            perfumy -24,90 (far away -avon)
            stanik jeszcze :P -10 zł (rynek oczywiscie :P )
            motyl na glowie (gumka do wlosow ) -3 zł (mrówka)
            no i to chyba wso :)
            ładnie sie ubrałam ? ;)
      • papryczka_ag Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 19:35
        Zgadzam się - wygrywasz konkurs na najbardziej prostacki wątek
        • eowyn Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 19:57
          Gość portalu: morgiana napisał(a):
          > Yhh kobity czytając komentarze odnosze wrazenie ze brak Wam dystansu bo nie
          > zakładam by był to kompleks nie mam sie czym pochwalic bo jestesmy anonimowe
          > (!), topic głupi, nieambitny ja prymitywna pusta chce sie pochwalic anonimowej
          >
          > społecznosci internetowej jak drogie nosze szmaty i zdeklasowac w wojnie na
          > metki

Nie do konca anonimowej - kazdy nick(czyt. konkretna osoba) ma swoje zdanie na
          dany temat, prezentuje soba jakies wartosci, tworzy jakis obraz czlowieka...

Nie rozumiem po co zalozylas taki watek, bo innego celu niz licytowanie sie kto
          co i za ile nosi nie widze... Srednio mnie obchodzi czy osoba x nosi majtki La
          Perla, a osoba y Atlantica.
          Mozna dyskutowac o jakosci czy wzornictwie ubran drogich i tanich, ale po co
          cenowa wymienianka? Kogo to obchodzi...
          • Gość: kk Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.jci.com 04.05.05, 20:05
            > Mozna dyskutowac o jakosci czy wzornictwie ubran drogich i tanich, ale po co
            > cenowa wymienianka? Kogo to obchodzi...

mnie obchodzi, a raczej - ciekawi
            o fasonach mozna rozmawiac a o cenach nie? taboo jakies czy co?
            • eowyn Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 20:09
              Chyba nie zrozumialas mojej wypowiedzi. Uwazam, ze nie ma sensu podawac li i
              jedynie CEN ubran, ktore mamy na sobie.
              Jesli napiszesz, ze masz na sobie spodnie, za ktore zaplacilas 700zl, ktore
              swietnie leza, fantastycznie sie nosza, czujesz sie w nich jak w drugiej skorze
              i sa absolutnie warte swojej ceny - super.
              Ale kogo to obchodzi jesli napiszesz po prostu, ze masz na sobie spodnie za
              700zl?
              • Gość: kk Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.jci.com 09.05.05, 16:33
                hmmm, mi sie ten watek podoba wlasnie dlatego ze sa prawie tylko ceny. moge
                wyrobiec sobei pojecie ile inne kobiety 'inwestuja' w ciuchy. anonimowe forum
                jest dobrym miejscem by o tym rozmawiac bez zagladania komus do portfela.

ciekawi mnie na przyklad jak czesto babki wydaja 2tys. na zestaw ubrania, czy
                to faktycznie sie zdarza, bo dla mnie osobiscie to kuriozum. albo za ile sa w
                stanie sie ubrac jesli nie dysponuja duza kasa.
            • Gość: Richelieu* Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.zyg.brewet.pl 04.05.05, 20:15
              bo dziecimko droga, ludzie w necie kłamią żeby stworzyć swój wymarzony byt
              przynajmniej w jednym miejscu. I oczekują że inni uwierzą. Dlaczego choć krzywi
              się nosem na drożyznę w Avanti chce się tutj licytować kto da więcej za gacie?
              Zwłaszcza, że średnia wieku tego forum jest niska, duża część to studentki,
              osoby dopiero zaczynające pracę, które mieszczą się w najniższym progu
              podatkowym i których nie stać na majtki za 500. Dlatego idąc falej tokiem
              myślenia statystycznej foremki z tego forum, jeśli osoba w ich wieku kupuje
              takie drogie ciuchy to 1. ma bogatych rodziców, 2. ma bogatego opłaciciela
              cichodajstwa, 3. głupia jest bo pół wypłaty przeznacza na ciuch.
              • eowyn Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 20:18
                A to ja istotnie dziecie i do tego naiwne jestem, bo nie rozumiem po co klamac
                w necie i tworzyc sobie alternatywne ja? Dla podziwu innych wirtualnych osob?
                To ma dowartosciowac kogos? Help...:(
                • Gość: Richelieu* Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.zyg.brewet.pl 04.05.05, 20:42
                  Na ten temat postało wiele artykułów, nawet całych opracowań książkowych,
                  niektóre nawet odkrywcze, większość szmirowata. Idź do biblioteki i se wybierz.

Dowartościować, też. Realizacja potrzeb jest dononywana na różnych gruntach,
                  dawniej po spaleniu mostów w jednym miejscu szło się w następne, dziś wystarczy
                  zmienić nick. Dlatego można obdarzyć większym zaufaniem osobę o jednym nicku od
                  dawna, bo towarzysząc jej w wątkach nie sposób nie dostrzec nieścisłości
                  pomiędzy tym co twierdzi, a tym co sobą reprezentuje lub czego nie wie.
                  Nawet nie chodzi o alternatywne "ja", ale o obraz zwany w realu koloryzowaniem
                  rzeczywistości (nigdy zakłamywaniem). Sprawa dochodów jest bardzo prosta do
                  przekłamań, bo praktycznie nie da się iuch zweryfikować. Można bździć o
                  niebotycznych dochodach, a to wskazuje nie na dochody, a na upośledzenie
                  umysłowe, jakiś syndrom nowobogackiego. Jeśli przy tym występuje brak szacunku
                  dla każdej innej wartości niż pieniądze i związane z nimi atrakcje życiowe,
                  wskazuje to na łatwość zdobycia tych pieniędzy, spadek, wygrana, rodzice
                  opłacającyc zachcianki, czy zarabianie w sposób niemoralny typu cichodajstwo,
                  pisanie magisterek na zamówienie, chodzenie za kogoś na egzaminy. Gdyby te
                  pieniądze faktyczie były. Jeśli ich nie ma, bo przy garach faktycznie nie ma,
                  to trzeba je wymyśleć. Mogłoby być to formą terapii, rodzajem poduszki do
                  wypłakania w trudnych obczyźnianych warunkach, ale to wciąga. Brak pogodzenia
                  się ze stanem faktycznym i drugie życie na forum prowadzi do stanu, w którym na
                  rzeczywistość nie będzie można patrzeć, a od tego blisko już do depresji
              • Gość: morgiana Re: Rich.... IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 04.05.05, 20:24
                Rich pomijajac całosc Twojej wypowiedzi pozwole sobie zwrocic uwage na drobny
                szczegół a mianowicie pomyłkę otóz nigdy nie wypowiadałam sie na temat avanti
                proponuje zwazac na pisownie nicków moriany morfiny choc brzmią podobnie nie są
                morgianą wiec prosze nie wkładaj na moje konto bzdurnych wypowiedzi bo jak ktos
                wyzej zauwazył za kazdym nickiem kryje sie osoba i jej poglądy ,przestajemy byc
                anonimowe a ja chce bardzo ładnie i idealnie kreowac tu swoją postac ;-)
                Dziekuje
                morgiana ktorej providerem jest play.net
                • Gość: Richelieu* Re: Rich.... IP: *.zyg.brewet.pl 04.05.05, 20:28
                  ale ja mówiłam do kk, a nie do Ciebie, co widać śledząc drzewko postów i co pod
                  czym jest podpisane
                  • Gość: kk Re: Rich.... IP: *.jci.com 09.05.05, 16:28
                    ja tez sie nigdy nie wypowiadalam na temat avanti

wydaje mi sie ze skoro forum jest anonimowe, to wlasnie mozna albo gadac bajki
                    albo pisac szczerze. niekoniecznie wszyscy beda bajerowac "bo sie nie da
                    sprawdzic." moze kazdy mierzy wlasna miara, ja na forum ani nie klamie, ani nie
                    koloryzuje, nie mam takiej potrzeby.
              • 20danusia Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 08.05.05, 16:59
                skarpetki - 3 zł (rynek)
                majtki - 7 zł (rynek)
                Stanik - 15 zł (rynek)
                spodnie - 109 zł (reserved)
                sweter - 79 zł (AGGI)
                bransoletka - 30 zł (klimex)
                nadzyjnik + kolczyki - 15 zł (rynek)
                perfumy - 300 zł (kenzo)
                buty - 59 zł ( deichmann)
                kosmetyki - 70 zł (głownie oriflame)
          • foka13 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 15.05.05, 11:56
            a ja się licytuje, choć ryję przy tym ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bzdura,
            wszyscy o tym wiedzą. Dziś 1700 zł na gnatach, ale wczoraj np miałam na sobie
            spodnie za 10zł, koszulkę za 5zł, buty za 69zł, kolczyki za 5zł. To razem ile?
            89zł. I co? I nic. To nie kwestia licytacji, tylko poczucia dystansu do siebie.
            foka
      • Gość: Richelieu* Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.zyg.brewet.pl 04.05.05, 20:08
        Sucharek ~ niewiadomoile, ale pewnie dużo
        Kłopot z nieukami ~ trochę nerwów

wyszło około niewiadomoile minus trochę nerwów
        ale jestem nadziana byłam
      • kochanica-francuza ale ja miałam gacie szyte 04.05.05, 20:09
        ergo:

uszycie gaci 130 zł

gacie źle uszyte - zwężenie,podłużenie gaci i doszycie szlufek 60-80 zł

minimizer triumpha - 106 zł

majtki triumpha - 30 zł

zegarek swatch - 200 zł

plecak nike - 100 zł

kurtka cacti - 400 zł

sweter z lumpeksu - 30 zł

buty adidas - 200 zł

skarpetki rucanor - 10 zł

okulary - ok.300 zł

razem 1566 - 1586,zależy ile mnie kosztowały te poprawki spodni,bo nie pamiętam:-)
      • Gość: ena Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:21
        hmm...
        }bluza z RESERVED: 80zl - 30% znizki (kupiona w narodowy dzien GLAMOUR=))
        }spodnie CARRY: ok.120zl
        }koszulka kupiona gdzies, chyba w Makro: grosze
        }kamizelka Jackpot: 150zl
        }komplet bielizny: prezent
        }buty Reebok: 290zl
        suma: ok.650zl
        • Gość: madzi1 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 20:38
          od gory zaczne, zeby niczego nie pominac hyhy
          wlosy- szampon 11zl, odzywka 68, wella do ukladania jakies 20zl ;)
          t-shirt esprit ok 60zl
          sweter esprit ok 200, nie pamietam dokladnie, ale z przeceny
          marynarka monton 230
          gacie i stanik h&m - 19 i 39 zl
          spodnie wrangler ok 230
          skarpetki z auchan 3 zl
          buty diverse 99, z przeceny
          lakier na paznokciach rak i nog - maybelline ok 20 zl
          krem na twarzy iwostin 35zl
          puder w kremie bourouijs ok 60 zl
          aaaha jeszcze torba reserved ok 40 zl
          same sobie podliczcie jak kogos tak to interesuje ;) tylko nie wiem jak
          obliczyc wartosc lakieru na paznokciach, kremu i tego co mam na wlosach bo
          przeciez calych opakowan na siebie nie wylalam hehehe
          • rower4ever Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 20:42
            tak czytam te wypowiedzi i zasatanawia mnie jak wy pamietacie ceny wszystkich
            waszych ciuchow :D
            • Gość: jackie Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:47
              Ja mam tak, że pamiętam cenę (chociaż przybliżona) wszystkiego co mam, chyba,
              że kupiłam to sto lat temu.
      • Gość: jackie Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:46
        Dżinsy 169 zł
        Bluzka 89 zł
        Majtki 30 zł
        Torebka 75 zł
        Buty 219 zł

Razem: 582 zł
        • Gość: gosiaqus Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: 82.160.7.* 04.05.05, 21:10
          staniczek- 30 zl
          majtki- 19,90 zl
          bluzka 19,90 zl
          spódnica 19$
          rajstopy 9,90zl
          kurteczka- 22$
      • tralalumpek Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 04.05.05, 22:35
        bezsensowny wątek
        • Gość: lisa Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:57
          idiotyczny wątek, wygrał nawet z "obciachowymi firmami"...
      • Gość: ada Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.cable.mindspring.com 05.05.05, 03:30
        A ja mam na sobie
        skarpetki za 5$
        spodnie dresowe 30$
        gatki 10$
        bluza dresowa ,ciepla A&F jakies 40$
        bluzka 10$
        stanik 15$
        A wygladam jak sierotka marysia ,ale jest rozkosznie wygodnie.
      • umaa Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 05.05.05, 08:50
        a co oznacza to :0?
      • Gość: uka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:26
        tysionc pieńcet sto dziewieńcet;0
        • sigrun Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 05.05.05, 10:57
          Who cares?
          A tak na marginesie, na samych dwóch palcach mam tyle co cały arsenał autorki
          (pierścionek zaręczynowy + obrączka ślubna), więc może powinnam się rozebrać do
          rosołu, co by kogoś dodatkowo w kompleksy nie wprowadzać ;-PPP
      • monia515 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 05.05.05, 10:30
        Łomatko!!!!! Ja p...lę!!
      • Gość: gwiazdka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 05.05.05, 10:45
        skarpetki 9 zł
        majtki i stanik 55 zł
        spodnie 129 zł
        koszulka 59 zł
        marynarka 279 zł
        róża w marynarce 7 zł
        okulary 2219 zł
        zegarek ok.300 zł
        kolczyki, pierścionek ok. 80 zł
        na kolanach książki ok. 300 zł
        makijaż - kosmetyki gdzieś za ok.170 zł
        perfumy 300 zł...
        razem gdzieś koło 3910 zł

NO I CO Z TEGO????NAJWAŻNIEJSZE,ŻE JESTEM NAJWIĘKSZĄ SZCZĘŚCIARĄ POD
        SŁOŃCEM...ZAWSZE BYŁAM...NAWET JAK NOSIŁAM OKULARY ZA 100 ZŁ....:)))))
        • Gość: hmmm Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.zagorz.net 09.05.05, 20:16
          kolczyki-300,-
          pierscionek1-220,-
          pierscionek2-150,-
          pierscionek3-200,-
          bransoletka-100,-
          łańcuszek-250,-
          obraczka-300,-
          stanik-10,-
          bluzka-20,-
          spodnie-60,-
          gatki-20,-
          skarpetki-robione na drutach przez babcie
          kapcie meza-nie pamietam ile za nie dal.
      • krowa_w_kropki Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 05.05.05, 16:58
        gacie + stanik komplet = 80 zł

podkolanówki = 1,50 zł (za dwie pary, czyli na sobie mam 0,75 gr)

spodnie = nie pamiętam, bo nie wiem które to są, mam dwie pary identyczne tylko
        że jedne były droższe

bluzka = 79 zł

druga bluzka = nie wiem bo to prezent

woda toaletowa = 45 euro (jak to przeliczyć na 3 psiknięcia?)

buty = nie pamiętam

kosmetyki = jak to poprzeliczać na jedno użycie? (tusz, fluid, kredka, róż,
        błyszczyk, cień, krem, balsam, o uświadomiłam sobie jak tego dużo mam na sobie!)
        = mniej niż 1 zł jak sądzę

henna na włosach = 8,60

lakier na paznokciach = 15 zł (no i znów: jak to przeliczyć na jedno malowanie?)

szkła kontaktowe = 300 zł na rok zatem na przeliczjąc na 1 dzień = 1 zł

złoty pierścionek = nie wiem bo prezent, w dodatku robiony na zamówienie w
        byłym NRD

Proszę, po przeliczeniach na pojedynczy dzień wyszło coś około 172 zł + to
        czego nie pamiętam. Hmmm szkoda, że nie noszę już aparatu na zębach byłabym
        jedna z droższych ;)

Wątek mnie ubawił
        • n_nicky Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 05.05.05, 17:25
          Niedługo każdy będzie chodził po ulicy z zawieszką na szyi,informującą o
          wartości,co do grosza(dzięki dziewczyny,że podajecie zaokrąglone ceny,bo 99,99
          to już byłby kretynizm...)wszystkich ciuchów...pewnie jeszcze kosmetyków,albo
          butelki mineralnej w torebce...
          Wątek głupawy,bo sprowadza wszystkich do ceny...a ja ceną nie jestem :)
        • kochanica-francuza do krowy w kropki 05.05.05, 19:56
          krowa_w_kropki napisała:

> gacie + stanik komplet = 80 zł
          >
          > podkolanówki = 1,50 zł (za dwie pary, czyli na sobie mam 0,75 gr)
          >
          > spodnie = nie pamiętam, bo nie wiem które to są, mam dwie pary identyczne tylko
          >
          > że jedne były droższe

wyciągnij średnią?
          >
      • Gość: Nina Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.toya.net.pl 05.05.05, 22:42
        Przed chwila zwalilam z siebie psa,bo sie bydle bawic chcialo, no ale ze mialam
        go niejako na sobie, to wychodzi, ze pare tysiecy paleta mi sie obecnie po
        podlodze.A na kolanach trzymam laptopa, tylko ze nie wiem, ile on wart,wiec
        pewnie sie nie liczy?

• kochanica-francuza pies górą hihihi:-))) 05.05.05, 22:56
          Gość portalu: Nina napisał(a):

> Przed chwila zwalilam z siebie psa,bo sie bydle bawic chcialo, no ale ze mialam
          >
          > go niejako na sobie, to wychodzi, ze pare tysiecy paleta mi sie obecnie po
          > podlodze.A na kolanach trzymam laptopa, tylko ze nie wiem, ile on wart,wiec
          > pewnie sie nie liczy?
          >
      • Gość: ehhh Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.netis.net.pl 05.05.05, 22:45
        Spodnie 40 zł
        Skarpetki 3 zł
        Balerinki 69 zł
        bluzka 26 zł
        sweter 40 zł
        hustka 4 zł
        płaszcz 179 zł
        pierścionek 36 zl
        kolczyki 11 zł
        szampon 11 zł
        pianka 7 zł
        kosmetyku ok 100 zł
        • Gość: Effka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:51
          spodnie- 7 zł
          bluzka- 4 zł
          butków na sobie nie mam
          lumpeks górą :-)
          • Gość: myszka333 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.aster.pl 05.05.05, 22:55
            Kalkulator mi się zepsuł , więc nie wiem.
      • mroofka2 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 05.05.05, 23:30
        za 700 zł to miałabym conajmniej 3 pary butów!!!!
        • Gość: Emilunia Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.daminet.pl 07.05.05, 22:41
          co za czuby :DDD super ze macie fajne drogie ciuchy :D bardzo fajnie czyta sie
          ze ktos mial na sobie americanosy i pumy np :P . A moze teraz kto ile pieniedzy
          dal np biednym dzieciom albo schronisku hm? Bo podniecanie sie szmatkami
          przestalo mnie bawic. ah... zmadrzejcie !!!
          • kochanica-francuza Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 11.05.05, 21:22
            Gość portalu: Emilunia napisał(a):

> co za czuby :DDD super ze macie fajne drogie ciuchy :D bardzo fajnie czyta sie
            > ze ktos mial na sobie americanosy i pumy np :P . A moze teraz kto ile pieniedzy
            >
            > dal np biednym dzieciom albo schronisku hm?

A może być biedny dorosły?
            • krowa_w_kropki A 1% podatku? 12.05.05, 10:07
              No, może zaczniemy się licytować kto na jaką organizację przeznaczył 1% swojego
              podatku? Ciekawe, która jest "najmodniejsza" ?
      • mroofka2 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 05.05.05, 23:34
        i jeszcze by mi na 2 pary spodni wystarczyło!!!! co za wątek:/
      • zettrzy Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 06.05.05, 02:27
        czy ten watek mamy odczytac jako parodie watku "ile masz w szafie"?
        jakos chyba nikt sie nie zorientowal
        • nallega_m Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 06.05.05, 09:24
          a ja sie zastanawiam po co dziewczyny szampny i kremy wpisuja(kosmetykami tez
          sie szpanuje? czy tylko po to, by cene podbic?). moze jeszcze cene fryzury doliczyc?
          co do mnie- czasem sie tylko dziwie, ze mam np gatki drozsze niz spodnie(bo
          spodnie np z lumpeksu)albo ze mam wiecej butow niz swetrow. mysle, ze takimi
          rzeczami mozna sie na lotnisku stresowac, gdy bagaz zaginie:) swoja droga, kidys
          kupelka zostawila kosmetyczke na poczcie i to bylo kilka tysiecy w plecy...
      • bonzee Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 06.05.05, 20:32
        Mam dzisiaj na sobie min. spodnie z Mango, ktore kupilam na przecenie... za
        £3 :D (naprawde fajnie leza).. I sporo napalonych samcow dookola...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka