ruda9991 05.05.05, 10:50 szukam w internecie strony z wykrojami, moze ktoś ma jakiegoś linka? chce uszyć sukienke-ogrodniczke i nie wiem jak to zrobic.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashanasai1 Re: wykroje 09.05.05, 09:32 wykroje na osinka.ru : www.osinka.ru/Pattern/Free/ program do pobrania : www.osinka.ru/Pattern/Printing/vw6042.exe instrukcja, jak przygotować wykrój do wydruku : www.osinka.ru/Pattern/Printing/View32_In_Use.html ,przy każdym wykroju w zakladce : detali kroja modela (fonetycznie) -na dole sa parametry do wydruku Warto poogladać stronę,można znaleźć ciekawe pomysły na torebki,nowe i odnawianie, ozdabianie bluzek,spodni, itp,jak zrobić kwiaty z materiału Teraz pare free dla dzieci : www.nathalies-naehkiste.de/bschnitt.htm - spodnie,kapelusz,aplikacje Tutaj i wykroje i szydelko,druty i sama jeszcze nie obejrzalam wszystkiego: href="www.initiative-handarbeit.de/downloads/?page=dl_archiv" target="_blank">www.initiative-handarbeit.de/downloads/?page=dl_archiv to nie moje wynalazki :-) znalazłam to na forum "szyje sama" jest jeszcze jdno bardzo fajne " moda dla profesjonalistów :-) polecam Odpowiedz Link Zgłoś