Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

victoria's secrert

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:07
    Dziewczyny jak to jest z tym kupowaniem Victoria's secret.Chciałam kupić
    buty ale nie wiem czy się opłaca.Jakie są koszty przesyłki do Polski?Jak
    długo "idzie" paczka?

Przy okazji pokaże wam buty:)
    www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSSHUDESSTE&cgnbr=OSSHUDESSTE&rfnbr=1962&path=sub3
    Obserwuj wątek
      • Gość: @neta Re: victoria's secrert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:08
        Pierwsze:)
      • lunalovelight Re: victoria's secrert 06.05.05, 12:12
        przesylka to koszt okolo 20 dol. [taka zwykla, ciuchy przyszly bodajze tydzien
        od zlozenia przeze mnie zamowienia na stronie vs].
      • lunalovelight Re: victoria's secrert 06.05.05, 12:14
        o te chodzi, tak?
        www2.victoriassecret.com/images/prodpri/V246994_SPLIT3.jpg
        bron boze nie chce Cie urazic, ale sporo podobnych mozna spotkac na byle bazarze
        :). i naprawde nie mowie tego zlosliwie - jesli Ci sie podoba akurat ten model,
        to chyba nie trzeba az z vs zamawiac :).
        • Gość: @neta Re: victoria's secrert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:22
          Dzięki wielkie za odpowiedz.
          Tak,chodzi mi dokładnie o te.Zdaje sobie sprawe,że PODOBNE buty można spotkać u
          nas ale ja zawsze stawiam na jakość wykonania czego u nas niestety ale nie
          oferują:(Mam już buty Stevea Maddena i jakość jest naprawde rewelacyjna dlatego
          wiem czego moge się spodziewać.
          • lunalovelight Re: victoria's secrert 06.05.05, 12:37
            a, jesli chodzi o jakosc, to na pewno ta bedzie niepomiernie lepsza :).
            a wracajac do dzialania samego vs - jak skladalam zamowienie i potem
            kontaktowalam sie z ichnim customer service, to wszystko bylo ok, gdyby nie to,
            ze jedna rzecz przyslali nie w tym rozmiarze, w ktorym zamawialam :).
            • Gość: ola Mam do sprzedania nową sukienkę IP: *.crowley.pl 06.05.05, 14:43
              http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=QN-184251&cgname=OSCLODRSCSL&cgnbr=OSCLODRSCSL&rfnbr=1595&page=3&cgname=OSCLODRSCSL
            • Gość: ola sprzedam sukienke IP: *.crowley.pl 06.05.05, 14:44
              dodam, że kupiłam u posrednika, rozmiar 6, niestey troche za mała
            • Gość: dordulka Re: victoria's secrert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:59
              A jak sie placi tam za zakupy? Wystarczy zwykla karta platnicza ( visa electron lub maestro) czy trzeba miec kredytowa???
      • Gość: bez_mapy Re: victoria's secrert IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.05, 14:58
        Te mi się bardzo podobają:
        www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V245523.jpg
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka