agnieszka6543 11.05.05, 22:44 Czy ktoś wie jak skutecznie schudnąć??? Ważę 60 kg, chciałabym 5 mniej... :]Z góry dzięki... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarak Re: jak skutecznie schudnąć??? 11.05.05, 23:57 u mnie sprawdza sie tylko liczenie kalorii... Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: jak skutecznie schudnąć??? 12.05.05, 00:48 a po co? jestes napewno wspanialym czlowiekiem majac 5 kg wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka6543 Re: jak skutecznie schudnąć??? 12.05.05, 15:49 to miło z Twojej strony, że tak napisałaś/łeś...:) Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern do agnieszki6543 12.05.05, 17:48 to do mnie? bo to prawda, moje najlepsze kolezanki maja tu i tam "wiecej" pomimo ze ja jak patyczek ( no moze taki grubszy patyczek). wspaniale dziewczyny. P.S.:ja tez ta nie ten:-) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva MOJE RADY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:29 1) moja siostra skutecznie sie odchudziala( bedac od małego zawsze pulchną) chodząc do dietetyka, miała ułozona diete, mogła jesc raczej normalnie ale w mniejszych ilosciach, do tego nie pozniej niz o 18, + troszke wiecej ruchu rowerek, spacery, troche brzuszkow tudziez innych cwiczen, standard, trwalo to ponad 1 rok, ale bez zadnego efektu jojo jak do tej pory, teraz przy 170cm wazy 55, a wczesniej 70, teraz je co chce, ale z umiarem, jest ok:) 2)ja nigdy nie bylam pulchna, ale przy wzroscie 170 kazdy 1kg wiecej sprawia, ze sie wygląda, wg. mnie bardziej "masywnie", jest tez duzo trudniej schunąc bo nie sa to wiszace fałdy tłuszczu, tylko "nabicie", ja kilkakrotnie stosowałam dietę kopenhadzka, masakra, ale efekty super, szybkie, ale potem jojo murowane, bo nie da rady sie tak w nieskonczonosc katowac, -przynajmniej 2l wody dziennie -brokuly, salata, marchewki, pomidory itp -cwiczenia codzinne, rower, dokladna napewno znajdziesz w necie:) widzisz 2 sposoby odchudzania ten 1 jest rozsadniejszy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: jak skutecznie schudnąć??? IP: *.example.net / 62.111.216.* 12.05.05, 09:01 primo- forum o odchudzaniu jest gdzie indziej... secundo- zasada MŻ- "Mniej Żreć"- sprawdza sie zawsze. Trzeba tylko konsekwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: jak skutecznie schudnąć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:38 dodam jeszcze WĆ - 'więcej ćwiczyć' Odpowiedz Link Zgłoś
elizucha-l Re: jak skutecznie schudnąć??? 12.05.05, 17:42 proponuje sport, trzeba sie ruszac. jesc mozesz normalnie, nie jestes otyła. kazdy znajdzie cos dla siebie: rower, bieganie, siłownia, basen, aquaaerobic itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi sie udalo tak Re: jak skutecznie schudnąć??? IP: *.icpnet.pl 12.05.05, 20:11 moge Ci powiedziec jak mnie sie udalo, ale nie wiem czy to dziala u wszystkich. oto jak wygladal moj przykladowy dzien: 10: skibka chleba razowego z wendlina/serem 12: jogurt/serek 15: pełny talerz: ziemniaki + mięso + warzywo 18/19: dwie skibki chleba razowego z wendlina/serem lub zamiast kolacji: (!) miseczka kremu czekoladowego z torebki 20/21: jogurt/serek byc moze nie chodzi o to, co sie je, ale zeby nie laczyc wszystkiego. postawilam na mieso, nabial i slodycze, ale kazdy powinien znalezc swoj wlasny sposob. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
monami_1979 Re: jak skutecznie schudnąć??? 13.05.05, 09:33 wejdź na forum uroda, tam co drugi wątek jest na ten temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaaa Re: ja wiem 13.05.05, 11:56 sa dwa sposoby. polaczone daj 100% sukcesu 1.MŻ- mniej żarcia 2. WR- wiecej ruchu i ti już cała tajemnica- schudniesz ile chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: ja wiem 13.05.05, 12:07 Przede wszystkim polecam aerobik - w zeszłym roku z powodu siedzenia za biurkiem przybyły mi trzy kilogramy i pozbyłam się ich i jeszcze 4 chodząc dwa razy w tygodniu na takie właśnie zajęcia. Jeśli chodzi o jedzenie, to naprawdę zasada picia wody w dużej ilości jest niezła, bo zapełnia się żołądek i nie je się tyle ile wczesniej. Jeśli chcesz szybkiej diety to tydzień na otrębach z jogurtem i warzywach daje niezły efekt, ale jeśli ma sie on utrzymać trzeba się tak dręczyć trzy tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Papryczka! IP: *.toya.net.pl 25.05.05, 10:34 Papryczka, co z tymi otrebami z jogurtem? Uchylisz rabka tajemnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
marmelada Re: jak skutecznie schudnąć??? 13.05.05, 12:27 Cześć Agnieszko, te 5 kg to malutko. Nie sądzę, żeby drakońskich diet wymagało ich wyeliminowanie. W ubiegłym roku na wymarzone wakacje chciałam zgubić 6 i się udało :). Sekret to odkryć gdzie chowa się przyczyna tych "nad-kilogramów". Stanowcze NIE dla - cukru do kawy i herbaty, - podjadania, podgryzania - ostatnio posiłek przed 20 Stanowcze TAK dla: - regularnych posiłków polecam 4x4 cztery posiłki co cztery godziny, u mnie były to 6, 10, 14 i 18 - duużo wody - duużo ruchu, głupie sprzątanie traktuj jak ćwiczenie, bieganie po schodach, prasowanie, może zdobędziesz się na wstawanie o 15 minut wczęsniej i rano wykonasz kilkadziesiąt brzuszków: dotlenisz organizm z rana i kawa nie będzie potrzebna, wzmocnisz mięśnie kręgosłupa, no i wyrzeźbisz brzuszek. - i z umiarem, zastanów się 3 razy czy aby napewno masz apetyt na ten kawałek ciastka ;) Może jogurt, albo jabłko i nie koniecznie tylko ze względu na dietę (an apple a day keeps the Doctor away) ;). Cierpliwości i wytrwałości :). Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka6543 Re: jak skutecznie schudnąć??? 14.05.05, 19:41 Dziękuję bardzo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: jak skutecznie schudnąć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:01 Schudnąć jest łatwo ! tylko że tszeba tego naprawde chcieć ! gdy ktoś chce schudnoć niepowinien jeść tłstych i smażonych potraw z mięsa ! nienalezy jeść posiłku tuż przed snem tylko z 3-4 godziny przed...należy codziennie jeźdźić na rowerku ok 30 min...przed śniadaniem można wypić szklanke ugotowanej wody to oczyszcza organizm podobnie przed snem...długie spacery są milewidziane ;) Agnieszka jak bedziesz sie tszymala tych regul to gwarantuje ci że po miesiącu schudniesz te 5 kg a nawet i więcej :) tylko pamiętaj gdy sie za dużo odchudzasz możesz wpaść w anoreksje !! to poważna choroba...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: jak skutecznie schudnąć??? IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 09:53 polecam diete south beach,jak zeszlam z 63 na 57 kilo! w miare bezbolesna,genialna na lato,bo warzywa sa tanie i bez efektu jojo! dla mnie odkrycie roku!! Odpowiedz Link Zgłoś