Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy podobaja sie Wam te spodnie

IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 14:37
    na lato?
    htttp://www.vondutch.com/pd/p/3021.html

Moga byc tylko te(duza przecena z 250 euro na 49 euro), wiec nie podawajcie,
    ze wam sie inne modele podobaja. Dziekuje Paniom.
    Czy jest ty umaa, bo ciszelabym sie jej rada.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kk Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:39
        nie dziala link
      • umaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:39
        jestem ale zaraz uciekam, zle wkleilas linka
      • akusia Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:39
        a jak te babki z tego forum powidza ci ze nie to ich nie kupisz?!
        LUDZIE CZY WY ZNACIE POJECIE INDYWIDUALNEGO GUSTU I STYLU?!?!?!?!?
        To smutne...;/
        • umaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:40
          zadajesz pytanie i sama sobie na nie odpowiadasz...
        • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 14:41
          www.vondutch.com

Spodnie nazywaja sie signature
          • marvellous Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:43
            Chodzi o te z kolorowymi napisami? Fason fajny i wogóle, ale te nadruki nieeeeeee..
          • umaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:44
            o to Ci chodzi?
            www.vondutch.com/pd/p/3021.html
          • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:45
            www.vondutch.com/pd/p/3021.html
            Podobają się .Inne równiez.
        • akusia Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:43
          drogie pani a nie mozna przekleic linka z txt i zaldowac strone w oddzielnym
          oknie?
          ps.spodnie maja ladny kroj ale te napisy to dla mnie taka troche chodzaca
          reklama,jednak jesli ci sie podobaja to kupuj :)napewno beda ladnie wygaladc:)
          • umaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:45
            leniwa jestem....
      • Gość: asia Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.4.15.vie.surfer.at 12.05.05, 14:43
        nie ..
        • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 14:47
          tak tak chodzi o te, innych ciekawszych nie ma,sa zwykle proste. ja lubie takie
          bajeranckie na lato.
      • umaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:47
        nie lubie ubran ktore maja na sobie duze krzykliwe loga...
      • klarak Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:48
        chodzacy billboard. dobry pomysl - firma nie musi placic za najem nosnikow,
        jeszcze billboard do tego doplaca!
        ale kroj dobry.
        • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 14:54
          caly Van Dutch polega na wklejanich loga, bo czym by sie te dziny roznily.
          Dziekuje za odpowiedz, ide do lekarza na odchudanie. Zastrzyki na calym ciele.
          Aj, ajaj!!!
          • umaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:57
            fajne dziny ma miss sixty, polecam
          • klarak Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:59
            no i wlasnie to mnie razi. placic kupe kasy, zeby byc zywa reklama firmy. pfe.
          • kochanica-francuza Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:03
            Gość portalu: LA PARISIENNE napisał(a):

> caly Van Dutch polega na wklejanich loga, bo czym by sie te dziny roznily.

hehehe a to ci prosty sposób na projektowanie:-)))))))))))))))

dżinsy - a fuj

co do obiadu w Paryżu - a,to zalezy gdzie.można zjeść i za 8 euro.
            • krowa_w_kropki Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:10
              Idąc dalej, czy to znaczy, że jeśli na własnych dżinsach wypryskam sprayem
              Joanna, to też mogę uważać je za mój projekt i z moim logo? ;)
              • kochanica-francuza Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:21
                krowa_w_kropki napisała:

> Idąc dalej, czy to znaczy, że jeśli na własnych dżinsach wypryskam sprayem
                > Joanna, to też mogę uważać je za mój projekt i z moim logo? ;)

Jeżeli stworzysz logo (np."Joanna"w konkretnym liternictwie") i zastrzeżesz je
                urzędowo,to jak najbardziej!
                • krowa_w_kropki Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:41
                  No dobra, pokombinuję. Szkoda, że nie zastrzegłam wcześniej nazwiska, bo już mi
                  je jakiś producent talerzy ukradł.

Gdzie zjesz obiad a 8 zł? Sałatka grecka kosztuje 12.
                  • kochanica-francuza Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 23:01
                    krowa_w_kropki napisała:

> No dobra, pokombinuję. Szkoda, że nie zastrzegłam wcześniej nazwiska, bo już mi
                    >
                    > je jakiś producent talerzy ukradł.
                    >
                    > Gdzie zjesz obiad a 8 zł? Sałatka grecka kosztuje 12.
                    W Green Way,ulica Szpitalna.
            • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:26
              Ponoc ty spisz w Paryzu za 15 euro, tez mozna spac tylko, co to za spanie; A do
              stolowek studenckich juz nie chodze.
              • kochanica-francuza Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:36

> Ponoc ty spisz w Paryzu za 15 euro

Nie przypominam sobie.Spałam w dwójce za 70 euro.
              • kochanica-francuza Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:38
                ; A do
                >
                > stolowek studenckich juz nie chodze.

może cię to zdziwi ale ja też nie...podobnie jak w warszawie można zjeść obiad
                za 8 zł,omijając stołówki studenckie,a nawet bary mleczne
      • krowa_w_kropki Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 14:55
        Świetny krój. Ale mam podobnie jak Umaa, nie podobają mi się rzeczy z nachalnie
        widocznym logo. I jeszcze w takich kolorach.
        • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 14:58
          49 euro w Paryzu to cena obiadu. Za ta cene nic nie masz, wiec troche dlatego
          je kupuje. Koroki sa bardziej stonowane, bo kupuje wesje zimowa.
          • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:00
            To znaczy juz kupilam, ale jeszcze moge zmienic na proste bez napisow.
          • krowa_w_kropki Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:01
            Ja wiem, że 49 euro to niewiele. Ale tak na marginesie, one trochę nie za grube
            na lato? Nie doczytałam jaki to rodzaj dżinsu a już mi się nie chce wracać do
            linka (wolno mi się otwiera).
            • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:06
              Sa ewentualnie jeszcze te :

htpp://www.vondutch.com/pd/p/3019.html
              Ja Wam sie podobaja?

Ajajaj, spoznie sie na odchudzanie.

• elka007 Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:07
              kroj jest OK, ale Frogie zastanow sie: czy Francuzce wypada nosic amerykanski
              syf?? Gdzie twoj patriotyzm....
          • umaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:30
            to ja juz chyba wolalabym obiad,
            • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:32
              A te Octane Ci podchodza?Umus kochanie.
              • umaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:35
                juz gdzies tam sie na ich temat wypowiadalam... a co z Twoim zabiegiem? nie
                spoznisz sie? ja tez jestem na diecie, przytylo mi sie 13 kg ale juz czesc z
                tego zrzucilam uff
            • Gość: kk :-))) ja tez IP: *.jci.com 12.05.05, 19:25
      • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:08
        Model Octane. Nie wiem co z tymi likami, przepraszam.
      • klarak Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:10
        mnie te sie podobaja
        www.vondutch.com/pd/p/3039.html#
        • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:12
          Nie ma tych,sa jeszcze Octane.
          • umaa Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:19
            te juz lepsze, ale tez nic szczegolnego
      • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:11
        Wlasnie uslyszalam komentarz, ze we Francji to nosi to francuska odmaina
        tipsiar "la racaille".
        • klarak Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:13
          no, elegancka francuzka raczej czegos takiego nie zalozy ;)
        • elka007 Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:13
          na to wyglada. W ameryce "nikt normalny" tego nie nosi. Bylo, minelo.
          Teraz prubuja ten syf upchnac w Europie, dobre dobre...
          • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:17
            Van Dutch to syf francuski. Za ta firma stoi emigrant francuski - zyd.
            • elka007 Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:20
              no to tym bardziej nie kupuj ;)))
              • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:37
                www.vondutch.com/pd/p/3019.html
                A te moje kolezanki?
                • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 15:39
                  www.vondutch.com/pd/p/3019.html
                  • klarak Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 15:54
                    te przynajmniej normalne.
                  • ikona23 Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 18:54
                    Już lepiej :)
      • aretse11 tak,pol roku temu w Nl takie byly..wlasnie.. 12.05.05, 15:51
        moja znajmoma ma sklep z jeansami tu..yzn w Holandii..widzialam te spodnie
        osobiscie i jak dla mnie to bez sensowne..moze dla malolatek..co lubia takie
        mazgaja..i te kolory....niby ludzie kupowali..ale na ulicy nie widzialam nikogo
        w nich
      • olahej NIe 12.05.05, 16:18
        nie podobają mi sie osobiście. Kwestia gustu wolę klasyczne z jakimiś ciekawymi
        kieszeniami, a za nadrukami nie przepadam
      • ziyi Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 18:37
        mi sie podobaja te spodenki z napisami.

ale co piata kobieta na ulicy wyglada tak:
        www.vondutch.com/pd/p/3200.html
      • bez_mapy Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 19:11
        Fajne te spodnie, ale ja lubię kieszenie na pośladkach (tyłek wyglada mniej
        banalnie).
      • jaleo Von Dutch = Chav 12.05.05, 23:17
        W UK marke Von Dutch nosi warstwa spoleczenstwa zwana "chavs" czyli bezrobotna
        z osiedli komunalnych. Oprocz Von Dutch innym atrybutem chavs sa czapki z
        daszkiem Burberry. Ale moze we Francji jest inaczej i jest to akurat krzyk
        mody.
        • Gość: LA PARISENNE Re: Von Dutch = Chav IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:21
          kupilam tylko ze wzgledu na patriotyzm, bo Van Dutch to francuski zyd " un
          szalala" czyli zyd sefarad z Magrebu.
          A Burberry to tu niby klasa dla pan pd 5à, ktore chodza na teniska.
          • jaleo Re: Von Dutch = Chav 12.05.05, 23:37
            Gość portalu: LA PARISENNE napisał(a):

> kupilam tylko ze wzgledu na patriotyzm, bo Van Dutch to francuski zyd " un
            > szalala" czyli zyd sefarad z Magrebu.

Chyba cos Ci sie pomylilo, marke zalozyl Kenneth Von Dutch z Kalifornii.
            Rodowod mial typowy white trash. Zajmowal sie przerabianiem samochodow na
            zamowienie, i poczatkowo tylko z tego byla znana marka Von Dutch.
            • Gość: LA PARISIENNE Re: Von Dutch = Chav IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:41
              To tobie sie cos pomylilo, jego epopeja kalifornijska jest znana w calej
              Francji. Poszukam ci jego prawdziwe nazwisko.
              • jaleo Re: Von Dutch = Chav 12.05.05, 23:47

> Poszukam ci jego prawdziwe nazwisko.

Kenneth Howard.
                • Gość: LA PARISIENNE Re: Von Dutch = Chav IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:51
                  blographic.mirsquad.com/index.php?2004/11/17/12-article-von-dutch-originals
                  Zobacz kochanie
                  • jaleo Re: Von Dutch = Chav 12.05.05, 23:54
                    Teraz to ja juz zwatpilam. Czy Ty po francusku nie rozumiesz???
                    • jaleo Re: Von Dutch = Chav 12.05.05, 23:57
                      Wg linku, ktory podalas, to nie Von Dutch (aka Kenneth Howard) ma cokolwiek
                      wspolnego z Francja (czy tez Maghrebem jak twierdzisz), ale ich designer
                      Christian Audigier. Prosze czytac ze zrozumieniem, droga Parisienne.
                    • zettrzy Re: Von Dutch = Chav 13.05.05, 00:14
                      jaleo napisała:

> Teraz to ja juz zwatpilam. Czy Ty po francusku nie rozumiesz???

ona rozumie po francuskiemu, przeciez nigdy nie miala okazji aby sie nauczyc
                      poprawnego jezyka, jak i gdzie spedza zycie to widac po jej watkach
      • zettrzy Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie 12.05.05, 23:50
        W UK marke Von Dutch nosi warstwa spoleczenstwa zwana "chavs" czyli bezrobotna
        z osiedli komunalnych

identycznie w Stanach - spodnie takie jak na zalaczonych linkach nosi wylacznie
        trash, koloru dowolnego
        nie wydaje mi sie ze we Francji jest inaczej, po prostu ten kroj trafia w gust
        spolecznych dolow
      • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:53
        Designer francuski nazywa sie Christian Audigier.
        • Gość: LA PARISIENNE Re: Czy podobaja sie Wam te spodnie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:00
          Christian Audigier jest zydem francuskim z Pln Afryki, jego zona ostatnia,
          trzecia z rzedu jest zdaje sie jugo.
      • Gość: LA PARISIENNE Do zettrzy- nie chce cie w moich watkach! Adieu! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:57
        • jaleo Re: Do zettrzy- nie chce cie w moich watkach! Adi 13.05.05, 00:00
          A ja oglaszam wszem i wobec, ze Parisienne nie zna francuskiego (tzn. nie umie
          przeczytac prostego tekstu ze zrozumieniem). Ale za to na "prawie konkurencji"
          sie zna, a jakze.
          ROTFL
          • Gość: LA PARISIENNE Re: Do zettrzy- nie chce cie w moich watkach! Adi IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:08
            twoj Howard jak jego bio wskazuje umarl w 1992r . Audigier wylansowal marke
            odzezowa w 1999, czyli 7 lat po smierci Howarda. Nie musisz czytac, wystarczy
            ze potrafilbys liczyc.
          • Gość: LA PARISIENNE Re: Do zettrzy- nie chce cie w moich watkach! Adi IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:12
            Dotarlo?
          • Gość: LA PARISIENNE A ja oglaszam wszem i wobec ze jaleo nie umie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:20
            liczyc. To co zmarly Howard wylansowal marke odzezowa post mortem?
            • kochanica-francuza Re: A ja oglaszam wszem i wobec ze jaleo nie umie 13.05.05, 00:22

> liczyc. To co zmarly Howard wylansowal marke odzezowa post mortem?
              Zemsta zza grobu?
              • Gość: LA PARISIENNE Re: A ja oglaszam wszem i wobec ze jaleo nie umie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:31
                to by jeszce mozna zrozumiec, gdyby on jakis czachy rysowal na ciuchach, a tu
                skrzydla. Pewno on jest w niebie, i stad te skrzydla. No teraz zrozumaialam
                logike jaleo.
        • zettrzy Re: Do zettrzy- nie chce cie w moich watkach! Adi 13.05.05, 00:02
          a co ty mozesz chciec czy nie chciec, jak bede miala ochote to sie dopisze
          • Gość: LA PARISIENNE Re: Do zettrzy- nie chce cie w moich watkach! Won! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:10
            • zettrzy do la spod latarni: hahahaha 13.05.05, 00:15

• Gość: LA PARISIENNE Do tej co ma tylko trzy zlote w kieszeni. Won IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:28
                • zettrzy to sie zdecyduj zlote czy dolary parweniuszko 13.05.05, 00:30

• Gość: LA PARISIENNE Re: Do tej co ma tylko trzy zlote w kieszeni. Won IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:34
                  Przybleda to ty jestes. W twoich postach wyczytalam, ze sie niezle tulalas po
                  swiecie za kawalkiem chleba.
                  • zettrzy to poczytaj jeszcze raz, moze dotrze 13.05.05, 00:39
                    a moze nie - umysl niewyksztalcony, taki jak twoj, nie jest w stanie zrozumiec
                    nawet prostego tekstu
                    PARYZANKO z Pcimia, co to nie chcesz sie przyznac skad pochodzisz (az takie
                    bagno?) i byle sprzedawczyni w butiku robi sobie z ciebie jaja, taka z ciebie
                    lachudra co sie w ogole nie zna na modzie
                    • Gość: LA PARISIENNE Re: to poczytaj jeszcze raz, moze dotrze IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:46
                      wyszukam ci twoj niechlubny poscik. Nie martw sie. Nie odpowiedzialas mi
                      napytanie dlaczego wyjechals z Polski. Bieda cie wypedzila?
                      • zettrzy no tak, wychowalas sie w nedzy 13.05.05, 00:50
                        widze, ze znasz tylko jeden motyw ludzkich poczynan - biede; no coz o zyciu
                        najwiecej wiemy z wlasnego doswiadczenia, a ty nie wiesz nic oprocz biedzie
                        ktora wypedzila z Polski, co sie mam rozpisywac - z bagna wyszlas i w bagnie
                        siedzisz
                        a dlaczego wyjechalam z Polski i kto za to placil nie twoj interes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka