Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy podobaja sie Wam te spodnie cd.

IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 16:32
    PARISIENNE.
    bonjour, la critique est aisée le prix du pantalon represente un mois de
    salaire chez vous....Nous avons la moto qui va avec car à l'origine cette
    marque a été crée pour des motards.....Classe ou pas on s'en fiche, s'il ne
    nous plait pas eh bien il file directement à la poubelle.....SANS QUE CELA NE
    NOUS PERTURBE LE MOINS DU MONDE....
    Obserwuj wątek
      • aretse11 nieponiemajet 12.05.05, 16:42
      • elizucha-l Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 17:46
        co to ma byc? istnieje poczta elektroniczna...
      • Gość: nadinka Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.05.05, 17:48
        ja toze nie panimaju :| szto sluczilos' dewoczka?
        • elka007 Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 17:58
          nie przezywajcie dziewczynki, kazdy text mozna przetlumaczyc online, trzeba
          wiedziec jak ;)))
          Well, it's for me to know and for you to find out (on your own) ha ha ha...
          • Gość: asia a jak sie tlumaczy? IP: *.4.15.vie.surfer.at 12.05.05, 21:46
            ? jestem niewiedzaca ale chcaca sie dowiedziec
          • elizucha-l Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 22:17
            poki co to tylko ty cos przezywasz, złotko. chyba wlasnie to, ze wiesz jak cos
            przetlumaczyc online. łojojoj, dziewczynka ameryke odkryła i taka jest dumna z
            siebie:D
      • ziyi Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 18:03
        habla usted polaco?
        • elka007 Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 18:07
          sure, I do. do you?
          • ziyi Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 18:32
            claro esta!
      • ikona23 Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 18:55
        Ke? :/
      • Gość: uka Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:22
        ROZHNEVANY LEV
        Lev se hneva;
        mraći,brući:
        Kde je prava
        a kde leva?
        Nikdy se to
        nenaućim!
        • zanzare Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 19:52
          Proc se neneucis? Uz to umis. Bohuzel nemam hackuv ani carek:(((Krasna rikanka
          • Gość: magia Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 21:07
            a mama mowiła "ucz się językow dziecko"
            • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 21:25
              To bylo od mojego meza do przeciwniczek moich spodni Van Dutch. On nie mowi po
              polsku, rozumie troche slowek i Pierre do Lo Ne
              • Gość: ASIA PRZECIWNICZEK???? IP: *.4.15.vie.surfer.at 12.05.05, 21:36
                byly jakies przeciwniczki? chyba zadalas pytanie ? nie podobaja mie sie
                poniewaz.....
              • klarak Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 13.05.05, 10:05
                wspolczuje...
      • Gość: samo_złoto Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: 195.150.233.* 12.05.05, 21:32
        z czego wniosek, ze rzeczone spodnie zostana kupione:) a spodnie bynajmniej nie
        krytykowane byly ze wzgledu na cene, a na same spodnie. ot co!
      • Gość: uka Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:36
        łi,łi
        a my se pogadałyśmy na wiosce
        • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 22:05
          Spodnie zostaly kupione, ale w gruncie rzeczy Von Dutch to duza przereklamowana
          lipa. Kolacje zjedlismy w arabskiej kajpie i co rachunek 79 euro za dwoje.
          Teraz mi sie nie dobrze odbija na zoladku. Sklep Van Dutch jest dupny, ale
          ludzie maja biala goraczke jak kupuja. Zwykly szajs, odradzam.
          • Gość: asia herbata mietowa pomoze IP: *.4.15.vie.surfer.at 12.05.05, 22:07
          • Gość: nadinka Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.05.05, 22:17
            te 79 euro to w jakim kontekscie? chwalisz sie czy sie zalisz? :|
            • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 22:28
              Bo ktos tu mowil,ze obiad we Francji kosztuje 8 euro. My zjedlismy dwie 2
              aperitiwy, 2 pastije, 2 taziny z kuracaka z cytryna marynona i rodzynkami, na
              deser pomarancze z esencja rozana i cynamonem, 1 butelke wody mineralnej
              gazowanej 1/2 butelki arabskiego wina rosé Boulaoine, 1 piwo Heineken, 4
              herabty mietowe wlasciecil nam zafundowal. To gdzie tu 8 euro ma starczyc. To
              byla przecietna kolacja w przecietnej arabskiej restauracji.
              • Gość: nadinka Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.05.05, 22:48
                ok. nie kontynuuje watku, bo francja dla mnie rzecz odlegla ;)
              • klarak Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 13.05.05, 10:05
                nie dziwota, ze musisz chodzic na te zastrzyki odchudzajace...
          • elizucha-l Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 22:21
            o co chodzi? kogo interesuja twoje problemy zoladkowe i wysokosc rachunku?
          • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 22:31
            ersterns: szajs ist ja eine schlecht polonisierte form. ich schreibe ja auch
            nichts im gebrochenen französisch, eben weil ich es nicht kann.
            zweitens: € 79,- ist ja für einen abend zu zweit sehr günstig.
            lg
            • Gość: asia ? IP: *.4.15.vie.surfer.at 12.05.05, 22:33
              • stern.stern Re: ? 12.05.05, 22:35
                to tylko odpowiedz do frakcji francuskiej, ale bardzo grzeczna
                pozdrawiam
                • Gość: nadinka Re: ? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.05.05, 22:43
                • Gość: nadinka Re: ? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.05.05, 22:45
                  ucieklo mi ;)
                  zgadzam sie - grzeczna odpowiedz :)
                  • stern.stern Re: ? 12.05.05, 22:47
                    a co ucieklo? to moze Ty mi powiesz gdzie to rakuskowo? nie rozumiem w czym
                    zart?
                    • Gość: nadinka Re: ? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.05.05, 23:01
                      za szybko[enter]wcisnelam i mi ucieklo to co mialam napisac ;)

> to moze Ty mi powiesz gdzie to rakuskowo? nie rozumiem w czym
                      > zart?

nie pomoge Ci, nie wiem gdzie tu zart :|
                      ale austria po czesku rzeczywiscie brzmi jakos podobnie ;))
                      La Parisienne musi to sama wytlumaczyc :)
                      • stern.stern Re: ? 12.05.05, 23:03
                        juz wytlumaczyla. to faktycznie chodzi o austrie. wszystko ok.
                        • Gość: LA PARISIENNE Re: ? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:06
                          Stern, to ty chyba zartujesz, stoi jak byk na grancicy czesko-austrackiej
                          richtung Rakusko. Nie zauwazylas?
                          • stern.stern Re: ? 12.05.05, 23:08
                            ähem, naprawde? moze potrzebne mi silniejsze kontaktlinsen, miau...
                            • Gość: LA PARISIENNE Re: ? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:12
                              ja, ich glaube, muss du kaufen neue brile (pardon za byki ale niemicki znam
                              tylko sluchowo)
                              • stern.stern Re: ? 12.05.05, 23:13
                                dafür recht gut, ja nawet sluchowo nie umiem po francusku:)
                                • Gość: LA PARISIENNE Re: ? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:16
                                  A popijasz sobie spritze?
                                  • stern.stern Re: ? 12.05.05, 23:19
                                    oj bo teraz Ty mi pokazesz jak po francusku, ja wole chardoney. ale taki
                                    gespritzter w lecie w schweizerhaus (prater) tez dobry. tylko bez tych modnych
                                    plastrow cytryny.
                                    zdaje mi sie, ale chyba sobie obie zmienilysmy watek, miau...
            • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 22:37
              Stern.Stern jetes z Rakuskowa?
              • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 22:39
                z wiednia. a gdzie jest rakuskowo, to wtedy zrozumie zart?
              • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 22:39
                To jaka jest poprawna forma "szajsu"?
                • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 22:41
                  Rakusko to Austria po czesku. Moja mama ma trzeciego meza z rakuskowa.
                • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 22:42
                  nie obrazaj sie, to przeciez tez tylko zart. sama widzisz jak moj polski w
                  pisowni wyglada :)
                  powiedz gdzie to glupie rakuskowo, to powiem jak, miau...
                  • Gość: LA PARIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 22:46
                    No powiedzialam, Rakusko to Austria po czesku. Bardzo mi sie to slowo podoba.
                    Wszystko zrozumaialam z wyjatkiem güstlig -smaczny???
                    • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 22:50
                      nein güstilig,aber "günstig". Was is das?
                    • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 22:52
                      aha, ladne. ale dziwnie brzmi, jakos nic z austria nie w brzmieniu. günstig, to
                      znaczy nie drogo. ale tez günstig, moze byc smaczne.
                      scheiss(e)
                      a skad wpadlas na austrie, a nie niemcy:)?
                      • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 22:56
                        o i tak to jak sie po polsku lamie: günstig znaczy naturalnie tylko nie drogo.
                        mialam na mysli, ze jak cos jest günstig to tez moze smakowac wspaniale.
                        no chyba teraz sobie poradzilam:)
                      • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 22:57
                        Bo mam slabosc do Austrii. Jestecie tacy kochani, i mili. Roznicie sie w tym od
                        reszty Jewropy.
                        Na dodatek jak rozmawiamy po fr. we Wiedniu to ludzie zawsze nas zagaduja
                        bardzo dobrze mowiac po fr prawie bez akcentu.
                        • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 23:00
                          nabierasz mnie:)? nie wiem czy austryjacy sa tacy mili...
                          mnie to obojetne, bo tego nie zauwazam bo tu zyje. a skad oni tak po francusku,
                          wiekszosc moich znajomych nie mowi, chyba ze po angielsku.
                          • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:03
                            Ciebie nie nabieram. Moja mama ma trzeciego meza Austriaka, mieszkaja w 2
                            bezirku Wiednia.
                            • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 23:04
                              a ja w 9, alsergrund.
                    • Gość: zanzare Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:40
                      Nie Rakusko TYLKO RAKOUSKO jak juz cos, jak cytowac to dokladnie:)
                      • stern.stern do zanzare 13.05.05, 18:01
                        chyba sie nie zrozumialal/les, ze ja nie mialam pojecia o czym mowa. wiec dla
                        mnie rakusko czy rakousko eh alles wurscht. ale faktycznie nie wiedzialam :))
      • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 22:53
        Liebling stern.stern, antwort bitte.
        • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 22:54
          ist schon da!
      • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 23:21
        to moze jak kiedys odwiedzisz mame pojdziemy sobie schweizerhaus, albo na jaki
        dobry chardoney?
        • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 12.05.05, 23:27
          Z przyjemnoscia; Ty nawet nie wiesz jak moj maz wzycha do tych golonek z
          Shweizerhausu, takich w Paryzu nie uswiadczysz. Nasza coroczna pielgrzymka do
          wiednia na te gilonki z chrupiaca skorka, to nasz chrzesciajnski obowiazek.
          Mniam, mniam. Raz zesmy zle wyjechali, bo go w zimie chyba zamykaja. Naprawde
          bylismy niepocieszeni.
          • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 12.05.05, 23:32
            super! tak on jest cala zima zamkniety. a za tymi golonkami to wogole wszyscy
            przepadaja.
            to odezwij sie na gazeta.pl jak bedziesz znowu w wiedniu, umowimy sie prywatnie.
            pozdrawiam
            • Gość: LA PARISIENE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:23
              Ja tez pozdrawiam serdecznie. Pilnuj golonek przyjezdzamy w czerwcu.
              • stern.stern Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. 13.05.05, 00:30
                hej to nie dlugo, wspaniale. pilnoje jak pies :)
                nie daj sie tam z tymi spodniami meczyc, kazdemu do koloru i do wzoru.
                dobranoc
                • Gość: LA PARISIENNE Re: czy podobaja sie Wam te spodnie cd. IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:43
                  To pilnuj dobrze. Bo bez golonek z Shweizerhausu to ani rusz. Wspominamy je
                  przez caly rok. Tu robia troche podobe w alzacji, ale o tysiac razy gorsze od
                  wszych. po prostu sie nie umywaja. moze teraz lowcostami bedziemy jezdzic
                  czesciej na wasze golonki, to sie lepiej oplaca, niz jechac do alzacji.
                  • stern.stern golonki 13.05.05, 00:47
                    ok. poinformoj mnie na gazeta.pl kiedy bedziecie, to mam nadzieje, ze sie
                    spotkamy. przynajmniej sobie po polsku porozmawiam.
                    pa
                    • Gość: LA PARISIENNE Re: golonki IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 13.05.05, 00:50
                      ok, napisze, jedzemy na dluzszy weekend 3-4 dni.
                      Dobranoc
                      Bis dann
                    • kalinakalina golonki 13.05.05, 17:14
                      stern.stern...jestesmy sasiadkami
                      • stern.stern do kalinakalina 13.05.05, 17:58
                        hej, a gdzie Ty mieszkasz? tez na alsergrund? echt? odezwij sie.
                        pozdrawiam
                        • Gość: kalinakalina Re: do kalinakalina IP: *.4.15.vie.surfer.at 13.05.05, 18:33
                          nie zupelnie alsergrund ale 19 , nussdorf ..pozdrawiam tez
                          • stern.stern Re: do kalinakalina 13.05.05, 18:59
                            jaki maly swiat. przez forum polskiej gazety mozna sie " znalesc" mieszkajac
                            tuz, tuz. fajnie:))
                            to i my mozemy isc do schweizerhaus. a kim jestes? mozesz, jak chcesz mi na
                            gazeta.pl odpisac.
                            pozdrawiam serdecznie.
                            • Gość: kalina Re: do kalinakalina IP: *.4.15.vie.surfer.at 13.05.05, 19:06
                              hej, znam lepsze miejsce...na golonki..ale mrum mrum..fajnie...do
                              uslyszenia..pozdrawiam
                              PS juz jestem glodna...:(
                              • stern.stern do kalina 13.05.05, 19:25
                                super. bleibt unser geheimnis. napisz do mnie, to pojdziemy pochrupac. akurat
                                nam sie pogoda poprawia.
                                pozdrawiam :))
                                • Gość: kalina Re: do kalina IP: *.4.15.vie.surfer.at 13.05.05, 19:39
                                  zrobimy swieto golonkowe! tak serio to ja jadam mieso raz do roku..ale co
                                  tam...ostatnio mialam straszny apetyt ma cos takiego?!!! znasz "salm bräu"?
                                  • stern.stern Re: do kalina 13.05.05, 19:52
                                    pozwolimy sobie na chrupki miesne:)) lokal chyba w 3, na rennweg? nie wiem czy
                                    bylam, ale mi sie cos o uszy obija. idziemy probowac!! hurrra!!
                                    • Gość: kalina Re: do kalina IP: *.4.15.vie.surfer.at 13.05.05, 20:09
                                      odezwe sie jutro...przygotowywuje cos pysznego na dzis...papa buziaki
                                      • stern.stern Re: do kalina 13.05.05, 20:13
                                        super. mahlzeit i smacznego. czekam, no i powiedz jutro co tam zmniamalas:))
                                        pa, pa
      • kochanica-francuza Kto mówił 13.05.05, 17:21
        że obiad we Francji kosztuje 8 euro?

bo ja mówiłam tylko,że MOZNA za tyle zjeść - a nie,że jest to JEDYNA MOŻLIWA
        CENA OBIADU.

Nie umiesz czytać parisienne,w żadnym języku.
        • Gość: asia Re: Kto mówił? IP: *.4.15.vie.surfer.at 13.05.05, 17:36
          tak ale dzieki temu parisien miala okazie opowiedziec co zjadla i za ile..
          • kochanica-francuza Re: Kto mówił? 13.05.05, 17:41
            Gość portalu: asia napisał(a):

> tak ale dzieki temu parisien miala okazie opowiedziec co zjadla i za ile..

Czekamy na codzienne raporty parisienne ,co zjadła ,za ile,gdzie i ile
            kosztowały ją zastrzyki odchudzające,żeby zrzucić efekty...
            • Gość: asia Re: Kto mówił? IP: *.4.15.vie.surfer.at 13.05.05, 17:46
              parisiene mnie ciekawi...troche rozrywki...i bujania
              • Gość: roma Re: Kto mówił? IP: *.pool80181.interbusiness.it 13.05.05, 19:19
                jednak racja z tymi Francese, pojecia nie maja o jedzeniu. Zostaw to zadupie
                Europy i sprawdz jak sie je w Rzymie.
                Tez sie jest czym podniecac tylko wysokoscia rachunku...I to w arabskiej
                knajpie, ciekawe gdzie ta knajpa, Saint Denis ?
                • umaa Re: Kto mówił? 13.05.05, 19:48
                  co do rzymu i cen... ostatnio zdarzylo mi sie tam zaplacic za butelke
                  STOLICZNAJEJ 200 euro u nas w kraju 7,5 euro, poczulam sie oszukana :(
                  • Gość: tet Re: Kto mówił? IP: *.pool80181.interbusiness.it 14.05.05, 10:31
                    a to wspolczuje...
                    ale za wino dalabym 200 e, za Stolicznaja nie.
                    • Gość: LA PARISIENNE Re: Kto mówił? IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 14.05.05, 10:39
                      Eh, to przyzwyczajenie do wodzi. Polacy nie znaja co to dobre wino. Dostalam na
                      slub w prezencie skrzynie 50 butelek Mouton de Rothshild, i pijemy jedna
                      butelke na kazda rocznice slubu. Z roku na rok sie polepsza. Moje malzenstwo
                      rowniez.
                      • Gość: roma Re: Kto mówił? IP: *.pool80181.interbusiness.it 14.05.05, 11:13
                        a pijcie, to jednak lepiej tu nie przyjezdzajcie , siedzcie sobie tam gdzie
                        jestescie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka