Gość: Mena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:29 baby na tym forum siedzą.No, może niektóre to studentki z dostępem do netu czy rozpuszczone nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniabe13 Re: Same bogate IP: 213.17.192.* 16.05.05, 15:40 A jakim cudem żabko zajrzałaś nam do portfeli i na konta? I proszę sprecyzować od jakich dochodów rocznie jest się bogatą babą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwcia Re: Same bogate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:51 No i gdzie te rozpuszczone nastolatki? Ja mam 16 lat i zakupy w orsayu to mój szczyt marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Same bogate 16.05.05, 16:38 Stałaś się hakerem i wlazłaś tu wszystkim na konta? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 16:52 No nawet.I co? Jaka jest dowcipna,ostra pointa tego zdania? Obawiam się że nie ma żadnej Odpowiedz Link Zgłoś
xgrammy Re: Same bogate 16.05.05, 17:19 No właśnie, może mi wyjaśni ktoś w końcu, co złego jest w tym, że się dobrze zarabia? Jakoś nigdy nie potrafiłam tego zgłębić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:24 Oh la la, Nadobna przygada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:34 OH LA LA, Nadobna przygadal kociol garnkowi. Bardzo dobre! Nie chwalisz sie tu twoimi pieniazkami?, a mnie sie czepiasz. Bardzo mnie faktycznie ciekawi, skad wy macie forse na tyle kosmetykow z gornej polki made in France, a na ciuchy francuskie to juz nie. Wiec sie czepiajcie mnie. Znam dziewczyny arabki poubierane co sezon w nowe kolekcje Diora, Vuittona, Chanela. Maja po dwie prace, czasami nie placa rachunkow, maja ciezkie konce miesiace, nie dojadaja, ale musza byc od stop do glow ubrane w ciuchy z nowej kolekcji. To sprawa priorytetow. Oczywiscie, jak ja cos napisze, to jestem zrugana, ze biore was za biedne kuzynki z Polski, ktore na niczym sie nie znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:48 W jakims sensie poprzez artykuły które tutaj wychwalam,a w których jestem posiadaniu,chwalę się i pieniędzmi.Nie naumyślnie,to się dzieje.Nawet się nad tym nie zastanawiałam.A ja?nikomu nie przygadałam.Tylko to było takie ironiczne że same bogaczki tutaj przesiadują...No tak.Jeśli piszą prawdę,to pewnie forsy im nie brakuje,więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:51 A NA CO TRZY LINKI DO TWOJEGO ZEGARKA DLA STAREJ BABCI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:53 Naprawdę tak bardzo zabolał Cię mój wątek wymierzony w Ciebie jakiś tydzień temu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:59 Zignorowalam go komletnie, mimo wyzwan, ze zainteresowana, czyli ja ma sie wytlumaczyc. Mam sie tlumaczyc z czego? Juz raz sie wyspowiadalam, do zyczliwego, wszystko tam bylo, wiec po co zlozylas watek? Dalam zyczliwemu wyczerpujace informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: Same bogate 16.05.05, 17:53 linki byly po to zeby taka stara malpa jak ty mogla sobie na nich podyndac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:54 Nie Wiedzialm ze ty i Nadobna to te same osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:55 No to już wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:58 Swoją drogą niezły tekścior walnęłam z tymi linkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwcia Re: mysle ze nie jestem rozpuszczona. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:00 Jeeeej.Takich konwersacji to już dawno nie było(od ostatnich 3 wątków...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Same bogate IP: 82.160.7.* 16.05.05, 23:02 bogate nie bogate, ale po co znowu to generalizowanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Same bogate 16.05.05, 23:38 Gość portalu: LA PARISIENNE napisał(a): > Maja po dwie prace, czasami nie placa rachunkow, maja > ciezkie konce miesiace, nie dojadaja, ale musza byc od stop do glow ubrane w > ciuchy z nowej kolekcji. To sprawa priorytetow. ROTFL nie placa rachunkow (forma zlodziejstwa), czasem gwizdna komus portfel albo spisza numery z karty kredytowej, raz na jakis czas "popracuja" w agencji towarzyskiej, byle tylko kupic prawie takie same ciuchy jakie nosi ta pani u ktorej sprzataja a potem sie dziwia kiedy sprzedawczyni w butiku robi je w balona, bo ona jest wyszkolona w odroznianiu rynsztoka od publicznosci na poziomie nic dziwnego ze la pary zna takie męty, bo jak mawiaja anglofoni birds of the feather fly together Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlotte Re: Same bogate IP: *.k528.webspeed.dk 17.05.05, 09:49 nie zawsze sa to mety spoleczne,nieplacenie rachunkow jest nagminne na zachodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Same bogate 17.05.05, 10:47 Niepłacenei rachunkó nagminne także i u mnie :))) Dopiero jak mi się stosik upomnień nazbiera to płacę przez internet hurtem za pół roku i mam spokój. No nienawidzę tego robić jak niczego innego. Jakoś mnie odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 13:49 co mi przypomina,co mi przypomina.... Mam i ja. Problem z rachunkami. Az dziw ze mi jeszcze internet chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 13:57 Teraz obnażę swoją głupotę(pomimo że sądzicie że zrobiłam to dużo wcześniej ,to bardzo się mylicie)a więcw związku z tym że nie znoszę płacic rachunków i gniotą się wszystkie w jednym kącie istnieje możliwość że pewnego dnia wyłączą mi np.światło. Wracam ostatnio do domu po tygodniowej nieobecności i robię kontrolne przeszukanie mieszkania(czy był sam,a jesli nie to kto był itd...czujnym trzeba być:) )Mój facet siedzi w kuchni ,ręce załamuje że za każdym razem to samo ,a ja zaglądam do lodówki(jeszcze się nie rozebrałam,kurtka na grzbiecie,czerwona na buzi bo mi gorąco,ale mieszkanie sprawdzić trzeba zanim zatrą wszystkie ślady-elektrycznym trzeba być)i co widzę...ciemno jakoś w tej lodówce.Moja pierwsza reakcja"Cholera światło wyłączyli?" - "nie kotuś,żarówka się przepaliła". Takich idiotycznych "niezałapań " mam całe mnóstwo w życiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: Same bogate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:25 A propos lodoweczki.Moj narzeczony jakies dwa lata temu dzwoni do mnie i:Misia,lodowke chyba szlag trafil.No to ja mu na to zeby posprawdzal czy tylko w lodowce pradu nie ma czy moze w calym domu;)no i niby posprawdzal po czym postawil diagnoze-lodowa zepsuta.Od razu zadzwonil po pana z serwisu-no bo tak jest najprosciej.Wrocilam ze szkoly i zaraz po mnie ów pan przyjechal.Obejrzal,pierwsze pytanie"korki pan sprawdzal?"No i juz widze glupia mine mojego chlopaka i wiem ze korkow to on nie sprawdzal"Bylo zobaczyc mine pana z serwisu.Trafil mu sie rasowy blondyn:))oczywiscie nie zachowalam tego dla siebie i nastepnego dnia wiedzieli juz wszyscy znajomi:))))) Moze nie do konca na temat ale apropos lodowki;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Same bogate 18.05.05, 00:05 Gość portalu: charlotte napisał(a): > nie zawsze sa to mety spoleczne,nieplacenie rachunkow jest nagminne na > zachodzie... na ten rodzaj zachodu gdzie nieplacenie rachunkow jest nagminne mowi sie na zachodzie "zla strona torow kolejowych" albo "druga polowa", nie ma nic bardziej inkryminujacego niz nieplacenie rachunkow zalezy ktora polowe zachodu znamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 00:07 A NA ZACHODZIE!!!!(młe młe młe) Aaaach ci polscy Amerykanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Same bogate 18.05.05, 00:10 uwazasz ze ta charlotte jest amerykanka? ona chyba napisala z Danii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 00:11 nieee...nie chce mi sie juz wlazic na ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś