Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Same bogate

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:29
    baby na tym forum siedzą.No, może niektóre to studentki z dostępem do netu czy
    rozpuszczone nastolatki
    Obserwuj wątek
      • maadz Re: Same bogate 16.05.05, 15:34
        a studentki nie moga miec kasy? :D
      • Gość: aniabe13 Re: Same bogate IP: 213.17.192.* 16.05.05, 15:40
        A jakim cudem żabko zajrzałaś nam do portfeli i na konta? I proszę sprecyzować
        od jakich dochodów rocznie jest się bogatą babą?
        • Gość: Oliwcia Re: Same bogate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:51
          No i gdzie te rozpuszczone nastolatki?
          Ja mam 16 lat i zakupy w orsayu to mój szczyt marzeń.
      • przemkowa.b Re: Same bogate 16.05.05, 16:38
        Stałaś się hakerem i wlazłaś tu wszystkim na konta?
        :)
        • Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 16:52
          No nawet.I co?
          Jaka jest dowcipna,ostra pointa tego zdania?
          Obawiam się że nie ma żadnej
          • xgrammy Re: Same bogate 16.05.05, 17:19
            No właśnie, może mi wyjaśni ktoś w końcu, co złego jest w tym, że się dobrze
            zarabia? Jakoś nigdy nie potrafiłam tego zgłębić.
          • Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:24
            Oh la la, Nadobna przygada
            • Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:34
              OH LA LA, Nadobna przygadal kociol garnkowi. Bardzo dobre! Nie chwalisz sie tu
              twoimi pieniazkami?, a mnie sie czepiasz.
              Bardzo mnie faktycznie ciekawi, skad wy macie forse na tyle kosmetykow z gornej
              polki made in France, a na ciuchy francuskie to juz nie. Wiec sie czepiajcie
              mnie. Znam dziewczyny arabki poubierane co sezon w nowe kolekcje Diora,
              Vuittona, Chanela. Maja po dwie prace, czasami nie placa rachunkow, maja
              ciezkie konce miesiace, nie dojadaja, ale musza byc od stop do glow ubrane w
              ciuchy z nowej kolekcji. To sprawa priorytetow.
              Oczywiscie, jak ja cos napisze, to jestem zrugana, ze biore was za biedne
              kuzynki z Polski, ktore na niczym sie nie znaja.
              • Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:48
                W jakims sensie poprzez artykuły które tutaj wychwalam,a w których jestem
                posiadaniu,chwalę się i pieniędzmi.Nie naumyślnie,to się dzieje.Nawet się nad
                tym nie zastanawiałam.A ja?nikomu nie przygadałam.Tylko to było takie ironiczne
                że same bogaczki tutaj przesiadują...No tak.Jeśli piszą prawdę,to pewnie forsy
                im nie brakuje,więc o co chodzi?
                • Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:51
                  A NA CO TRZY LINKI DO TWOJEGO ZEGARKA DLA STAREJ BABCI?
                  • Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:53
                    Naprawdę tak bardzo zabolał Cię mój wątek wymierzony w Ciebie jakiś tydzień
                    temu?:)
                    • Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:59
                      Zignorowalam go komletnie, mimo wyzwan, ze zainteresowana, czyli ja ma sie
                      wytlumaczyc. Mam sie tlumaczyc z czego? Juz raz sie wyspowiadalam, do
                      zyczliwego, wszystko tam bylo, wiec po co zlozylas watek? Dalam zyczliwemu
                      wyczerpujace informacje.
                  • lestka Re: Same bogate 16.05.05, 17:53
                    linki byly po to zeby taka stara malpa jak ty mogla sobie na nich podyndac ;)
                    • Gość: LA PARISIENNE Re: Same bogate IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:54
                      Nie Wiedzialm ze ty i Nadobna to te same osoby.
                      • Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:55
                        No to już wiesz
                        • Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:58
                          Swoją drogą niezły tekścior walnęłam z tymi linkami:)
      • lestka Re: Same bogate 16.05.05, 17:21
        bogate owszem ale w DOSWIADCZENIA
      • Gość: hey.babe mysle ze nie jestem rozpuszczona. IP: *.idea.pl 16.05.05, 20:57
        • Gość: Oliwcia Re: mysle ze nie jestem rozpuszczona. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:00
          Jeeeej.Takich konwersacji to już dawno nie było(od ostatnich 3 wątków...)
      • Gość: gosiaqus Re: Same bogate IP: 82.160.7.* 16.05.05, 23:02
        bogate nie bogate, ale po co znowu to generalizowanie??
      • zettrzy Re: Same bogate 16.05.05, 23:38
        Gość portalu: LA PARISIENNE napisał(a):

> Maja po dwie prace, czasami nie placa rachunkow, maja
        > ciezkie konce miesiace, nie dojadaja, ale musza byc od stop do glow ubrane w
        > ciuchy z nowej kolekcji. To sprawa priorytetow.

ROTFL

nie placa rachunkow (forma zlodziejstwa), czasem gwizdna komus portfel albo
        spisza numery z karty kredytowej, raz na jakis czas "popracuja" w agencji
        towarzyskiej, byle tylko kupic prawie takie same ciuchy jakie nosi ta pani u
        ktorej sprzataja
        a potem sie dziwia kiedy sprzedawczyni w butiku robi je w balona, bo ona jest
        wyszkolona w odroznianiu rynsztoka od publicznosci na poziomie
        nic dziwnego ze la pary zna takie męty, bo jak mawiaja anglofoni
        birds of the feather fly together
        • Gość: charlotte Re: Same bogate IP: *.k528.webspeed.dk 17.05.05, 09:49
          nie zawsze sa to mety spoleczne,nieplacenie rachunkow jest nagminne na
          zachodzie...
          • krowa_w_kropki Re: Same bogate 17.05.05, 10:47
            Niepłacenei rachunkó nagminne także i u mnie :))) Dopiero jak mi się stosik
            upomnień nazbiera to płacę przez internet hurtem za pół roku i mam spokój. No
            nienawidzę tego robić jak niczego innego. Jakoś mnie odrzuca.
            • Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 13:49
              co mi przypomina,co mi przypomina....
              Mam i ja.
              Problem z rachunkami.
              Az dziw ze mi jeszcze internet chodzi.
              • Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 13:57
                Teraz obnażę swoją głupotę(pomimo że sądzicie że zrobiłam to dużo wcześniej ,to
                bardzo się mylicie)a więcw związku z tym że nie znoszę płacic rachunków i
                gniotą się wszystkie w jednym kącie istnieje możliwość że pewnego dnia wyłączą
                mi np.światło.
                Wracam ostatnio do domu po tygodniowej nieobecności i robię kontrolne
                przeszukanie mieszkania(czy był sam,a jesli nie to kto był itd...czujnym trzeba
                być:) )Mój facet siedzi w kuchni ,ręce załamuje że za każdym razem to samo ,a
                ja zaglądam do lodówki(jeszcze się nie rozebrałam,kurtka na grzbiecie,czerwona
                na buzi bo mi gorąco,ale mieszkanie sprawdzić trzeba zanim zatrą wszystkie
                ślady-elektrycznym trzeba być)i co widzę...ciemno jakoś w tej lodówce.Moja
                pierwsza reakcja"Cholera światło wyłączyli?" - "nie kotuś,żarówka się
                przepaliła".
                Takich idiotycznych "niezałapań " mam całe mnóstwo w życiu:)
                • Gość: . Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 14:16
                • Gość: Koko Re: Same bogate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:25
                  A propos lodoweczki.Moj narzeczony jakies dwa lata temu dzwoni do mnie
                  i:Misia,lodowke chyba szlag trafil.No to ja mu na to zeby posprawdzal czy tylko
                  w lodowce pradu nie ma czy moze w calym domu;)no i niby posprawdzal po czym
                  postawil diagnoze-lodowa zepsuta.Od razu zadzwonil po pana z serwisu-no bo tak
                  jest najprosciej.Wrocilam ze szkoly i zaraz po mnie ów pan
                  przyjechal.Obejrzal,pierwsze pytanie"korki pan sprawdzal?"No i juz widze glupia
                  mine mojego chlopaka i wiem ze korkow to on nie sprawdzal"Bylo zobaczyc mine
                  pana z serwisu.Trafil mu sie rasowy blondyn:))oczywiscie nie zachowalam tego
                  dla siebie i nastepnego dnia wiedzieli juz wszyscy znajomi:)))))
                  Moze nie do konca na temat ale apropos lodowki;)
          • zettrzy Re: Same bogate 18.05.05, 00:05
            Gość portalu: charlotte napisał(a):

> nie zawsze sa to mety spoleczne,nieplacenie rachunkow jest nagminne na
            > zachodzie...

na ten rodzaj zachodu gdzie nieplacenie rachunkow jest nagminne mowi sie na
            zachodzie "zla strona torow kolejowych" albo "druga polowa", nie ma nic
            bardziej inkryminujacego niz nieplacenie rachunkow
            zalezy ktora polowe zachodu znamy
            • Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 00:07
              A NA ZACHODZIE!!!!(młe młe młe)
              Aaaach ci polscy Amerykanie....
              • zettrzy Re: Same bogate 18.05.05, 00:10
                uwazasz ze ta charlotte jest amerykanka? ona chyba napisala z Danii
                • Gość: NADOBNA Re: Same bogate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 00:11
                  nieee...nie chce mi sie juz wlazic na ten watek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka