Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Paris Hilton

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.05, 10:54
    co o niej sadzicie? A wlaściwie o jej wyglądzie i stylu? Mi osobście to ona
    wcale sie nie podoba,uważam,że jest strasznie sztuczna,ale niektórzy sie nia
    zachwycaja, dlatego pytam.
    Obserwuj wątek
      • umaa Re: Paris Hilton 19.05.05, 10:55
        wedlug mnie na kazdym zdjeciu ma taka sama mine, polprofil plus przymruzone
        oczy, oraz glowa lekko do dolu
        • papryczka_ag Re: Paris Hilton 19.05.05, 10:57
          sztuczna i wcale nie taka ładna jak sama twierdzi
          ponadto było juz parę wątków na jej temat :)
        • Gość: fifka Re: Paris Hilton IP: *.tvp.pl 19.05.05, 10:57
          ogladalam o niej reportaż, chyba na vivie, jej ustawianie profilem do
          obiektywów jest celowe
        • Gość: goldi Re: Paris Hilton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:02
          hahahaha!dokladnie!I miala nieudane operacje plastyczne (nos),jako 17 latka
          byla calkiem ladna,o dziwo.I naturalna.Jej wypowiedz:"gdy patrze w lustro widze
          slodka blondynke".Slooooodziutka:)fuj
        • daino Re: Paris Hilton 19.05.05, 14:13
          Paris ma jedno oko mniejsze, jest to zauwazalna roznica, zawsze stroja sobie z
          tego zarty.
      • umaa Re: Paris Hilton 19.05.05, 10:58
        www.fmd1.com/ModelNickpage.asp?id=1655&name=Paris_Hilton
        • Gość: inga Re: Paris Hilton IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.05, 11:07
          ma rozmiar stopy 43?? Ale wielkie

jaczasem olądam na TVN Style taki program "gwiazdy bez cenzury", ona jest
          prawie w kazdym odcinku. I według mnie ma fatalna figure a zwlaszcza nogi -
          takie koslawe
        • Gość: Oliwcia Re: Paris Hilton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:04
          Brzydula i tyle.
      • stellabell Re: Paris Hilton 19.05.05, 11:44
        Paris w przeszlosci i teraz:
        www.awfulplasticsurgery.com/archives/005189.html
        www.awfulplasticsurgery.com/paris_hilton_rhino.htm
        tak latwo wygladac jak plastikowa, kiczowata lala
      • Gość: Ivre Re: Paris Hilton IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 19.05.05, 12:41
        Zgadzam sie z Toba. Sztuczna i kompletnie pozbawiona wyczucia stylu. Poza tym
        niezbyt ladna.
        • misae Re: Paris Hilton 19.05.05, 13:42
          wogole zeby miec na imie Paris to juz jest porazka - no ale to nie byl jej wybor
          :o)))
          Ona jest nieciekawa, mowiac delikatnie
          • daino Re: Paris Hilton 19.05.05, 14:11
            dodatkowo jej obecny chlopak takze ma na imie Paris;)
            sama Paris jakby przechodzi w cien, Nicole dzieki Rachel Zoe zachwyca nowym
            stylem (i dieta).
            • charade Re: Paris Hilton 19.05.05, 18:45
              No nie, sory gregory. Nicole Ritchie jako anorektyczka wygląda koszmarnie.

A Paris jak Paris... wyjatkowo mnie drażniła, teraz jakoś mniej, ale za ładna
              ciagle jej uznać nie mogę. Przykro mi, ona po prostu ma nieładne rysy twarzy,
              ubrać się też nie umie.
              • daino Re: Paris Hilton 19.05.05, 19:40
                widzialam "gorzej" wygladajace, co nie znaczy ze popieram drastyczne diety.za
                to styl ulegl znacznej poprawie i to glownie mialam na mysli.
              • Gość: anka Re: Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:02
                > No nie, sory gregory. Nicole Ritchie jako anorektyczka wygląda koszmarnie

A z ktorej strony ona jest anorektyczką??? Jest po prostu szczupla.
                • charade Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:04

Na przykład z tej:

imdb.com/gallery/granitz/3041/Events/3041/CarmenElec_Vespa_4842923_400.jpg?path=pgallery&path_key=Richie,%20Nicole

Nie wiem, czy wejdzie link.
                  • Gość: anka Re: Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:06
                    No dobra, jest bardzo szczupła, ale żeby od razu anorektyczka?
                    • misae Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:08
                      anorektyczke rozpoznaje sie po 1. twarzy, 2. ramionach...szczuple kobiety nie
                      maja gnatow na wierzchu...
                      • Gość: anka Re: Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:10
                        A ona ma? jest nieco koścista, ale bez przesady... Ja wiem, ze teraz jest trend
                        na Lopez i Beyonce, ale żeby odrazu te znacznie szczuplejsze były
                        anorektyczkami?
                      • daino Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:29
                        misae napisała:
                        anorektyczke rozpoznaje sie po 1. twarzy, 2. ramionach...szczuple kobiety nie
                        maja gnatow na wierzchu..."

ale wymyslila. najszybciej chudnie sie wlasnie na twarzy i gornej czesci ciala.
                        szczuple sa szczuple, moga miec zawsze wystajace obojczyki i kwadratowe ramiona
                        (tego dieta nie zapewni).anorektyczka wcale nie musi byc chuda, a objawy
                        pozostaw lekarzowi. efekty odchudzania to powiekszone wezly, niewydolnosc
                        narzadow wewnetrznych (watroba), spowolniony metabolizm, zanik miesiaczki,
                        wieksze owlosienie(twarzy), obnizona masa ciala ale "nie na oko", zle wyniki
                        krwi, oslabienie, itd itp.
                        • misae Re: Paris Hilton 20.05.05, 10:05
                          oo, no i wlasnie po tych objawach ktore opisalas poznalas ze to anorektyczna,
                          ciekawi mnie baardzo jak odkrylas ze ona nie ma miesiaczki i zle wyniki krwi...
                          znam wiele kobiet szczuplych a nawet chudych (po 20tce) i zadna nie ma
                          koscistych ramion "powleczonych" cienka skora...
                          • daino Re: Paris Hilton 20.05.05, 13:45
                            przeciez wyraznie napisalam ze stwierdzenie choroby pozostaw lekarzowi.tylko on
                            jest w stanie okreslic czy owa chudosc jest jej objawem.i nie bedzie opierac
                            leczenia na swym widzimisiu(kosciste ramiona?) ale poprzez badania szukac ww
                            objawow. argument ze *ty nie znasz* to zaden argument.
                            • misae Re: Paris Hilton 20.05.05, 13:55
                              o przepraszam, ale to nie byl moj przyklad anorektyczki, tylko Twoj to po
                              pierwsze, a po drugie zagalopowalas sie troche z wywodami o leczeniu...
                              • daino Re: Paris Hilton 20.05.05, 16:35
                                odpowiedzialam ogolnie na twoje stwierdzenie:
                                "anorektyczke rozpoznaje sie po 1. twarzy, 2. ramionach...szczuple kobiety nie
                                maja gnatow na wierzchu..."

czy mozesz wiec uzasadnic swoj komentarz: "ale to nie byl moj przyklad
                                anorektyczki, tylko Twoj"
                                a takze: "zagalopowalas sie troche z wywodami o leczeniu..."?

• charade Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:12
                      Nie no, ja rozumiem, ze Hollywood jest pełne wątłych blondwłosych dziewcząt,
                      ale panna Richie jest wyjątkowo chuda, co wygląda nieładnie. Nie jest ona
                      naturalnie chuda, jak np. rzeczona Paris Hilton - ta ma taką budowę i już.
                      Nicole Richie nie.

A zresztą, co ja się tłumaczę, nie podoba mi się i już.
                  • misae Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:07
                    anorektyczka ze hej, wkrotce zaprzestanie pokazywania ramion...
                    • charade Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:15
                      > anorektyczka ze hej, wkrotce zaprzestanie pokazywania ramion...

No nie wiem, Callista Flockhart grająca Ally McBeal im była chudsza, tym
                      chętniej odkrywała ramiona i tym bardziej zadowolona z siebie się wydawała.
                      • misae Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:18
                        no tak! anorektyczki tak maja...ja bym sie wstydzila wystawic takie patyki, no
                        tak ale ja nie jestem anorektyczka
                        • Gość: a Re: Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:07
                          Ty to chyba jakiś kompleks masz na tym punkcie :)))
                          • misae Re: Paris Hilton 20.05.05, 13:56
                            jaasne...
      • Gość: luxi Re: Paris Hilton IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 14:16
        Z tego co widze na zdjęciach była ladną dziewczyna z bardzo ładnym
        noskiem,zmieniła się na niekorzyść, a o jej stylu w ogóle nie wspomnę.
      • n_nicky Re: Paris Hilton 19.05.05, 19:18
        Miała ładny nosek i tak okropnie go zniekształciła.Poza tym faktycznie jedno oko
        ma mniejsze od drugiego,przez co wydaje się jakby cały czas je mrużyła.Jest dość
        pospolita-połowa dziewczyn w Kalifornii to takie puste,słodkie,farbowane
        blondi.Oglądałam fragment reality show,w którym występowała-musiała mieszkać w
        wiejskich warunkach,a nawet doić krowę,co niezbyt jej wychodziło:)W niektórych
        programach pokazują ją idącą ulicą w krótkiej spódniczce z tyłu-ma strasznie
        koślawe nogi,to można odpowiednio nazwać,ale skasują mój post wtedy za
        naruszanie netykiety;)
        • Gość: era Re: Paris Hilton IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.05, 13:12
          Dziewczyny nie przesadzajcie wydaje mi sie ze zazdrosc za was mowi. Nie powiem
          ze mi ona sie podoba,ale tyle wad odrazu walicie...nikt nie jest idealem.
          • misae Re: Paris Hilton 20.05.05, 13:59
            Paris jest osoba pubiczna, kreowana na wielka pieknosc, choc wcale nia nie
            jest - tak to juz jest z tymi gwiazdami, musza znosic wszelkie zlosliwe
            komentarze bo taka jest cena slawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka