Gość: inga IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.05, 10:54 co o niej sadzicie? A wlaściwie o jej wyglądzie i stylu? Mi osobście to ona wcale sie nie podoba,uważam,że jest strasznie sztuczna,ale niektórzy sie nia zachwycaja, dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: Paris Hilton 19.05.05, 10:55 wedlug mnie na kazdym zdjeciu ma taka sama mine, polprofil plus przymruzone oczy, oraz glowa lekko do dolu Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Paris Hilton 19.05.05, 10:57 sztuczna i wcale nie taka ładna jak sama twierdzi ponadto było juz parę wątków na jej temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka Re: Paris Hilton IP: *.tvp.pl 19.05.05, 10:57 ogladalam o niej reportaż, chyba na vivie, jej ustawianie profilem do obiektywów jest celowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Paris Hilton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:02 hahahaha!dokladnie!I miala nieudane operacje plastyczne (nos),jako 17 latka byla calkiem ladna,o dziwo.I naturalna.Jej wypowiedz:"gdy patrze w lustro widze slodka blondynke".Slooooodziutka:)fuj Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Paris Hilton 19.05.05, 14:13 Paris ma jedno oko mniejsze, jest to zauwazalna roznica, zawsze stroja sobie z tego zarty. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Paris Hilton 19.05.05, 10:58 www.fmd1.com/ModelNickpage.asp?id=1655&name=Paris_Hilton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Paris Hilton IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.05, 11:07 ma rozmiar stopy 43?? Ale wielkie jaczasem olądam na TVN Style taki program "gwiazdy bez cenzury", ona jest prawie w kazdym odcinku. I według mnie ma fatalna figure a zwlaszcza nogi - takie koslawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwcia Re: Paris Hilton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:04 Brzydula i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
stellabell Re: Paris Hilton 19.05.05, 11:44 Paris w przeszlosci i teraz: www.awfulplasticsurgery.com/archives/005189.html www.awfulplasticsurgery.com/paris_hilton_rhino.htm tak latwo wygladac jak plastikowa, kiczowata lala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Paris Hilton IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 19.05.05, 12:41 Zgadzam sie z Toba. Sztuczna i kompletnie pozbawiona wyczucia stylu. Poza tym niezbyt ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Paris Hilton 19.05.05, 13:42 wogole zeby miec na imie Paris to juz jest porazka - no ale to nie byl jej wybor :o))) Ona jest nieciekawa, mowiac delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Paris Hilton 19.05.05, 14:11 dodatkowo jej obecny chlopak takze ma na imie Paris;) sama Paris jakby przechodzi w cien, Nicole dzieki Rachel Zoe zachwyca nowym stylem (i dieta). Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Paris Hilton 19.05.05, 18:45 No nie, sory gregory. Nicole Ritchie jako anorektyczka wygląda koszmarnie. A Paris jak Paris... wyjatkowo mnie drażniła, teraz jakoś mniej, ale za ładna ciagle jej uznać nie mogę. Przykro mi, ona po prostu ma nieładne rysy twarzy, ubrać się też nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Paris Hilton 19.05.05, 19:40 widzialam "gorzej" wygladajace, co nie znaczy ze popieram drastyczne diety.za to styl ulegl znacznej poprawie i to glownie mialam na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:02 > No nie, sory gregory. Nicole Ritchie jako anorektyczka wygląda koszmarnie A z ktorej strony ona jest anorektyczką??? Jest po prostu szczupla. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:04 Na przykład z tej: imdb.com/gallery/granitz/3041/Events/3041/CarmenElec_Vespa_4842923_400.jpg?path=pgallery&path_key=Richie,%20Nicole Nie wiem, czy wejdzie link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:06 No dobra, jest bardzo szczupła, ale żeby od razu anorektyczka? Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:08 anorektyczke rozpoznaje sie po 1. twarzy, 2. ramionach...szczuple kobiety nie maja gnatow na wierzchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:10 A ona ma? jest nieco koścista, ale bez przesady... Ja wiem, ze teraz jest trend na Lopez i Beyonce, ale żeby odrazu te znacznie szczuplejsze były anorektyczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:29 misae napisała: anorektyczke rozpoznaje sie po 1. twarzy, 2. ramionach...szczuple kobiety nie maja gnatow na wierzchu..." ale wymyslila. najszybciej chudnie sie wlasnie na twarzy i gornej czesci ciala. szczuple sa szczuple, moga miec zawsze wystajace obojczyki i kwadratowe ramiona (tego dieta nie zapewni).anorektyczka wcale nie musi byc chuda, a objawy pozostaw lekarzowi. efekty odchudzania to powiekszone wezly, niewydolnosc narzadow wewnetrznych (watroba), spowolniony metabolizm, zanik miesiaczki, wieksze owlosienie(twarzy), obnizona masa ciala ale "nie na oko", zle wyniki krwi, oslabienie, itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Paris Hilton 20.05.05, 10:05 oo, no i wlasnie po tych objawach ktore opisalas poznalas ze to anorektyczna, ciekawi mnie baardzo jak odkrylas ze ona nie ma miesiaczki i zle wyniki krwi... znam wiele kobiet szczuplych a nawet chudych (po 20tce) i zadna nie ma koscistych ramion "powleczonych" cienka skora... Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Paris Hilton 20.05.05, 13:45 przeciez wyraznie napisalam ze stwierdzenie choroby pozostaw lekarzowi.tylko on jest w stanie okreslic czy owa chudosc jest jej objawem.i nie bedzie opierac leczenia na swym widzimisiu(kosciste ramiona?) ale poprzez badania szukac ww objawow. argument ze *ty nie znasz* to zaden argument. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Paris Hilton 20.05.05, 13:55 o przepraszam, ale to nie byl moj przyklad anorektyczki, tylko Twoj to po pierwsze, a po drugie zagalopowalas sie troche z wywodami o leczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Paris Hilton 20.05.05, 16:35 odpowiedzialam ogolnie na twoje stwierdzenie: "anorektyczke rozpoznaje sie po 1. twarzy, 2. ramionach...szczuple kobiety nie maja gnatow na wierzchu..." czy mozesz wiec uzasadnic swoj komentarz: "ale to nie byl moj przyklad anorektyczki, tylko Twoj" a takze: "zagalopowalas sie troche z wywodami o leczeniu..."? Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:12 Nie no, ja rozumiem, ze Hollywood jest pełne wątłych blondwłosych dziewcząt, ale panna Richie jest wyjątkowo chuda, co wygląda nieładnie. Nie jest ona naturalnie chuda, jak np. rzeczona Paris Hilton - ta ma taką budowę i już. Nicole Richie nie. A zresztą, co ja się tłumaczę, nie podoba mi się i już. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:07 anorektyczka ze hej, wkrotce zaprzestanie pokazywania ramion... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:15 > anorektyczka ze hej, wkrotce zaprzestanie pokazywania ramion... No nie wiem, Callista Flockhart grająca Ally McBeal im była chudsza, tym chętniej odkrywała ramiona i tym bardziej zadowolona z siebie się wydawała. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Paris Hilton 19.05.05, 20:18 no tak! anorektyczki tak maja...ja bym sie wstydzila wystawic takie patyki, no tak ale ja nie jestem anorektyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Paris Hilton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:07 Ty to chyba jakiś kompleks masz na tym punkcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxi Re: Paris Hilton IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 14:16 Z tego co widze na zdjęciach była ladną dziewczyna z bardzo ładnym noskiem,zmieniła się na niekorzyść, a o jej stylu w ogóle nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Paris Hilton 19.05.05, 19:18 Miała ładny nosek i tak okropnie go zniekształciła.Poza tym faktycznie jedno oko ma mniejsze od drugiego,przez co wydaje się jakby cały czas je mrużyła.Jest dość pospolita-połowa dziewczyn w Kalifornii to takie puste,słodkie,farbowane blondi.Oglądałam fragment reality show,w którym występowała-musiała mieszkać w wiejskich warunkach,a nawet doić krowę,co niezbyt jej wychodziło:)W niektórych programach pokazują ją idącą ulicą w krótkiej spódniczce z tyłu-ma strasznie koślawe nogi,to można odpowiednio nazwać,ale skasują mój post wtedy za naruszanie netykiety;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: Paris Hilton IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.05, 13:12 Dziewczyny nie przesadzajcie wydaje mi sie ze zazdrosc za was mowi. Nie powiem ze mi ona sie podoba,ale tyle wad odrazu walicie...nikt nie jest idealem. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Paris Hilton 20.05.05, 13:59 Paris jest osoba pubiczna, kreowana na wielka pieknosc, choc wcale nia nie jest - tak to juz jest z tymi gwiazdami, musza znosic wszelkie zlosliwe komentarze bo taka jest cena slawy. Odpowiedz Link Zgłoś