Gość: Kot Zbyszek IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.05.05, 20:19 allegro.pl/show_item.php?item=50959005 co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kot Zbyszek Re: guten buten? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.05.05, 20:48 to dobrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
brazil133 Re: guten buten? 23.05.05, 20:50 Ja je kupiłam.Fajne super wyglądają na stopie,ale nie są warte swojej ceny.Na zdjęciu prezentują się lepiej w rzeczywistośći są gorszej jakości.Na pewno buty na jeden sezon i radziłabym kupować mniejszy rozmiar jak jest minimalna różnica w centymetrach i się okropnie rozeszły i już prawie wkładka nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Zbyszek Re: guten buten? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.05.05, 20:57 dzięki za radę, ja się właśnie nad nimi zastanawiam. została jeszcze tylko godzina, ale one chyba sa regularnie wystawiane. no nic, poczekam sobie, nie prześpie kilku nocy ;) i podejmę ostateczną desyżyn. Odpowiedz Link Zgłoś
marmelada Baleriny a spodnie? 24.05.05, 09:32 ładne sprawiają wrażenie wygodnych fajnie wglądają ze zwykłą prostą jeansową spódniczką. Eee... ostatnio mnie zastanowiło: czy balerinki pasują do spodni? No już sama nie wiem... Długie, rybaczki, rozkloszowane, proste? Pasują? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Baleriny a spodnie? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 09:53 Ja nosze do takich szerszych rybaczek, do prostych biodrowek tez a np. do spodniczek w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: Baleriny a spodnie? IP: *.ifpan.edu.pl 24.05.05, 10:16 ja nosze do jeansow dlugich i z szerokimi nogawkami niebieskich i czarnych oraz do bojowek w kolorze khaki mam czarne, zamszopodobne, z kokardka czarna Odpowiedz Link Zgłoś
anella Re: Baleriny a spodnie? 24.05.05, 10:54 Przecież napisane że nie są ze skóry. To napewno taki tandetny "niby" zamsz,jak papier.Nie przepłacaj, za tę cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Zbyszek Re: guten buten? IP: *.ols.vectranet.pl 24.05.05, 14:56 właśnie, właśnie...wiadomo, ze to nie skóra, ale kurcze podobają mi się...ajajajaj...te moje dylematy ;)..po prostu chciałam kupić sobie baleriny, a te NIE są takie, jakie nosi pół miasta, czyli "różowe z kwiatkiem"..i tak sobie dumam... Odpowiedz Link Zgłoś
brazil133 Re: guten buten? 24.05.05, 22:40 Akurat materiałem bym się nie martwiła-sztruks.Bardziej mnie martwi podeszwa jest jakaś taka licha i chyba nie pociagnie długo,ale z drugiej strony but przez tą cienką podeszwe jest bardzo delikatny i zgrabny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: guten buten? IP: *.softlab.gda.pl 25.05.05, 13:34 Jeśli chodzi o estytykę - ładne. Natomiast wyglądają na kiepskie jakościowo, a co za tym idzie tandetne. Poszukaj lepiej czegoś ze skóry/zamszu. Odpowiedz Link Zgłoś