Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

spódnice z falbanami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:38
    co sądzicie o takich spódnicach? zakupiłam sobie własnie taką :falbany
    przeplatane koronkowymi wstawkami...czuje sie w niej wspaniale...i mam
    zamiar "paradowac" w niej na przekór znajomym które pukaja sie w czoło...:))
    Obserwuj wątek
      • mimi46 Re: spódnice z falbanami 25.05.05, 23:39
        a jakiej długości i w jakim kolorze?
        • Gość: Mocca Re: spódnice z falbanami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:44
          jest miętowo-liliowa z białymi wstawkami(i gdzieniegdzie w kolorze
          fuksji:)....taka ponizej kolana ok 5 cm
          • mimi46 Re: spódnice z falbanami 25.05.05, 23:48
            coś w tym stylu?
            www.promod.com/odyssee/src/fp-ficheproduit.asp?lg=UK&Saison=6&Modele=210135&Coloris=020&PrOp=3&PgRs=1&UserId=200505252339516293
            65309
            www.promod.com/odyssee/src/fp-ficheproduit.asp?lg=UK&Saison=6&Modele=210125&Coloris=087&PrOp=20&PgRs=3&UserId=20050525233951629
            365309
      • Gość: dagny Re: spódnice z falbanami IP: *.devs.futuro.pl 26.05.05, 13:11
        Dla mnie są super i noszę, choc koleżanka doradziła mi załozyć chustkę na włosy
        i dołączyć do żniwiarek
      • Gość: werka Re: spódnice z falbanami IP: 137.122.119.* 26.05.05, 19:38
        nie podoba mi sie. Przypomina mi czasy, kiedy farbowalo sie pieluchy i z nich
        szylo takie wlasnie dlugie spodnice ze wstawkami (l. 80). Dobre dla babci.
        • Gość: Debora Re: spódnice z falbanami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:20
          A ja mysle ze sa Swietne...takie dla dziewczyn z charakterem.....
      • renata.k5 Re: spódnice z falbanami 27.05.05, 00:30
        Podobaja mi sie, dobrze zestawione wygladaja swietnie. Bodajze w vip news
        widzialam Torbicka w takiej spodnicy, wygladala naprawde fajnie.
      • zettrzy Re: spódnice z falbanami 27.05.05, 02:40
        takie spodnice maja byc przebojem tego lata, wszedzie ich pelno
        • Gość: Misia Dla mnie super!!!! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 27.05.05, 10:59
          Mi się bardzo podobają i co najważniejsze nie założy takiej spódnicy
          masa "zwyczajnych" dziewczyn, które ubierają się jak swoje kopie w tandetne
          obnoszone, wieśniackie ciuchy!!!
          • Gość: Mocca Re: Dla mnie super!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:44
            a teraz to juz mam watpliwosci..moja babcia jak ją zobaczyła to nic nie
            powiedział tylko wyszłą z pokoju i za chwil pare wróciła z niemalże identyczna
            w fasonie......to była jej własna sprzed 40 lat...;))
            • Gość: kum-nye Re: Dla mnie super!!!! IP: *.icpnet.pl 27.05.05, 13:02
              No bo wiadomo, że to już było...Ja znalałam taka falbaniasta, niebieska spódnicę w szafie mamy...:) Strasznie mi się spodobała i mam zamiar ją nosic.
              • Gość: black_magic_women Re: Dla mnie super!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:45
                nosze takie bananowe i rozkloszowane jak z lat 50 tez.do tego
                "marokanskie"klapki naszywane cekinami/jesli spodnice i bluzki sa gladkie/,co
                wzbudza niezdrowe poruszenie pan sklepowych;)te jak wiadomo na modzie znaja sie
                najbardziej..
          • progress04 Re: Dla mnie super!!!! 28.05.05, 12:12
            Gość portalu: Misia napisał(a):

> Mi się bardzo podobają i co najważniejsze nie założy takiej spódnicy
            > masa "zwyczajnych" dziewczyn, które ubierają się jak swoje kopie w tandetne
            > obnoszone, wieśniackie ciuchy!!!

i tu się chyba mylisz. taki spódnice są modne w tym roku i wiele dziewczyn
            będzie w nich chodziło:-)
            • Gość: Mocca Re: Dla mnie super!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:18
              teraz to Ty nie masz racji...o ile zawazyłam,jak na tak szeroki asortyment tego
              rodzaju fasonow w sklepach,od jakiegos juz czasu, niezwykle mało kobiet w nich
              chodzi..to rzeczywiscie nie jest i raczej nie stanie sie "masówką"..pozdrawiam
      • easier_to_fly Re: spódnice z falbanami 28.05.05, 12:24
        Ja ostatnio kupiłam sobie taką w H&M. Ciemnozielona, za kolana, rozszerzana,
        jakby postrzępiona i nierównej długości falbany, a na wysokości uda kwiat z
        takiego samego materiału. Supero! czuję się w niej bossko :]
        Do tego fajna zielona, zwiewna bluzeczka, czarne japonki z kółkiem z
        brylancików i rozpuszczonyw łos... :] lato tuż tuż...
      • Gość: nadinka Re: spódnice z falbanami IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.05.05, 15:20
        oj, nie :)
        jak bylam w podstawowce mialam dwie: czarna i rozowa i jakos teraz niechetnie
        patzre na falbanki. chyba uraz z dziecinstwa :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka