Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie?

29.05.05, 13:28
    podobają mi się bojówki, najbardziej wzór City Camo (w linku)

193.25.193.200/cocoon/gfx/produkty/8/spodnie_city_camo_kn_w.jpg
    i tu pojawia sie dylemat - z jednej strony fajne spodnie, kolory pasujące do
    mojej garderoby, a z drugiej - ten wzór częściowo kojarzy mi się ze
    skinheadami (co skojarzeniem przyjemnym nie jest)

czy Wy też macie to skojarzenie czy po prostu wzór jak wzór i żadnych
    negatywnych odniesień?
    Obserwuj wątek
      • kiciorun Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 13:29
        straszne są. jesteś skinheadem?? bo takie wywołują u mnie skojarzenia
      • ladyblue Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 13:37
        z fajnych wzorów jeszcze ten:

www.bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=363&kat_id=40
        tu skojarzenia już chyba nie są tak jednoznaczne. a może są?
      • kiciorun Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 13:37
        teraz przeczytałam dokładnie Twój post. sorry. ale wywołują negatywne
        skojarzenia.
        • kiciorun Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 13:39
          niewiem, czy należysz do jakiejś subkultury, ale trudno mi sobie
          wyobrazić "normalną" dziewczynę w takich spodniach.
          • ladyblue Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 13:44
            nie należę do zadnej subkultury.
            lubie bojówki jako wygodny i nieźle wyglądający krój spodni.
            ten wzór a dokładniej samo zestawienie kolorów biały-szary-czarny i biały-
            czerwony-czarny najbardziej mi się podobają.

chodzi Ci o ten konkretny wzór? czy w ogóle o bojówki?
            • kiciorun Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 13:50
              bojówki sa fajne:) ale nie ten krój (męski,militarny) i nie ten wzór.
      • Gość: nadinka Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.05.05, 13:42
        ja mam takie "klasyczne", tzn. khaki-piaskowo-biale te ciapki =)
        a jak sie kojarza to juz niewazne. do pracy w nich nie chodze =D
        • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:59
          bOJÓWKI MOGA BYĆ BARDZO FAJNE I KOBIECO WYGLADAC.tE KTÓRE POKAZAŁAS są okropne-
          nie pasuja do dziewczyny.
      • ladyblue Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 14:36
        pytanie było o ten konkretny wzór (tzn dwie wersje tego wzoru) i o ewentualne
        negatywne skojarzenia z nim związane.

nie o to czy są to spodnie ładne, kobiece, fajne (itp.), tylko o to czy ten
        wzór się Wam źle kojarzy.

bojówki - to sa jak, sama nazwa wskazuje, spodnie bojowe, militarne, część
        umundurowania.

a wszystkie "kobiece" wersje to są tylko spodnie bojówkopodobne
        (na polu walki żołnierz w bojóweczkach z satyny, za kolanko, zakonczonych
        gumeczką i sciagniętych troczkami - no widok byłby rewelacyjny...)
        • b_bb Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 17:04
          Nie podoba mi się ten wzór. Zgadzam się z kiciorun, wyglądają agresywnie i
          kojarzą mi się negatywnie.
          • ladyblue Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 18:18
            b_bb napisała:
            > Nie podoba mi się ten wzór. Zgadzam się z kiciorun, wyglądają agresywnie i
            > kojarzą mi się negatywnie.

o to własnie chodzi, że mnie samej się nieco dziwnie kojarzą (a patrząc chlodno
            i racjonalnie mi się podobają).
            poza tym nie wiem jak inni by reagowali - nie było by miło zostać "ofiarą"
            czyjejś agresji tylko dlatego ze mu się ciapki na moich spodniach nie spodobają.
            • b_bb Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 20:15
              Jak ja mam jakieś wątpliwości, nie kupuję, bo potem mam opory, by to założyć i
              dobrze się czuć. Może, gdybyś te spodnie odpowiednio zestawiła, na ulicy nie
              budziłyby żadnych skojarzeń, ale przecież chodzi przede wszystkim o Twoje
              samopoczucie. Jest dużo fajnych bojówek, do wyboru, do koloru. Wydaje mi się, że
              akurat ten krój nie prezentowałby się najciekawiej na kobiecie, więc może je
              przymierz, a pozbędziesz się wszelkich wątpliwości. :)
              • ladyblue Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? 29.05.05, 20:23
                b_bb napisała:
                > Może, gdybyś te spodnie odpowiednio zestawiła, na ulicy nie
                > budziłyby żadnych skojarzeń, ale przecież chodzi przede wszystkim o Twoje
                > samopoczucie.

te spodnie są na tyle charakterystyczne że i tak byłyby dominantą w ubiorze,
                raczej ciężko by odwrócić od nich uwagę ;)

> Jest dużo fajnych bojówek, do wyboru, do koloru. Wydaje mi się, że
                > akurat ten krój nie prezentowałby się najciekawiej na kobiecie, więc może je
                > przymierz, a pozbędziesz się wszelkich wątpliwości. :)

przymierzać nie muszę, męski krój dobrze się nosi i dobrze wygląda (tzn w
                przypadku tych spodni i mnie) :)
      • Gość: Mena Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:24
        mój kumpel takie ma. Fajnie je połączył ze swoim stylem rasta i dredami. wyglada
        wporzo ;-))
      • Gość: myszz trzeci sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:36
        taki styl "moro" nosi się juz trzeci sezon, do tej pory nie kupiłam, a teraz
        myśle , że już bez sensu
      • kochanica-francuza Nie.Gacie jak gacie. 29.05.05, 23:20
        A forumka nie pytała,czy modne,tylko czy Wam się kojarzą.
      • Gość: v Re: Bojówki (City Camo) - co o nich sądzicie? IP: *.protonet.pl 30.05.05, 03:35
        Ladne sa!Twoje obawy sa bezpodstawne,bo ze skinhedami sie raczej nie
        kojarza.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka