Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co to jest?

16.12.02, 14:44
    a oto ciekawostka z Wrocławia
    www.winofrance.com/
    Obserwuj wątek
      • amsti Re: co to jest? 16.12.02, 15:23
        Radosna tffuurczość w najlepszym wydaniu :):D:)/

Moja lubieć ta łeb pejdż

Amsterdam

• amsti Re: co to jest? 16.12.02, 15:42
        Chociaż na plus dla nich, że mają w ofercie Riesling (a propopos wątku o
        winach z tego szczepu) od Blancka - z całą pewnością wart polecenia (choć
        pytanie ile chcą za niego, bo nie widzę cennika).

• spol Re: co to jest? 17.12.02, 08:03
        Święci Pańscy! A któż to tłumaczył...?! Gimnazjalista?
        • Gość: docg dajmy im szanse, może się wyrobią (n/t) IP: 212.160.147.* 17.12.02, 09:10
          • joe_stru moze , ale wątpię... 17.12.02, 12:34
            100 % pewności nie mam , ale jest wysoce prawdopodobne , ze to firma , która
            działa już od dwóch lat we Wrocławiu. Na swięta 2 lata temu oni organizowali
            "winny bufet" na przyjęciu u nas w firmie. Prowadziła to wtedy pani ,która
            ukończyła jakieś winne kursy we Francji. Próbowałem win z ich oferty , np.
            Chateau Haut - Grignon , ale niewiele pamiętam. Potem firma jakoś znikła mojego
            pola widzenia , a teraz wypłynęła. Nie wiem , nawet czy jeszcze działąją. Ich
            wina można we Wrocławiu kupić na Włodkowica , ale roczniki te same , co na
            bankiecie u nas 2 lata temu. Jeśli nie wyrobili się w redagowaniu opisów do tej
            pory , to już są chyba straceni. Ale mają dobry cotes du rhone. Do kupienia tam
            , gdzie podałem.pzdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka