ducale 16.12.02, 14:44 a oto ciekawostka z Wrocławia www.winofrance.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amsti Re: co to jest? 16.12.02, 15:23 Radosna tffuurczość w najlepszym wydaniu :):D:)/ Moja lubieć ta łeb pejdż Amsterdam Odpowiedz Link Zgłoś
amsti Re: co to jest? 16.12.02, 15:42 Chociaż na plus dla nich, że mają w ofercie Riesling (a propopos wątku o winach z tego szczepu) od Blancka - z całą pewnością wart polecenia (choć pytanie ile chcą za niego, bo nie widzę cennika). Odpowiedz Link Zgłoś
spol Re: co to jest? 17.12.02, 08:03 Święci Pańscy! A któż to tłumaczył...?! Gimnazjalista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg dajmy im szanse, może się wyrobią (n/t) IP: 212.160.147.* 17.12.02, 09:10 Odpowiedz Link Zgłoś
joe_stru moze , ale wątpię... 17.12.02, 12:34 100 % pewności nie mam , ale jest wysoce prawdopodobne , ze to firma , która działa już od dwóch lat we Wrocławiu. Na swięta 2 lata temu oni organizowali "winny bufet" na przyjęciu u nas w firmie. Prowadziła to wtedy pani ,która ukończyła jakieś winne kursy we Francji. Próbowałem win z ich oferty , np. Chateau Haut - Grignon , ale niewiele pamiętam. Potem firma jakoś znikła mojego pola widzenia , a teraz wypłynęła. Nie wiem , nawet czy jeszcze działąją. Ich wina można we Wrocławiu kupić na Włodkowica , ale roczniki te same , co na bankiecie u nas 2 lata temu. Jeśli nie wyrobili się w redagowaniu opisów do tej pory , to już są chyba straceni. Ale mają dobry cotes du rhone. Do kupienia tam , gdzie podałem.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś