zuzaba 30.05.05, 15:47 połączenie niebieskiego z zółtym? Panie nosiły granatowe/niebieskie kopertowe spódnice w żółte kwiaty, a panowie niebieskie koszule i żółty krawat. Tak mi się właśnie przypomniało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jollyvonne Re: Pamiętacie modę na 30.05.05, 15:54 Takiej mody nie pamietam, ale skojazenie kolorystyczne mam natychmiast: czy pani moze ze Szwecji? Hehe ;) Cos mi przeblyskuja zestawienia kolorow fiolet+zolc, pomarancz+niebieski, turkus+roz, mniej wiecej ta sama paczka? jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: Pamiętacie modę na 30.05.05, 16:10 Nie, nie ze Szwecji. Z 3miasta. W sumie blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Pamiętacie modę na IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.05.05, 17:10 i jeszcze zoltoniebieskie kuchnie i lazienki =D Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Pamiętacie modę na 30.05.05, 17:15 przyznaje sie bez bicia, ze mam troche naczyn w tych kolorach (miski, talerze, kubki) z IKEA :o)))), kupowane jakies 7 lat temu... pamietam tez posciel, ale ciuchow raczej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Pamiętacie modę na IP: 82.160.7.* 30.05.05, 19:49 ja pamiętam te spódnice, one takie z bazarku były, też taką chciałam będąc w podstawówce, alel babcia miała podobne niebiesko-zółte zasłony w kuchni :) więc mi się odechciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regata7 Re: Pamiętacie modę na IP: 212.160.172.* 31.05.05, 11:41 zuzaba napisała: > połączenie niebieskiego z zółtym? Panie nosiły granatowe/niebieskie kopertowe > spódnice w żółte kwiaty, a panowie niebieskie koszule i żółty krawat. ja takich panów nadal widuję... do tego zółtego krawata jeden nosi niebieską koszulę z krótkim rękawem Odpowiedz Link Zgłoś
jonnas Re: Pamiętacie modę na 31.05.05, 22:06 tak, tak, one w takie sloneczniki jakby byly, takie niebieskie nasycone jak niebo:)zawiazywane chyba, takie z jednej plachty, pamietam, ze tez taka chcialam, ale jakos za duzo tego bylo i raczej tandetne; szybko mi przeszlo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Pamiętacie modę na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:45 u mnie w szafie do dzis wisi taka spodnica...:) niebieska w wielkie zolte sloneczniki Odpowiedz Link Zgłoś