miumiu75 02.06.05, 20:14 Gwen Stefani. Wygladala jak zwykle rewelacyjnie jak z obrazka. Nie jest to moj styl, ale podziwiam ja za konsekwencje. Miala na sobie i ze soba Vivienne Westwood. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sssssssss Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:23 gdzie ja widziałas? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 20:25 > Miala na sobie i ze soba Vivienne Westwood. Ojej, w aż tak intymnej sytuacji widziałaś obie panie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 20:45 Na ulicy w Londynie. Faktycznie bardzo intymna sytuacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 21:04 Pewnie B_bb sie skojarzylo przez to "na". Gwen tez widzialam, ale jej styl ani uroda mnie sie nie podoba - miala jakis czerwony welniany beret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.aster.pl 02.06.05, 21:03 Ojoj, jakaś ty światowa. Jestem pod wrażeniem, muszę łyknąć zimnej wody żeby powrócić do formy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.aster.pl 02.06.05, 21:05 A czy dostąpiłaś zaszczytu przejścia tym samych chodnikiem co Gwen? Jak na twoim miejscu zadzwoniłbym do całej rodziny żeby opisać jaki zaszczyt mnie kopnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.aster.pl 02.06.05, 21:06 Zwłaszcza babcia pewnie byłaby szczęśliwa - przecież w domu spokojnej starości skacze niczym panienki w wodeoklipie Hollaback Girl. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 21:32 a ja widzialam budowlancow na strajku. Postawili dmuchanego szczura przed budynkiem ktory mieli remontowac i rozdawali przechodniom ulotki opisujace potworne praktyki płacowe swojego pracodawcy. Ostatnie zdanie tej ulotki brzmialo "nasza akcja nie ma na celu zaklocania niczyjej pracy". Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 21:42 Wiedzialam, ze ktos sie zaraz przyczepi. Tak sie sklada, ze mieszkajac tu gdzie mieszkam znane twarze widzie sie regularnie. Lista bylaby dluga. Napislam o Gwen nie dlatego zeby sie pochwalic, ale dlatego, ze w jej przypadku jest na co popatrzec, niepowtarzlny styl. Nastepnym razem wkleje linka i zapytam co sadzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 21:47 miumiu75 napisała: > Wiedzialam, ze ktos sie zaraz przyczepi. przyczepi? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 21:44 rany, rany naprawdę widziałaś Gwen???? Biegnę po wkładeczkę, bo normalnie zaraz popuszczę w majtasy z podniecenia. Ja dziś widziałam nasza dozorczynię. Zdecydowanie nie mój styl, ale ubranie do niej pasowało: brązowy fartuch i drewniaki. Ach!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 21:47 miska wiesz ze prawie dokladnie tak chcialam odpowiedziec, dokladnie tak, o tych wkladkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek13 Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:51 Jakie to polskie tak się czepiac, dajcie spokój dziewczyny. Znamy się trochę na tym forum i mozna się podzielic czasem jakimiś zadarzeniami. Przecież plotkujemy o ludziach z pierwszych stron gazet, więc nie wiem o co chodzi. Nikt nie bedzie pisał o dozorczyniach, o pani z apteki, bo to nasza codzienność ale o takim spotkaniu czemu ma nam dziewczyna nie powiedzieć. WIEDZMY - bez złośliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:49 Chyba niektórzy tu mają jakieś kompleksy, że wyskakują z głupimi tekstami. Chyba rzeczywiście zazdrościcie, bo wy tylko dozorczynie widujecie. Dziecinne, ale inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 21:52 :-))))))))) tralalumpek: to pod wpływem pouczajacego wątku o wkładkach :-))))))) anka: właśnie takiego komentarza sie spodziewałam. Zgadza sie mamy cholernie ogromne kompleksy, ale kochanienka, ty nie widziałaś mojej dozorczyni, co za pełna konsekwencja stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 21:54 Ale fajnie:P. Ja to tylko Kayah widziałam z bliska:///. No i Drzyzgę:PPP. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 21:56 ja widzialam ostatnio konia szejka dubaju i nawet go po lbie poglaskalam tyle ludzi go przychodzi na wyscigi ogladac a ja go nawet moglam dotknac! to byl arab!wygladal rewelacyjnie, jak z obrazka Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy sie czepiac 02.06.05, 21:57 o prosze, wystarczy napisac kogo to sie dzis widzialo, i zaraz slyszymy ze sie czepiamy i jestesmy zlosliwe wiedzmy. I to dlatego ze sie widzialo kogos innego niz Gwen Stefani. Czuje sie dyskryminowana. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: sie czepiac 02.06.05, 21:59 kurczę zettrzy, a ja jak sie czuję? Jeszcze mnie jakaś wyzywa od zakompleksionych. Normalnie załamać sie można Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: sie czepiac 02.06.05, 22:00 wiesz, tutaj po prostu dominuje gwenstefanizm, to chyba jeszcze gorsze od seksizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Re: sie czepiac IP: *.astral.lodz.pl 02.06.05, 22:26 a ja widzialam 10 lat temu pana Mariusza Szczygła w Macu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.localdomain / 80.48.249.* 02.06.05, 22:30 a ja dziś widziałam Kingę Prais i Machulskiego i nie powiem przy jakiej okazji, hehe. Stara baba ze mnie, a gupotami się cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Kogo to ja dzis widzialam 02.06.05, 22:42 Aha, a ja widziałam jeszcze Sławka Sochackiego, Briana Scotta, Age Wróblewską, Natalię Kukulską i R&G:PPPPPP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.aster.pl 03.06.05, 00:13 Łomatoko! Naprawdę??!!! Ja Cieee... Popuściłem w nachy. Czy na rynku są również wkładki męskie? p.s. Skoro są już zwisy męskie - krawaty, i wsuwki męskie luzem - czyli kapcie. Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Kogo to ja dzis widzialam 03.06.05, 01:23 no to teraz ja, skoro te wkladki pod reka przygotowane: nie dosc ze ogladajac program w tv widze swoich kolegow to jeszcze oni mowia tam o moich dobrych znajomych. slawy nie tylko widze "na ulicy" ale z niektorymi sie przyjaznie, z innymi wspolpracuje.ok to sie pochwalilam. teraz to ja zmykam. ;b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.nycap.res.rr.com 03.06.05, 04:55 A to już nie można powiedzieć kogo się widziało? Jeśli nawet była to Gwen to co? NIe można? Kto wam broni opowiadać o dozorczyni czy pani magister z apteki? Ona opowiedziała o Gwen i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:30 Wcześniej był wątek o stylu G.Stefani, poza tym to forum moda a ona ma indywidualny styl, więc o to chodziło a nie o "wymienianki" i wyśmiewanie podszyte żenującą, dziecinną ZŁOŚLIWOŚCIĄ.Żałosne bachory, popuszczajcie sobie w te wkładki (to na waszym poziomie - poniżej zera). Ja tam bym się też chciała PODZIELIĆ, NIE CHWALIĆ jakbym zobaczyła G.Stefani, Paltrow, Moss, Miller...itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kogo to ja dzis widzialam 03.06.05, 08:29 ojejojej ale mnie wzruszylas, ty tez bys sie chciala podzielic...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:38 ojejojej ojejojej wcześnie dziś szczeniak wstał i pisu pisu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kogo to ja dzis widzialam 03.06.05, 11:44 Gość portalu: goldi napisał(a): > ojejojej ojejojej wcześnie dziś szczeniak wstał i pisu pisu?:) ojejojej pipcia niekumata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:51 pipcia kumata i stara się porozumieć szczeniaczka słowniczkiem.pisu pisu w klawiaturke małolacie.Napiszę coś jeszcze może ci nowych wzruszeń dostarczę. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kogo to ja dzis widzialam 03.06.05, 12:25 Gość portalu: goldi napisał(a): > pipcia kumata i stara się porozumieć szczeniaczka słowniczkiem.pisu pisu w > klawiaturke małolacie.Napiszę coś jeszcze może ci nowych wzruszeń dostarczę. a jednak niekumata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re:goldi a wiek tralalumpka IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.06.05, 17:25 oj goldi trafilas jak kula w plot z tym malolatem-tralalumpek ma ze 40 dychy jak nie lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annka Re:goldi a wiek tralalumpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:56 eech, to z niej eksponat muzealny... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re:goldi a wiek tralalumpka 03.06.05, 18:15 Gość portalu: annka napisał(a): > eech, to z niej eksponat muzealny... tez mi argumentacja jako eksponat muzealny mozna juz w stadium embriona wyladowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: 212.160.106.* 03.06.05, 09:43 Ja bym chętnie Gwen zobaczyła na żywo, żeby zobaczyć czy wygląda tak samo przyjemnie jak przez wszelkie łącza... Co do polskich sław, to może zaraz zostanę zjechana ale widuje je na tyle często, że naprawdę większa frajdę zrobiłby mi widok dozorczyni miśki... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kogo to ja dzis widzialam 03.06.05, 12:10 ... zwłaszcza, że to naprawde wyjątkowa kobita jest papryczko. Potrafi sprzatać w tak ekspresyjnym makijażu, że normalnie buty spadają :-) Zawsze wszystko ma pod kolor i zawsze korale na szyi :-) kurde SERIO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:16 A pazurki jako te rubiny ma? Co chcesz - korale modne tego lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kogo to ja dzis widzialam 03.06.05, 20:14 korale koloru koralowego i pazurki z cyrkoniami ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga a ja... IP: *.chello.pl 03.06.05, 12:17 widziałam Odete, dawna prezenterke Vivy... bardzo nieładna kobieta i kiepski styl, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnieLaurieStarr Re: a ja... IP: 80.50.251.* 03.06.05, 19:06 A ja kiedys w jednym samolocie widzialam: Piotra Fronczewskiego i Jana Kociniaka (klasa business) Trele, Kamasa i drugiego Kociniaka (klasa economy) Kiedys lecialam tez z Korzeniewskim i jakism meksykanskim mistrzem swiata, ktorego nikt nie poznawal. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Zabowata Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:04 A ja dziś widziałam księcia Karola z tą jego Camillą, Britney na spacerku z Kevinem, a do tego jeszcze J.Lo, jak kupowała stringi w lumpeksie. Ale to jeszcze nie koniec. Dziś rano jak bylam w kawiarni, to przysiadłam się do Stinga. I razem sobie wypiliśmy kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Żabowata Re: jestem rekordzistką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:23 Ale to jeszcze nie koniec. Zapomniałam dodać, że jak dziś jechałam autobusem to koło mnie stała Madonna. Kolację to zjadłam dziś z Jude Law'em, do klubu poszłam z Colinem Farrelem. Niezła jestem, nie? ............................................................................... A najlepsze jest to,że to wszystko działo się DZIŚ w WARSZAWIE. ................................................................................ I po co się podniecać,że się widziało jakoś sławną osobę?? nie rozumiem. Każdy jak każdy, tyle, że możecie ich czasem zobaczyć w gazecie lub telewizji. Nic szczególnego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: jestem rekordzistką IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.06.05, 20:08 a ja widzialam wczoraj Gonere z zona:)we wrocku jakby co:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: jestem rekordzistką IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 07:19 UAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ale się usmiałam, ty to masz wyobraźnię. Tylko......po co to pisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Żabowata Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:10 Ja tam go nie lubię. ,, cymbał brzęczący'' - ,, Hymn o miłości''. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna023 Re: Kogo to ja dzis widzialam 03.06.05, 20:12 nie zazdrośćcie moje panie!!!! ja widziałam w Paryzu Gerarda Depardieu ,przechodziłam koło niego pół metra i z wrazenia mowę mi odebrało.Spotkac kogos znanego to nie to samo co widzieć w telewizji-taka prawda niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Zabowata Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:17 Czego tu zazdrościć?! Widziałam dużo slawnych osób i nie widzę powodu do podniety z tego powodu... A G.D. to mi się najbardziej kojarzy z Obeliksem z ,,Asterixa i Obeliksa'', więc zobarzyć takiego grubasa w realu to dopero podnieta, no nie dziewczyny? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kogo to ja dzis widzialam 03.06.05, 20:19 na codzień widuję sławnych ludzi, ale mnie to jakoś nie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna023 Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.lezajski.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:32 Pewnie ze podnieta,bo nie kazdy ma autograf hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Żabowata Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:17 Głupi jakiś ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Kogo to ja dzis widzialam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 07:24 Zobacz sobie wątek Najlepiej Ubrana Gwiazda, kto taki wymyślił??? Zresztą to nie forum Porozmawiajmy o Imperatywie Kategorycznym, więc takie stwierdzenia są nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś