Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sportowe buty

IP: *.orasoft.net.pl 03.06.05, 11:39
    Czesc dziewczyny! Chcę sobie kupić sportowe buty, ale nie typu "adidasy" najlepiej jasne, białe, kremowe itp...bez udziwnien, jakis pasków itd. Może wiecie gdzie takie butki mogę kupić? A i jeszcze cena żeby nie była wysoka...szukam tak do 170zl:) Dzieki za wszystkie odpowiedzi:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mena Re: sportowe buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:57
        Polecam buty sportowe Diverse. Ceny od 100 w górę, ale jakość i fasony bardzo fajne.
      • Gość: Mena link, zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:02
        a tutaj masz link na stronkę z heehe butem Diverse z blogu Kulki. Niestety nie
        da się przesyłać linków z oficjalnej strony sklepu Diverse.
        strony.aster.pl/akulecka/147.jpg
        to jeden z nielicznych modeli
        • Gość: Mena kurdę, miało być "licznych" :p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:02
      • Gość: Magda Re: sportowe buty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 12:07
        www.heavyduty.pl
      • Gość: Żaba-Żabowata Re: sportowe buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:58
        DIVERSE, HEAVY DUTY, REEBOK
        • Gość: Żaba-Żabowata Re: sportowe buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:44
          ... no i czasem można dostrać fajne, sportowe buty w Bacie. Kazar - to raczej
          miejskie - wygodne, nie takie typowo sportowe. pozdrawiam
        • Gość: Żaba-Żabowata Re: sportowe buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:55
          ja mam teraz buty:
          z Diversa - sportowe - są super! polecam
          z Heavy Duty - sportowe - też są super! też polecam
          z Heavy Duty - sportowe sandały - tak samo super! i tak samo polecam!
          z Feronni - elegantsze - też super, ale nie sportowe;)
          I są też inne... ale nie chce mi się już pisać:)
      • Gość: Magda Re: sportowe buty IP: 212.76.39.* 03.06.05, 19:46
        Jeszcze w Ecco są fajne, ale większość jakby na jedno kopyto.
        • Gość: Żaba-Żabowata Re: sportowe buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:58
          W Ecco też są fajne, ale te to dopiero są CHOLERNIE drogie. Mam adidasy z Ecco,
          ale były drogie, a założycielka wątku chce takie do 170zł. Więc w Ecco takich
          nie znajdzie:/ A szkoda, bo mają naprawdę fajne wzory, a jakość SUPER.
      • przemkowa.b Re: sportowe buty 03.06.05, 20:50
        Diverse zdecydowanie polecam.
        • Gość: pump_it_up Re: sportowe buty IP: *.broker.com.pl 03.06.05, 20:58
          Ostatnio w Diversie kupilam swietne, brazowe adidasy. Zalapalam sie na promocje
          i zaplacilam 100 zl;)
          • Gość: jak wyzej Re: sportowe buty IP: *.broker.com.pl 03.06.05, 20:58
            Takze polecam:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka