Gość: martiq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:41 Czy bronx (ten od butów) ma strone internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: bronx IP: *.orasoft.net.pl 04.06.05, 16:07 www.bronxshoes.com/ szkoda ze tylko nie ma w Polsce tej firmy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neonka Re: bronx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:53 Nie ma tej firmy u nas? Ja mam buty bronx'a, które kupiłam w Polsce. Nie wydaje mi się żeby to były podróbki, bynajmniej za taką cenę, chociaż nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: bronx IP: 194.63.133.* 04.06.05, 17:12 jasne że jest w łodzi jest taki sklep w galerii na ) poziomie i tam są bo kupowałam ale wcale nie są aż tak super jakości moje niestety pękły:( Odpowiedz Link Zgłoś
myszak123 Re: bronx 04.06.05, 17:23 W Poznaniu tez mozna kupic te buty:) dla mnie bomba bardzo lubie ta firme Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Bo zabiję! 04.06.05, 21:09 Gość portalu: neonka napisał(a): > Nie ma tej firmy u nas? Ja mam buty bronx'a, które kupiłam w Polsce. Nie wydaje > > mi się żeby to były podróbki, bynajmniej za taką cenę Kobieto,noś co Ci się podoba,ale "bynajmniej" to NIE "przynajmniej"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: bronx IP: *.orasoft.net.pl 05.06.05, 11:45 A wiecie może czy w Wawie można gdzies dostac buty tej firmy???? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a jak się tam wchodzi? 04.06.05, 21:14 mi się otworzyć nie chce,buuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiq Re: a jak się tam wchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:10 No, ja też nie wiedziałam na początku, ale znalazłam taką małą białą kropeczkę i zadziałało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a jak się tam wchodzi? 04.06.05, 22:32 Gość portalu: martiq napisał(a): > No, ja też nie wiedziałam na początku, ale znalazłam taką małą białą kropeczkę > i zadziałało ;) o żesz ale zmyła!!! dzięki!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: a jak się tam wchodzi? IP: *.acn.waw.pl 05.06.05, 15:41 gdzie w wawie takie buty daja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_smok Re: a jak się tam wchodzi? IP: *.charite.de / *.charite.de 05.06.05, 19:43 1. Jest sklep na Chmielnej - dokladnie naprzeciwko Atlantica. Maly butik. Sprzedawcy maksymalnie gburowaci (starsi: facet i facetka), wybór wątpliwy, raczej nie znajdziesz nowości. 2. W Arkadii na 1. piętrze, koło Gino Rossi tez jest sklep z butami (roznymi) i miewaja Bronxshoes. 3. Okazyjnie bywaja w drugim sklepiku obuwniczym na Chmielnej (blizej N.Światu), po prawej stronie kolo jubilera, idac od Kruczej. Powo, i napisz jaki model wybralas. Odpowiedz Link Zgłoś