Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co sadzicie?

04.06.05, 21:19
    www.fantasy.com.pl/index.php?main=pokaz&dzial=nowosci&nr=785
    Jak w temacie. Podobaja sie? Kupilam te kremowe i na stopie prezentuja sie
    dosc ciekawie.
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: co sadzicie? 04.06.05, 21:20
        nie moj styl
        nie podobaja mi sie
      • aniabe13 Re: co sadzicie? 04.06.05, 21:22
        Kupiłaś 14 par? Bo z informacji na stronie wynika, że jest to najmniejsza ilość
        jaką można kupić.
      • jaleo Re: co sadzicie? 04.06.05, 21:22
        W tej chwili bardzo modne. Podobaja mi sie, chociaz ja jestem raczej
        z "obcasowych" kobietek ;-)
      • tralalumpek Re: co sadzicie? 04.06.05, 21:30
        np takie podobaja mi sie bardziej

image01.otto.de/pool/OttoDe/de_DE/images/formata/692147.jpg
        • greenhills Re: co sadzicie? 04.06.05, 21:38
          Takich nie było, ale chyba bym ich nie kupiła, zbyt 'trawiaste' a poza tym
          japonek już troche mam. Choc na opalonej stopie (obcej) wygladalyby zapewnie
          ladnie.
          • Gość: gabi Re: co sadzicie? IP: *.toya.net.pl 04.06.05, 22:12
            wyglądają jak bambosze!, chociaż orient (chodzi o wzór) dość ciekawy.
            • jaleo Re: co sadzicie? 04.06.05, 22:17
              Gość portalu: gabi napisał(a):

> wyglądają jak bambosze!, chociaż orient (chodzi o wzór) dość ciekawy.

Bo to sa bambosze, czyli babouches, czyli marokanskie kapcie. Obecnie bardzo
              modne jako obuwie na ulice.
              • Gość: AnnieLaurieStarr Re: co sadzicie? IP: 80.50.251.* 04.06.05, 22:20
                Na pewno sa bardzo wygodne - ciekawe sa. Ja bym ubrala.
              • Gość: gabi Re: co sadzicie? IP: *.toya.net.pl 04.06.05, 22:20
                jaleo napisała:

> Gość portalu: gabi napisał(a):
                >
                > > wyglądają jak bambosze!, chociaż orient (chodzi o wzór) dość ciekawy.
                >
                > Bo to sa bambosze, czyli babouches, czyli marokanskie kapcie. Obecnie bardzo
                > modne jako obuwie na ulice.
                >
                To niech pozostana bamboszami.
      • zettrzy Re: co sadzicie? 05.06.05, 00:18
        mnie takie buty spadaja z nog, no i powiem szczerze ze mi sie nie podobaja
        zreszta ostatnio jest ich zatrzesienie, chyba wszyscy beda je nosic a ja
        pozostane oryginalna w klapkach i sandalach
      • Gość: alex Re: co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 09:38
        Ciekawe to one są, ale zupełnie nie w moim stylu, więc ja bym takich nie
        kupiła. Ważne, że Tobie się podobają i komponują się z resztą ubrań.
      • lestka Re: co sadzicie? 05.06.05, 09:45
        ble
        • greenhills Re: co sadzicie? 05.06.05, 10:47
          :)
      • bez_mapy Re: co sadzicie? 05.06.05, 14:01
        Jak dla mnie zero kobiecości, zero elegancji.
      • Gość: xxxl Re: co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:12
        Wybacz, ale powiem szczerze: są jak dla mnie beznadziejne!
      • Gość: Rympalek Re: co sadzicie? IP: 194.88.12.* 05.06.05, 14:59
        > na stopie prezentuja sie dosc ciekawie.

Tja... bo patrzysz sie na nie z gory i cieszyszysz sie tym orientalnym
        wzorkiem. Jakbys popatrzyla z boku, albo z tylu, predziutko zrzedla by Ci mina.
        Nie wstydz sie, ze jestes kobieta ;).
        • Gość: mimi Re: co sadzicie? IP: *.devs.futuro.pl 05.06.05, 15:29
          świetne po domciu zaminst bamboszków:))
        • greenhills Re: co sadzicie? 05.06.05, 17:38
          Hoho! Zostalam podejrzana o to, ze wstydze sie swojej kobiecosci! No prosze.
          Nic bardziej mylnego:) Kobieta jestem, a nawet dosc ladna i subtelna. I I nie w
          glowie mi sie tego wstydzic! A wyobrazcie sobie, ze nawet sie podobam plci
          przeciwnej:-D Dzis wyszlam w swoich butach i trzy dziewczyny zapytalay mnie,
          gdzie je kupilam. Ktoś wyżej napisał, że jest z tych 'obcasowych'. Alez ja
          również obcasy noszę. To, że ktoś kupuje jedną parę adidasów, półbutów czy
          japonek, nie świadczy o tym, że nie lubi butów na obcasie i wstydzi się tego,
          że jest kobietą. Buty jak buty, posłużą i się zniszczą, choć mam nadzieję, że
          trochę je ponoszę:) Mimo wszystko dzięki za opinie:)
          • Gość: selena Re: co sadzicie? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.06.05, 18:22
            nie podobaja mi sie-wygladaja jak buciki arabskiego sprzedawcy dywanow:))mysle
            ze jakby nie patrzec nie sa sexy -ale dla mnie zaden plaski but taki nie
            jest.coz nie moj styl.niemniej jesli sie cieszysz z zakupu to gratuluje[bez
            ironii]
            • jaleo Re: co sadzicie? 05.06.05, 18:24
              Gość portalu: selena napisał(a):

> nie podobaja mi sie-wygladaja jak buciki arabskiego sprzedawcy dywanow:))

Arabscy (lub berberyjscy) sprzedawcy dywanow prawie bez wyjatku nosza mokasyny
              (z frendzelkami).
              • Gość: selena Re: co sadzicie? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.06.05, 18:48
                wiesz,nie pragnelam byc wiarygodna w temacie obuwia tychze panow bo rejony
                takowe jakos nie wabia mnie turystycznie[zwlaszcza teraz] ani nijak inaczej-
                takze nie mialam okazji sprawdzic co tez oni nosza naprawde.moze nawet i
                sneackersy.
                pamietam za to bajki oraz filmy o tematyce orientalnej i tak mi sie wlasnie te
                pantofelki skojarzyly.z tymi wasiastymi,sniadymi panami z kolczykami w uszach
                oraz bogato przyozdobionych szatach.takie dziny z lampy.
                ewentualnie jesli by zahaczyc o lokalny koloryt to moga byc buciki spiacej
                krolewny.
                • Gość: vita Re: co sadzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:30
                  Mi się podobają.Można wiedzieć ile kosztują?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka