Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najgorsza reklama?

• Gość: aaa kukułka jest ku ku ku IP: *.chello.pl 07.06.05, 12:58
        Kukułka jest ku ku ku a fistaszek stuk stuk stuk i raczek też coś ma co bardzo
        lubię ja....
        MATKO!!!!
      • ania_wiedzminka Re: Najgorsza reklama? 07.06.05, 14:36
        TV nie oglądam za często, w przeciwieństwie do słuchania radio - wkurzają mnie
        reklamówki:
        1) EURO RTV AGD i ich "ekstazy cenowej" - sorry, ale jeżeli kobieta dostaje
        orgazmu na widok pralki...
        2) Media-Markt - a ja właśnie twierdzę, że DLA /a raczej robione PRZEZ/ IDIOTÓW
        3) cudnie odśpiewane wkurzającym na maxa głosikiem, że "Lidl jest tani. I
        pamiętaj: kiełbasa z wieprza za 5,99" - A CO MNIE OBCHODZI ŻE LIDL JEST TANI???
        Nawet gdyby rozdawali tam produkty za darmo, to moja noga tam nie postanie.

Film reklamowy ma być ciekawy, niekonwencjonalny i przede wszystkim z pomysłem.
        Ostatnio copywriterzy mają z tym "mały" problem:|
        • Gość: papryczka Re: Najgorsza reklama? IP: 212.160.106.* 07.06.05, 15:30
          Nienawidzę reklam proszków do prania, wybielaczy i odkamieniaczy do pralek. Są
          tragiczne.
          Rzuca mnie ta seksistowska reklama z cycatą blondyną za 1 grosz.

Ale max to podpaznokciowy wkrętek - mam słowo daję odruch wymiotny i słabo mi
          się robi.
        • Gość: annka Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:24
          LIDL jest okropny! radia się nie da słuchać! Do więzienia bym wsadziła za to!
      • kochanica-francuza Zjedz mnie,a potem wyślij do mnie kupon konkur 07.06.05, 16:25
        sowy.

Stara reklama misiów żelków Pom-Bar. (Bar przez umlaut )
        • evil7 Re: Zjedz mnie,a potem wyślij do mnie kupon konku 07.06.05, 21:59
          a reklama jakiegos tam jogurtu owocowego z piotrem szwedesem????????horror.a
          najnowsza odslona gozdzikowej?az mnie zatkalo ostatnio.porazka
      • Gość: Ynka Re: Najgorsza reklama? IP: *.marsoft.com.pl / 83.238.56.* 08.06.05, 17:41
        Mnie najbardziej denerwują te reklamy "Oniee ni zdążę zaprowadzić Maćka do
        szkoły", "Ale ja mam pranie". Bez komentarza.
        A najbardziej lubię reklamę piwa Żubr "Żubr w trawie puszczy" wreszczie coś
        niekonwencjonalnego, reklamu nike, addidas też są w porządku.
      • Gość: zaba-Zabowata Re: jak tak popatrzec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:13
        ... to wzsystkie sa beznadziejne i bezsensowne... A jak jeszcze puszczaja ich
        po 15 min. w czasie trwania filmu...
      • Gość: jjj Re: Najgorsza reklama? IP: *.jsc.com.pl 09.06.05, 15:49
        A mnie, procz tych w oczywisty sposob sexistowskich i debilnych, potwornie
        wkurza reklama Almette, oni tam lak lataja, smaruja, a glos z offu 1000 razy
        powtarza ALMETTE, ALMETTE, zawsze mam wrazenie, ze jak jeszcze raz uslysze
        ALMETTE, to wyzuce telewizor przez okno....
      • ja-czyli-nie-ty Re: Najgorsza reklama? 09.06.05, 16:06
        No ja najbardzoej nie znosze tej panienki co dla swojakow jest za 1 grosz!!!!
        Brrrrr
        Denerwują mnie reklamy grzybicy, leków na biegunkę itp.
        Ostatnio malo nie puściłam pawia przy reklamie Sunsilka- te potworki siedzace
        we włosach po prostu obleśne (szczególnie przy wlosach tlustych pokazuja
        takiego co jęzorem liże te wlosy).
        Te wszystkie "poleje pana olejem" tez sa koszmrane,
        Za to lubię reklamę pizzy Knorr, która wszystkim wychodzi, jak ci ludzie tańczą
        sobie ii wymachuja ta pizza a w tle fajna muzyczka :)
        • kochanica-francuza O,wiem!Nawet nie wiem czego to reklama 15.06.05, 00:22
          a idzie jakoś tak:domek na prerii,wchodzi przez furtkę dziewczę wymachując
          wesoło tornistrem ,stąpa na jeden z kamieni tworzących ścieżkę - kamień miękki;
          siada na pniu drzewa - pień miękki...

mnie to się kojarzy z koszmarnym snem,albo thrillerem, wszystko nie takie jak
          być powinno,a to jest reklama...tylko czego u cholery? w każdym razie ma być
          słodka i swojska
          • Gość: ja czyli nie ty Re: O,wiem!Nawet nie wiem czego to reklama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.05, 22:32
            to jest chyba reklama papieru toaletowego Lambi :)
            • kochanica-francuza Re: O,wiem!Nawet nie wiem czego to reklama 18.06.05, 22:34
              Gość portalu: ja czyli nie ty napisał(a):

> to jest chyba reklama papieru toaletowego Lambi :)
              ooo tak!coś mi migało,że albo srajtaśma,albo jakiś supermiękki twarożek;-))))
              • Gość: aaaaan Re: O,wiem!Nawet nie wiem czego to reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:28
                mnie się ona kojarzy z ulotakmi Świadków Jehowy
      • Gość: a Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:10
        Dzisiaj zobaczyłam na zdjęciu reklamę żelu ujędrniającego Dove. Stoi sobie tak
        na oko 10 grubych, krowiastych bab w beliźnie. Ze względu na gabaryty wieloryba
        wyglądają obleśnie. A jeszcze napis pod spodem: "piękne kształty, kobiece
        kształty". Jak zobaczyłam to zdjęcie to myślałam, że zwrócę śniadanie. Jak
        przeczytałam podpis to spadłam z krzesła. Gdy pokazałam to znajomym o mało nie
        umarli ze śmiechu. Są granice. Kobiece kształty to jedno, a grube tyłki i sadło
        to zupełnie coś innego. Jakieś normy estetyczne powinny zostać zachowane.
        Niedługo dowiemy się, że: "piękne włosy, tłuste włosy".
        • kochanica-francuza Re: Najgorsza reklama? 15.06.05, 00:23
          Gość portalu: a napisał(a):

> Dzisiaj zobaczyłam na zdjęciu reklamę żelu ujędrniającego Dove. Stoi sobie tak
          > na oko 10 grubych, krowiastych bab w beliźnie. Ze względu na gabaryty wieloryba
          >
          > wyglądają obleśnie. A jeszcze napis pod spodem: "piękne kształty, kobiece
          > kształty".

A jak myślisz kochanie jak wyglądała Marilyn Monroe w samej bieliźnie?

Te baby wyglądają brzydko,bo ŹLE SIĘ TRZYMAJĄ(postawa ciała).
          • Gość: a Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:44
            > A jak myślisz kochanie jak wyglądała Marilyn Monroe w samej bieliźnie?

Dobrze, że od tego czasu kanonu urody się zmieniły. Żeby nie było, że ja tu
            najeżdżam na boginię seksu - MM była bardzo zmysłową kobietą z piękną twarzą,
            ale jej figura mi osobiscie się nie podoba.

> Te baby wyglądają brzydko,bo ŹLE SIĘ TRZYMAJĄ(postawa ciała).

Tak tak, wcale nie dlatego, że są grube.:) Bo one nie mają kobiecych kształtów
            tylko są grube.
            • blinski Re: Najgorsza reklama? 27.06.05, 09:02
              one są grube? przetrzyj oczy:) mają po prostu bardzo szerokie biodra, z nudów
              przyglądałem się im kiedyś na przystanku i zauważyłem, że żadna z nich nie ma
              ani jednej fałdki na brzuchu. że to być może komputerowy retusz? nieważne,
              liczy się efekt końcowy, który widzę ja:)
              poza tym patrzy mi się na nie dużo przyjemniej, niż na modelki z większości
              reklam, te są apetyczniejsze (mimo że nie najładniejsze, no ale to w końcu
              brytyjki:)
      • Gość: anik Re: Najgorsza reklama? IP: *.aster.pl 12.06.05, 18:26
        reklama etopiryny!!!! koszmar, te dzieci dające laurkę i dziękujące że mamusia
        mogła z nimi gdzieś pójść. wszystkie reklamy, które robia z kobiet debilki,
        uśmiechnięte, gotujace, kupujące proszki ... 3/4 reklam skierowana jest chyba do
        kompletnych matołów, szkoda.....
        • Gość: Velika Re: Najgorsza reklama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:35
          Mnie jeszcze wkurza reklama lodów Koral ze spiewającymi dzieciakami. Mozna przy niej oszaleć.
      • Gość: pepegi Re: Najgorsza reklama? IP: *.edipresse.pl 14.06.05, 16:04
        moim zdaniem na tym polu króluje Vichy - "sciaganie" cellulitu z pupy to skrajna
        obrzydliwosc
      • xoxo Re: Najgorsza reklama? 14.06.05, 16:16
        Najgorsza reklama - kiedys widzialam w TV reklame lekarstwa
        przeciwgrzybicznego: animowana stopa i podnoszony paznokiec jak klapa
        samochodu, pod ktory cos wskakiwalo. Cos podobnego jest reklamowane
        na "Hotmail".
        • Gość: Misia Re: Najgorsza reklama? IP: *.pronet.lublin.pl 15.06.05, 00:04
          ja oprocz "ale ja mam pranie" nie moge znieść tych debilnych reklam promocji w
          Tesco...brrr.co jedna to lepsza...ostatnio jakas pani przezywa jaki to jej ziec
          jest super, a potem nagle radosnie dodaja:jak promocje w tesco!!ble. nie
          cierpie tez tych wszystkich cilit bank, calgon, pur z Dykielowa, wspomnianego
          juz Prostamol costam, tabletek przeciwbolowych po ktorych wszyscy nagle
          zdrowieja, Wojewodzkiego na tle tarzana. Lubie za to krytykowane przez was
          potworki:D szczegolenie tego od wlosow zniszczonych:)i pizzy knorr-super
          muzyczka:)kiedys strasznie lubilam reklame panadolu dla dzieci z takimi malymi
          dzieciaczkami poprzebieranymi za zwierzątka:)
          • Gość: Yyyy... Monte dziecka czaaaaaaaaasssssssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:48
            Ta reklama doprowadza mnie do szewskiej pasji, koles w tle śpiewa tak jakby tę
            piosenkę wymyślał na poczekaniu, ni kupy ni d... sie to nie trzyma. Poza tym co
            to za matka która daje swoim dzieciom wracającym ze szkoły(czy coś koło tego)
            Monte zamiast obiadu...ech...
            • Gość: Misia Bo Ośmiorniczka do wszystkiego klei sie O TAK! IP: *.pronet.lublin.pl 16.06.05, 15:14
              Przypomnialo mi sie jeszcze cos:D reklama kleju ośmiorniczka;p czyz ta piosenka
              nie jest ambitna?:D:D
              • edavenpo Media Market 16.06.05, 15:52
                Ta reklama mnie rozjechala w Swieta.

Przyjechalam do Polski z moim mezem Amglikiem zeby odwiedzic mame. Liam po
                polsku ni w zab ale siedzial i ogladal telewizje z wielkim zainteresowaniem...

Siedzimy przy kolacji, mama serwuje jedzenie, pyta sie czy mu smakuje, a Liam
                walnal w czystej polszczyznie 'Nie dla idiotow!

Ja zdebialam i po chwili zorientowalam sie ze chlopak naogladal sie reklamy
                Media Marktu i myslal biedaczek ze 'Nie dla idiotow' ktore pan mowi barytonem
                na koncu znaczy cos w stylu 'Najlepsza okazja!' czy cos w tym stylu i chcial
                powiedziec cos pozytywnego ;-))))))))))

Druga jego obserwacja ktora mnie powalila - 'Dlaczego w Polskiej telewizji jest
                tyle ksiezy i facetow w trzyczesciowych garniturach' - okazalo sie ze jak sam
                wlaczal telewizor to najczesciej trafial na TV Maryja bo moja matka nie umiala
                porzadnie zarogramowac nowego telewizora wiec TV z Ryjem byla na jedynce

• pianazludzen Re: Media Market 19.06.05, 01:22
                  ale fajna gafa hihi "nie dla idiotów" :)
                  • kochanica-francuza Re: Media Market 19.06.05, 15:08
                    pianazludzen napisała:

> ale fajna gafa hihi "nie dla idiotów" :)
                    nie no,można od biedy uznać za komplement - idioci żrą byle co,a nie-idioci
                    takie pyszne jedzonko...;-)))))))))))))))))))
            • Gość: K Re: Monte dziecka czaaaaaaaaasssssssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:20
            • Gość: Karolcia Re: Monte dziecka czaaaaaaaaasssssssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:20
              Ten facet z Monte fałszuje :/
          • Gość: rany Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:30
            VANISH OXI ACTION!!! mysłaąłm że sie powieszę jak poraz miliardowy ten kolwś
            wlewał jodynę do prania!
          • Gość: Karolcia Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:19
            Te dzieciaczki były słodziuuutkie :D Jeszcze mi sie podoba muza z reklamy FreeQ.
            A tekst 'ale ja mam pranie' wszedł już do codziennego słownika w moim
            towarzystwie :P
      • blue.k Re: Najgorsza reklama? 16.06.05, 19:43
        reklama paluszków lajkonik-cos paskudnego,ta z "cudzoziemcami" brrrrrr
      • kiciula1 Re: Najgorsza reklama? 16.06.05, 20:46
        Media Markt.....tylko dla idiotów!:)
      • drinkit oto co jest głupie 17.06.05, 21:22
        mnie strasznie wkurzają reklamy, w których gra sie na uczuciach ludzkich,
        pokazujac dzieci (czasem nie wiadomo po co). Np. była kiedys reklama gdzie
        facet trzymał w ramionach niemowlaka, moje kolezanki mowiły ze to urocze, ja
        nic w tym fajnego nie widziałam.Albo reklamy banku z dziećmi, nawet reklama
        nokii z niemowlakiem (juz zupełnie z kosmosu).Ale rozwalił mnie kiedys spot
        reklamowy Kaczynskiego - biegną dzieci z piłką, która im ucieka, czy wypada. I
        bohater Kaczynski łapie piłke i wręcza ją małym obywatelom naszego kraju. TFU!
        • miang Re: oto co jest głupie 19.06.05, 13:20
          gdzieś kiedyś czytałam że do takich reklam biorą dzieciz downem czym inną taką
          chorobą, bo bardziej "dziecięco" wyglądają - to dopiero jest świństwo na maksa
          • kochanica-francuza A ze wspomnianych przez drinkit najgłupsza 19.06.05, 13:24
            jest reklama o pani,która chciała adoptować dziecko...no ale nie doprałaby jego
            ubranek...no ale jest Vizir,więc się zdecydowała!

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • e_katt piszę o tym 18.06.05, 14:06
        gdzie się da ;) bo dwie reklamy irytują mnie od dłuższego czasu:
        1. dziewczyna z Nałęczowianki i jej drgające palce stóp plus majdający koński
        ogon
        2. blondyna w urzędzie, na wakacjach, sklepie i gdzieś tam jeszcze - zawsze z
        tym straasznym "Dobrze znać swoje prawa, prawda?"

bleee
      • 18lipcowa Re: Najgorsza reklama? 18.06.05, 14:33
        Dla mnie najgłupsze są te robiące idiotki z kobiet, kury domowe i uśmiechnięte
        mamy dające rodzinie to co najlepsze. I ta reklama kiedy gościu wraca z
        biegania a jego laska wącha mu koszulkę i mówi "Tomek biegałeś, a Twoja
        koszulka nie pachnie..."Kurr szlag mnie trafia, bo jak ona ma pachnieć? Ona ma
        śmierdzieć,,,!!!! Boże jaka głupota!
        Natomiast najlepsza reklama to bez wątpienia cykl reklam Plusa, oraz dziadek
        reklamujący Popa i to jego "ES EM ES w Popie" The best!
        • 18lipcowa apropos piosenek bez sensu - z reklam 18.06.05, 15:32
          To nie mogę z tej z reklamy Jogobelli " jogobella jogobella to rozkosz extra
          dużego owocu, jogobella jogobella tyle słońca musi być " czy jakoś tak...w
          każdym razie rozwala mnie to " musi być " na koncu. bez sensu kompketnie.
          • Gość: ja czyli nie ty Re: apropos piosenek bez sensu - z reklam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.05, 22:31
            oj to na mnie tak dziala piosenka z Merci.
            Ten facet ma okropny głos i jeszcze to jego: "Merci tak podziękuje ci" razem z
            ta patetyczna muzyka bleeeeee
            • kochanica-francuza Ohydni są ci wszyscy faceci 19.06.05, 15:10
              doradzający kobiecie proszek w sklepie...albo wyłaniający się znikąd i
              proponujący dobrą farbę do włosów...ludzie,czyj to jest ideał,taki podstarzały
              smętas w stylu Chajzera???????
              • Gość: se-la-vie Re: Ohydni są ci wszyscy faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:33
                Wg. mnie najpiękniejszą reklama jest ta reklamówka Nutelli"Jest tyle zreczy do
                zrobienia w życiu każdego dziecka" czy jakoś tak.Śliczna.
      • Gość: Karolcia Dobijająca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:43
        Dobija mnie po prostu reklama farby 'Dulux' (czy coś takiego :P) z tym psem co
        na końcu mówi: 'Ja też bym pokrył za pierwszym razem' Po prostu super :D
      • marvellous Re: Najgorsza reklama? 26.06.05, 22:33
        Ta z Plusa czy Idei z kobitą w koszulce
        z ceną i idiotyczne tekściki typu:
        "wspaniale warunki, sekundowe naliczanie..."
        Co za chamstwo :-<<<<<<<<< !!!!
      • Gość: gabi Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 00:35
        Jedna z najgorszych reklam (już na szczęście jej nie widuję) to reklama
        batoników "Danusia" z kukłą Ewą Minge(ta kobieta kojarzy mi się z nieudanym
        tworem przemysłu zabawkarskiego)zachwalającą produkt.
        Okropna amatorszczyzna. Tak jak cała tFUrczość projektantki.
        Batonika próbowałam - ohyda!
        • blinski Re: Najgorsza reklama? 27.06.05, 09:24
          co ty móisz.. może cały czas jedząc go, miałaś przed oczami ewę minge i to ci
          smak popsuło:)? danusia to obok pawełka mój ulubiony batonik:)
          nie rozumiem za bardzo zachwytu nad mumio.. jestem chyba zbyt prosty i humor
          mój za ciężki, by pojąć w którym momencie to ma być śmieszne:) a może to humor
          tych reklam jest tak lekki, że jeszcze przed ich emisją rozproszył się w
          atmosferze? :)
          w każdym razie za najgorszą reklamę od dawna uważam lajkonika. przy jakichś
          nudnych reklamach detergentów ziewam, ale gdy to leci, po prostu czerwienieję z
          zażenowania.. czy producentom nie było wstyd nakręcić tak denno-
          pretensjonalnego szajsu?
          nigdy nie lubiłem też reklam wszelkich usług zwiążanych z telefonami na kartę,
          które znacznie różnią się od tych na abonament - zawsze musze być w jakiś
          sposób przekombinowane, tak mocno próbują wmówić że są fajne, że mnie skręca
          gdy na to patrzę. czy ktoś mógłby mi w końcu powiedzieć, o co chodzi w reklamie
          z tym afromanem?
          :)
      • Gość: magda Re: Najgorsza reklama? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 29.06.05, 14:05
        Nie trawie reklamy szamponu Clairol, z ta przezywajaca orgazm panienka-zenada
        - reklama POP z tym dziadek opowiadajacym o groszu
        - Plus z kabaretem mumio - co to jest to kopytko, czy to jakas ksywka? nie
        kumam bo nie mieszkalam w Polsce przez kilkanascie lat to sie pogubilam
        - wszelki reklamy proszkow,past do zebow, podpasek z krecaca tylkiem dziewczyna
        w stringach,
        _ i zostawil ja bo nie miala pomyslu na obiad- , biedaczek grozila mu smierc
        glodowa , leniuszek sam sobie nic nie ugotowal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka