Gość: aaa kukułka jest ku ku ku IP: *.chello.pl 07.06.05, 12:58 Kukułka jest ku ku ku a fistaszek stuk stuk stuk i raczek też coś ma co bardzo lubię ja.... MATKO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wiedzminka Re: Najgorsza reklama? 07.06.05, 14:36 TV nie oglądam za często, w przeciwieństwie do słuchania radio - wkurzają mnie reklamówki: 1) EURO RTV AGD i ich "ekstazy cenowej" - sorry, ale jeżeli kobieta dostaje orgazmu na widok pralki... 2) Media-Markt - a ja właśnie twierdzę, że DLA /a raczej robione PRZEZ/ IDIOTÓW 3) cudnie odśpiewane wkurzającym na maxa głosikiem, że "Lidl jest tani. I pamiętaj: kiełbasa z wieprza za 5,99" - A CO MNIE OBCHODZI ŻE LIDL JEST TANI??? Nawet gdyby rozdawali tam produkty za darmo, to moja noga tam nie postanie. Film reklamowy ma być ciekawy, niekonwencjonalny i przede wszystkim z pomysłem. Ostatnio copywriterzy mają z tym "mały" problem:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Najgorsza reklama? IP: 212.160.106.* 07.06.05, 15:30 Nienawidzę reklam proszków do prania, wybielaczy i odkamieniaczy do pralek. Są tragiczne. Rzuca mnie ta seksistowska reklama z cycatą blondyną za 1 grosz. Ale max to podpaznokciowy wkrętek - mam słowo daję odruch wymiotny i słabo mi się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annka Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:24 LIDL jest okropny! radia się nie da słuchać! Do więzienia bym wsadziła za to! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Zjedz mnie,a potem wyślij do mnie kupon konkur 07.06.05, 16:25 sowy. Stara reklama misiów żelków Pom-Bar. (Bar przez umlaut ) Odpowiedz Link Zgłoś
evil7 Re: Zjedz mnie,a potem wyślij do mnie kupon konku 07.06.05, 21:59 a reklama jakiegos tam jogurtu owocowego z piotrem szwedesem????????horror.a najnowsza odslona gozdzikowej?az mnie zatkalo ostatnio.porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ynka Re: Najgorsza reklama? IP: *.marsoft.com.pl / 83.238.56.* 08.06.05, 17:41 Mnie najbardziej denerwują te reklamy "Oniee ni zdążę zaprowadzić Maćka do szkoły", "Ale ja mam pranie". Bez komentarza. A najbardziej lubię reklamę piwa Żubr "Żubr w trawie puszczy" wreszczie coś niekonwencjonalnego, reklamu nike, addidas też są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba-Zabowata Re: jak tak popatrzec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:13 ... to wzsystkie sa beznadziejne i bezsensowne... A jak jeszcze puszczaja ich po 15 min. w czasie trwania filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Najgorsza reklama? IP: *.jsc.com.pl 09.06.05, 15:49 A mnie, procz tych w oczywisty sposob sexistowskich i debilnych, potwornie wkurza reklama Almette, oni tam lak lataja, smaruja, a glos z offu 1000 razy powtarza ALMETTE, ALMETTE, zawsze mam wrazenie, ze jak jeszcze raz uslysze ALMETTE, to wyzuce telewizor przez okno.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-czyli-nie-ty Re: Najgorsza reklama? 09.06.05, 16:06 No ja najbardzoej nie znosze tej panienki co dla swojakow jest za 1 grosz!!!! Brrrrr Denerwują mnie reklamy grzybicy, leków na biegunkę itp. Ostatnio malo nie puściłam pawia przy reklamie Sunsilka- te potworki siedzace we włosach po prostu obleśne (szczególnie przy wlosach tlustych pokazuja takiego co jęzorem liże te wlosy). Te wszystkie "poleje pana olejem" tez sa koszmrane, Za to lubię reklamę pizzy Knorr, która wszystkim wychodzi, jak ci ludzie tańczą sobie ii wymachuja ta pizza a w tle fajna muzyczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza O,wiem!Nawet nie wiem czego to reklama 15.06.05, 00:22 a idzie jakoś tak:domek na prerii,wchodzi przez furtkę dziewczę wymachując wesoło tornistrem ,stąpa na jeden z kamieni tworzących ścieżkę - kamień miękki; siada na pniu drzewa - pień miękki... mnie to się kojarzy z koszmarnym snem,albo thrillerem, wszystko nie takie jak być powinno,a to jest reklama...tylko czego u cholery? w każdym razie ma być słodka i swojska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: O,wiem!Nawet nie wiem czego to reklama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.05, 22:32 to jest chyba reklama papieru toaletowego Lambi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: O,wiem!Nawet nie wiem czego to reklama 18.06.05, 22:34 Gość portalu: ja czyli nie ty napisał(a): > to jest chyba reklama papieru toaletowego Lambi :) ooo tak!coś mi migało,że albo srajtaśma,albo jakiś supermiękki twarożek;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaan Re: O,wiem!Nawet nie wiem czego to reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:28 mnie się ona kojarzy z ulotakmi Świadków Jehowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:10 Dzisiaj zobaczyłam na zdjęciu reklamę żelu ujędrniającego Dove. Stoi sobie tak na oko 10 grubych, krowiastych bab w beliźnie. Ze względu na gabaryty wieloryba wyglądają obleśnie. A jeszcze napis pod spodem: "piękne kształty, kobiece kształty". Jak zobaczyłam to zdjęcie to myślałam, że zwrócę śniadanie. Jak przeczytałam podpis to spadłam z krzesła. Gdy pokazałam to znajomym o mało nie umarli ze śmiechu. Są granice. Kobiece kształty to jedno, a grube tyłki i sadło to zupełnie coś innego. Jakieś normy estetyczne powinny zostać zachowane. Niedługo dowiemy się, że: "piękne włosy, tłuste włosy". Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Najgorsza reklama? 15.06.05, 00:23 Gość portalu: a napisał(a): > Dzisiaj zobaczyłam na zdjęciu reklamę żelu ujędrniającego Dove. Stoi sobie tak > na oko 10 grubych, krowiastych bab w beliźnie. Ze względu na gabaryty wieloryba > > wyglądają obleśnie. A jeszcze napis pod spodem: "piękne kształty, kobiece > kształty". A jak myślisz kochanie jak wyglądała Marilyn Monroe w samej bieliźnie? Te baby wyglądają brzydko,bo ŹLE SIĘ TRZYMAJĄ(postawa ciała). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:44 > A jak myślisz kochanie jak wyglądała Marilyn Monroe w samej bieliźnie? Dobrze, że od tego czasu kanonu urody się zmieniły. Żeby nie było, że ja tu najeżdżam na boginię seksu - MM była bardzo zmysłową kobietą z piękną twarzą, ale jej figura mi osobiscie się nie podoba. > Te baby wyglądają brzydko,bo ŹLE SIĘ TRZYMAJĄ(postawa ciała). Tak tak, wcale nie dlatego, że są grube.:) Bo one nie mają kobiecych kształtów tylko są grube. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Najgorsza reklama? 27.06.05, 09:02 one są grube? przetrzyj oczy:) mają po prostu bardzo szerokie biodra, z nudów przyglądałem się im kiedyś na przystanku i zauważyłem, że żadna z nich nie ma ani jednej fałdki na brzuchu. że to być może komputerowy retusz? nieważne, liczy się efekt końcowy, który widzę ja:) poza tym patrzy mi się na nie dużo przyjemniej, niż na modelki z większości reklam, te są apetyczniejsze (mimo że nie najładniejsze, no ale to w końcu brytyjki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Najgorsza reklama? IP: *.aster.pl 12.06.05, 18:26 reklama etopiryny!!!! koszmar, te dzieci dające laurkę i dziękujące że mamusia mogła z nimi gdzieś pójść. wszystkie reklamy, które robia z kobiet debilki, uśmiechnięte, gotujace, kupujące proszki ... 3/4 reklam skierowana jest chyba do kompletnych matołów, szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velika Re: Najgorsza reklama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:35 Mnie jeszcze wkurza reklama lodów Koral ze spiewającymi dzieciakami. Mozna przy niej oszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepegi Re: Najgorsza reklama? IP: *.edipresse.pl 14.06.05, 16:04 moim zdaniem na tym polu króluje Vichy - "sciaganie" cellulitu z pupy to skrajna obrzydliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: Najgorsza reklama? 14.06.05, 16:16 Najgorsza reklama - kiedys widzialam w TV reklame lekarstwa przeciwgrzybicznego: animowana stopa i podnoszony paznokiec jak klapa samochodu, pod ktory cos wskakiwalo. Cos podobnego jest reklamowane na "Hotmail". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Najgorsza reklama? IP: *.pronet.lublin.pl 15.06.05, 00:04 ja oprocz "ale ja mam pranie" nie moge znieść tych debilnych reklam promocji w Tesco...brrr.co jedna to lepsza...ostatnio jakas pani przezywa jaki to jej ziec jest super, a potem nagle radosnie dodaja:jak promocje w tesco!!ble. nie cierpie tez tych wszystkich cilit bank, calgon, pur z Dykielowa, wspomnianego juz Prostamol costam, tabletek przeciwbolowych po ktorych wszyscy nagle zdrowieja, Wojewodzkiego na tle tarzana. Lubie za to krytykowane przez was potworki:D szczegolenie tego od wlosow zniszczonych:)i pizzy knorr-super muzyczka:)kiedys strasznie lubilam reklame panadolu dla dzieci z takimi malymi dzieciaczkami poprzebieranymi za zwierzątka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyyy... Monte dziecka czaaaaaaaaasssssssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:48 Ta reklama doprowadza mnie do szewskiej pasji, koles w tle śpiewa tak jakby tę piosenkę wymyślał na poczekaniu, ni kupy ni d... sie to nie trzyma. Poza tym co to za matka która daje swoim dzieciom wracającym ze szkoły(czy coś koło tego) Monte zamiast obiadu...ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Bo Ośmiorniczka do wszystkiego klei sie O TAK! IP: *.pronet.lublin.pl 16.06.05, 15:14 Przypomnialo mi sie jeszcze cos:D reklama kleju ośmiorniczka;p czyz ta piosenka nie jest ambitna?:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Media Market 16.06.05, 15:52 Ta reklama mnie rozjechala w Swieta. Przyjechalam do Polski z moim mezem Amglikiem zeby odwiedzic mame. Liam po polsku ni w zab ale siedzial i ogladal telewizje z wielkim zainteresowaniem... Siedzimy przy kolacji, mama serwuje jedzenie, pyta sie czy mu smakuje, a Liam walnal w czystej polszczyznie 'Nie dla idiotow! Ja zdebialam i po chwili zorientowalam sie ze chlopak naogladal sie reklamy Media Marktu i myslal biedaczek ze 'Nie dla idiotow' ktore pan mowi barytonem na koncu znaczy cos w stylu 'Najlepsza okazja!' czy cos w tym stylu i chcial powiedziec cos pozytywnego ;-)))))))))) Druga jego obserwacja ktora mnie powalila - 'Dlaczego w Polskiej telewizji jest tyle ksiezy i facetow w trzyczesciowych garniturach' - okazalo sie ze jak sam wlaczal telewizor to najczesciej trafial na TV Maryja bo moja matka nie umiala porzadnie zarogramowac nowego telewizora wiec TV z Ryjem byla na jedynce Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Media Market 19.06.05, 01:22 ale fajna gafa hihi "nie dla idiotów" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Media Market 19.06.05, 15:08 pianazludzen napisała: > ale fajna gafa hihi "nie dla idiotów" :) nie no,można od biedy uznać za komplement - idioci żrą byle co,a nie-idioci takie pyszne jedzonko...;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Monte dziecka czaaaaaaaaasssssssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Monte dziecka czaaaaaaaaasssssssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:20 Ten facet z Monte fałszuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rany Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:30 VANISH OXI ACTION!!! mysłaąłm że sie powieszę jak poraz miliardowy ten kolwś wlewał jodynę do prania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:19 Te dzieciaczki były słodziuuutkie :D Jeszcze mi sie podoba muza z reklamy FreeQ. A tekst 'ale ja mam pranie' wszedł już do codziennego słownika w moim towarzystwie :P Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Najgorsza reklama? 16.06.05, 19:43 reklama paluszków lajkonik-cos paskudnego,ta z "cudzoziemcami" brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: Najgorsza reklama? 16.06.05, 20:46 Media Markt.....tylko dla idiotów!:) Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit oto co jest głupie 17.06.05, 21:22 mnie strasznie wkurzają reklamy, w których gra sie na uczuciach ludzkich, pokazujac dzieci (czasem nie wiadomo po co). Np. była kiedys reklama gdzie facet trzymał w ramionach niemowlaka, moje kolezanki mowiły ze to urocze, ja nic w tym fajnego nie widziałam.Albo reklamy banku z dziećmi, nawet reklama nokii z niemowlakiem (juz zupełnie z kosmosu).Ale rozwalił mnie kiedys spot reklamowy Kaczynskiego - biegną dzieci z piłką, która im ucieka, czy wypada. I bohater Kaczynski łapie piłke i wręcza ją małym obywatelom naszego kraju. TFU! Odpowiedz Link Zgłoś
miang Re: oto co jest głupie 19.06.05, 13:20 gdzieś kiedyś czytałam że do takich reklam biorą dzieciz downem czym inną taką chorobą, bo bardziej "dziecięco" wyglądają - to dopiero jest świństwo na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A ze wspomnianych przez drinkit najgłupsza 19.06.05, 13:24 jest reklama o pani,która chciała adoptować dziecko...no ale nie doprałaby jego ubranek...no ale jest Vizir,więc się zdecydowała! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt piszę o tym 18.06.05, 14:06 gdzie się da ;) bo dwie reklamy irytują mnie od dłuższego czasu: 1. dziewczyna z Nałęczowianki i jej drgające palce stóp plus majdający koński ogon 2. blondyna w urzędzie, na wakacjach, sklepie i gdzieś tam jeszcze - zawsze z tym straasznym "Dobrze znać swoje prawa, prawda?" bleee Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Najgorsza reklama? 18.06.05, 14:33 Dla mnie najgłupsze są te robiące idiotki z kobiet, kury domowe i uśmiechnięte mamy dające rodzinie to co najlepsze. I ta reklama kiedy gościu wraca z biegania a jego laska wącha mu koszulkę i mówi "Tomek biegałeś, a Twoja koszulka nie pachnie..."Kurr szlag mnie trafia, bo jak ona ma pachnieć? Ona ma śmierdzieć,,,!!!! Boże jaka głupota! Natomiast najlepsza reklama to bez wątpienia cykl reklam Plusa, oraz dziadek reklamujący Popa i to jego "ES EM ES w Popie" The best! Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa apropos piosenek bez sensu - z reklam 18.06.05, 15:32 To nie mogę z tej z reklamy Jogobelli " jogobella jogobella to rozkosz extra dużego owocu, jogobella jogobella tyle słońca musi być " czy jakoś tak...w każdym razie rozwala mnie to " musi być " na koncu. bez sensu kompketnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: apropos piosenek bez sensu - z reklam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.05, 22:31 oj to na mnie tak dziala piosenka z Merci. Ten facet ma okropny głos i jeszcze to jego: "Merci tak podziękuje ci" razem z ta patetyczna muzyka bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ohydni są ci wszyscy faceci 19.06.05, 15:10 doradzający kobiecie proszek w sklepie...albo wyłaniający się znikąd i proponujący dobrą farbę do włosów...ludzie,czyj to jest ideał,taki podstarzały smętas w stylu Chajzera??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se-la-vie Re: Ohydni są ci wszyscy faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:33 Wg. mnie najpiękniejszą reklama jest ta reklamówka Nutelli"Jest tyle zreczy do zrobienia w życiu każdego dziecka" czy jakoś tak.Śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Dobijająca ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:43 Dobija mnie po prostu reklama farby 'Dulux' (czy coś takiego :P) z tym psem co na końcu mówi: 'Ja też bym pokrył za pierwszym razem' Po prostu super :D Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Najgorsza reklama? 26.06.05, 22:33 Ta z Plusa czy Idei z kobitą w koszulce z ceną i idiotyczne tekściki typu: "wspaniale warunki, sekundowe naliczanie..." Co za chamstwo :-<<<<<<<<< !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Najgorsza reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 00:35 Jedna z najgorszych reklam (już na szczęście jej nie widuję) to reklama batoników "Danusia" z kukłą Ewą Minge(ta kobieta kojarzy mi się z nieudanym tworem przemysłu zabawkarskiego)zachwalającą produkt. Okropna amatorszczyzna. Tak jak cała tFUrczość projektantki. Batonika próbowałam - ohyda! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Najgorsza reklama? 27.06.05, 09:24 co ty móisz.. może cały czas jedząc go, miałaś przed oczami ewę minge i to ci smak popsuło:)? danusia to obok pawełka mój ulubiony batonik:) nie rozumiem za bardzo zachwytu nad mumio.. jestem chyba zbyt prosty i humor mój za ciężki, by pojąć w którym momencie to ma być śmieszne:) a może to humor tych reklam jest tak lekki, że jeszcze przed ich emisją rozproszył się w atmosferze? :) w każdym razie za najgorszą reklamę od dawna uważam lajkonika. przy jakichś nudnych reklamach detergentów ziewam, ale gdy to leci, po prostu czerwienieję z zażenowania.. czy producentom nie było wstyd nakręcić tak denno- pretensjonalnego szajsu? nigdy nie lubiłem też reklam wszelkich usług zwiążanych z telefonami na kartę, które znacznie różnią się od tych na abonament - zawsze musze być w jakiś sposób przekombinowane, tak mocno próbują wmówić że są fajne, że mnie skręca gdy na to patrzę. czy ktoś mógłby mi w końcu powiedzieć, o co chodzi w reklamie z tym afromanem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najgorsza reklama? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 29.06.05, 14:05 Nie trawie reklamy szamponu Clairol, z ta przezywajaca orgazm panienka-zenada - reklama POP z tym dziadek opowiadajacym o groszu - Plus z kabaretem mumio - co to jest to kopytko, czy to jakas ksywka? nie kumam bo nie mieszkalam w Polsce przez kilkanascie lat to sie pogubilam - wszelki reklamy proszkow,past do zebow, podpasek z krecaca tylkiem dziewczyna w stringach, _ i zostawil ja bo nie miala pomyslu na obiad- , biedaczek grozila mu smierc glodowa , leniuszek sam sobie nic nie ugotowal Odpowiedz Link Zgłoś