kochanica-francuza 05.06.05, 22:57 Czy któraś z Was nie ma i nigdy nie miała stringów? Jako założycielka wątku odpowiadam pierwsza;-):ja tak mam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vic_vic Re: Stringi odwrotnie;-) 05.06.05, 23:01 O matko! a ja zobaczyłam tytuł wątku i myślałam, że spytasz czy ktoś nosi(ł) stringi tyłem do przodu (ewent. przodem do tyłu :)) ależ ja głupia! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Stringi odwrotnie;-) 05.06.05, 23:03 to jest nas juz dwie :-D ja tez tak zrozumiałam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Stringi odwrotnie;-) 05.06.05, 23:05 miska_malcova napisała: > to jest nas juz dwie :-D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Stringi odwrotnie;-) 05.06.05, 23:07 to znaczy jest nas dwie z vic_vic tak gwoli wyjaśnienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Stringi odwrotnie;-) 05.06.05, 23:06 Trzecia.:P W dodatku był kiedyś taki rysunek, jak pani na plaży odwrotnie założyła kostium kąpielowy. Jak znajdę, wrzucę link. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia22 Re: Stringi odwrotnie;-) 06.06.05, 20:15 ahahahah ja tez tak pomyslalam !! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ewentualnie na lewą stronę;-) 05.06.05, 23:05 Tytuł wątku specjalnie jest dwuznaczny,żeby przyciągać forumki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: Ewentualnie na lewą stronę;-) IP: 212.76.39.* 05.06.05, 23:08 Przyznaje się!Posiadam 3-4 stringi, ale nie noszę.One tylko są w mojej szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Stringi odwrotnie- dosłownie ! 05.06.05, 23:16 img34.exs.cx/img34/5245/naplazy21bf.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Stringi odwrotnie- dosłownie ! 05.06.05, 23:24 Uśmiałam się dziewczyny ... dzięki! z tym pomysłem na lewą stronę to można przenieść do wątku o wkładkach ... pobrudziły się stringusie, dawaj na lewą! ;) a swoją drogą, zajmowałam się kiedyś lingwistycznymi (słowotwórczymi) trikami w reklamie, popmagazynach, itp. przyciągającymi uwagę czytelnika ... i proszę dałam się złapać :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Stringi odwrotnie- dosłownie ! 05.06.05, 23:30 b_bb napisała: > img34.exs.cx/img34/5245/naplazy21bf.jpg Myślałam,że naprawdę ktoś włożył źle gacie (zwykłe).To cholernie seksistowski rysunek,chyba nie muszę pisać dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Stringi odwrotnie- dosłownie ! IP: *.saska.krakow.pl 06.06.05, 17:29 ale gdyby uczynikl to facet, nie byloby efektu ej... a moźe to jest myśl - jednoczęściowy strój do opalania topless? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Stringi odwrotnie- dosłownie ! 06.06.05, 20:13 Gość portalu: m napisał(a): > ale gdyby uczynikl to facet, nie byloby efektu > >akurat nie chodzi o to tylko,że baba,ale że: -stara -ma "niemodne"imię (przepraszam,jeśli ktoś z twojej rodziny je ma) -topless -obwisła -głupia (nie zauważa ,że włożyła odwrotnie) -nie słucha męża z zasady,nawet jeśli wyszłoby jej to na dobre -młodzi piękni pierzchają w najwyższej grozie -młoda seksowna się wyśmiewa (nie odwrotnie - stara wyśmiewająca się z młodej) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Stringi odwrotnie;-) 06.06.05, 10:23 Czyli na głowie. W przypadku kudłatej czupryny wyjdzie fajna myszka Miki :-D Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Stringi odwrotnie;-) 06.06.05, 13:19 Nie mam, nie miałam i nigdy nie będę miała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Stringi odwrotnie;-) IP: *.chello.pl 06.06.05, 13:40 Sama nigdy sobie ich nie kupiła,mdostałam w prezencie.Nie noszę bo tego się nosić nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Stringi odwrotnie;-) 06.06.05, 15:12 Ja z kolei nie potrafię nosić normalnych. Nici w rzyci rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba-Zabowata Re: Stringi odwrotnie;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:47 NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandoora Re: Stringi odwrotnie;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:11 tylko i wyłącznie stringi..:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Stringi odwrotnie;-) IP: *.saska.krakow.pl 06.06.05, 17:30 noszę i stringi i "zwykłe" majtki. stringi są fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Stringi odwrotnie;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:32 Mam tylko jedną parę, w dodatku z futerkiem z przodu - dostałam w prezencie od męża. Nie musze chyba dodawać, że wkładam je niesłychanie rzadko i... na bardzo krótko? Odpowiedz Link Zgłoś