Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE

• Gość: andos Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:09
        Gość portalu: mimi napisał(a):

> moj maz zarabia okolo 8000 zl (troche ponad), ja sie ucze i na razie nie
        > zarabiam. ale wkrotce to sie zmieni:)

A gdzie kradnie???? to ja tez tam pójdę.
        • Gość: Ewa Re: Nie trzeba kraść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:41
          Żeby zarabiać 8 tsyięcy zł, zresztą to nie jest zawrotna kwota :)
          Tyle że Twoje ograniczenie nie pozwala tego pojąć.
          Nie trzeba także kraść żeby mieć dochód 30 tysięcy :)
          • r.richelieu Re: Nie trzeba kraść 14.06.05, 11:49
            i znowu, echo, "tylko twoje ograniczenie nie jest w stanie pojąć". Czytałaś
            wątek o ripostach pseudointeligentów?
            • Gość: Ewa Re: Nie musiałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:17
              nie musiałam czytać :)
              Ale myślenie w kategoriach że jak ktoś zarabia więcej niż my i nasz sąsiad to
              musi kraść jest właśnie ograniczeniem.
              • Gość: andos Re: Nie musiałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:17
                winny sie tłumaczy..:)
      • Gość: Ewa Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: 212.33.76.* 14.06.05, 12:20
        1285.92zl - tyle mam na reke
      • zusa_jesienna nie wiem 14.06.05, 12:31
      • krowa_w_kropki Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 14.06.05, 12:42
        Miliard w środę miliard w sobotę.
      • gogi30 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 14.06.05, 13:33
        Ja zarabiam ok. 1000 zł a mój mąż różnie: od 2000 do 3500zł-zależy od
        miesiecznych obrotów firmy w której pracuje(+ komórki firmowe obydwoje)Nie
        powiem aby były to ,,kokosy" dla nas gdyż spłacamy duży kredyt mieszkaniowy ,
        ale wiem że nie wszyscy tyle mają i muszą żyć. Mamy jedno dziecko,któremu nic
        nie brakuje i tak kombinujemy żeby nie odmawiać sobie przyjemności typu wyjazd
        na narty w ziemie czy w lecie wczasy nad morzem.Lubimy się spotykac ze
        znajomymi więc wypady do baru czy spotkania ,,domowe"często wchodzą w grę. Ale
        za szkołę (kończymy magistra)płacą nam już rodzice:)Pozdrawiam
      • umaa baaardzo roznie 14.06.05, 13:42
      • Gość: Zielonooka Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:04
        Nie wiem co to kogo obchodzi, ale jak tak bardzo chcesz wiedziec-ja 26.000 zl,
        moj maz troche wiecej ode mnie. Kase mamy wspolna, jak chcemy to bierzemy:) Mi
        tam na markowe ciuchy starcza w zupelnosci i takie kupuje.
        pozdrawiam
        • Gość: natalka Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:04
          mój tata ok 2000 zł miesięcznie, mama ma zasiłek dla bezrobontych w wysokości
          500 zł na m-c. ja studiuje, mam oprócz tego dwóch uczących sie młodszych braci.
          wszyscy jesteśmy na utrzymaniurodziców. czasami jest ciężko.
      • Gość: ewe Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:09
        ja na miesiac mam 4000-5500tyś zalezy jaki miesiac wystarcza na wszytsko i
        dzieki bogu ze mam taka praca bo sa ludzie co maja miesiecznie 600zl i zyja
        • xoxo Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 15.06.05, 20:53
          Zarabiam niezle, lata studiow i determinacja oplaca - do wszystkiego doszlam
          sama, a teraz prowadze wlasna, dosc rozbudowana dzialanosc. Biorac pod uwage
          moj (mlody) wiek i tempo to zarobki - pelen sukces, przekroczyly te od
          konkurencji po fachu. Ale praca to moja pasja. Wazne wsparcie w partnerze,
          ktory to zniesie. We wspominanych "diorach" - chodze(tu jako przyklad bo akurat
          Dior nie jest moim faworytem). Co chce to moge/postaram sie miec.
          • prostytutka81 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 16.06.05, 18:45
            oboje z chlopakiem wolny zawod i praca glownie na zlecenie, on potrafi wyciagnac
            5 tysi ja czasem 2,5 ale przecietnie wychodzi mniej. wczesniej etat w pracowni
            i choc teraz kasa mniejsza to zycie duuuuzo fajniejsze..kupilismy wlasnie 20
            letni samochod na mieszkanie nas nie stac. ale nie zalujemy sobie niczego.
      • easier_to_fly Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 16.06.05, 20:35
        Nie pracuję zawodowo, bo jeszcze studiuję, ale dorabiam sobie robieniem
        tłumaczeń i udzielaniem korków z anglika i rysunku technicznego....:) Ogółem na
        miesiąc wychodzi około...400 zł... :/
      • Gość: maja Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:40
        ja uwazam ze to swietne pytanioe bo zarobki
        ostatnio staly sie tematem taboo
        jakby bylo czego sie wstydzic
        wiadomo ze o prace jest bardzo ciezko
        niektorzy wstydza sie przyznac ile zarabiaja
        kwota 7000 zl w naszych realiach wydaje sie byc magiczna
        ja pracuje w bardzo prestizowej firmie na astanowisku
        na ktorym chociazby w Niemczech czy w Wielkiej Brytanie zarabia sie 7 razy
        wiecej
        wszystcy moi znajomi sa przekonani wiec ze mniej wiecej tyle zarabiam
        wieceie ile ?
        1500 zl.
        5 lat pracy
        praca zmianowa
        praca na noce
        soboty niedziele
        po godzinach
        prestiz i splendor! za 1500!!

• Gość: aniak Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.idea.pl 16.06.05, 22:44
        Zarabiam 14.000-20.000 zł/m-c . Brakuje mi poczucia bezpieczeństwa bo
        wynagrodzenie jest prowizyjne. Staram się odkładać na "przeczekanie" gdyby
        nagle zmieniły się warunki np. rynkowe i musiałabym szukać innego zajęcia. Wraz
        ze wzrostem płacy zmieniają się preferencje dotyczące zakupów więc róznie to
        bywa z przetrwaniem do nastepnej "wypłaty". W międzyczasie namnożyło się
        kosztów tzw. stałych które będę musiała ponosić niezależnie od wysokości
        przychodu. Hmm, czy ja jestem szczęśliwa?
      • Gość: Zielonooka Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:06
        Prostytutko81, masz ''prace na zlecenie''? Stad ten twoj nick? No bo z tego
        wynika, ze twoj facet jest meska prostytutka...
        • Gość: Mocca o co tu chodzi....???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:23
          nie rozumiem...najpierw wszystkie sie oburzacie jakie to nieeleganckie i
          niedyskretne pytanie ,po czym nastepuje wyliczanka z zasada kto da
          wiecej.....nie chce mi sie wierzyc aby na tym forum siedziały takie
          krezuski...pomimo wszystko pozdrawiam
        • prostytutka81 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 18.06.05, 13:41
          mysle ze gdybym brala takie zlecenia to bym troche lepiej na tym wychodzila..
      • Gość: aaa Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.FIRMA.com.pl / *.system-sat.pl 17.06.05, 16:10
        Nie zarabiam- studiuje, maz zarabia 600zl,mieszkamy z rodzicami. Tylko 7000
        mies-tez bym chciala miec takie problemy,wiec sie kobieto nie osmieszaj
      • nyhed Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 17.06.05, 19:54
        sonia45 napisała:

> Czy mozecie uczciwie podac, ile zarabiacie miesiecznie? Ja nie pracuje, moj
        > maz zarabia ok.7000 zl, mamy jedno dziecko na utrzymaniu.

A ja Ciebie doskonale rozumiem!Jeszcze 1½ roku temu na ostatnim roku studiow
        mialem 1200zl miesiecznie i zylo mi sie fajnie.Teraz mam okolo 13.000zl i
        wystarcza na "styk" - twierdze,ze jest mi ciezko.To prawda o zmieniajacych sie
        priorytetach...
        -jestem jeszcze kawalerem!- i nadal uwazam,ze na rodzine mnie niestac.

pozdrawiam
        • Gość: hexal Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.06.05, 01:10
          3000 Euro na miesiąc
        • dagny1001 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 24.06.05, 16:47
          Masz rację, nie stać Cię - bo jesteś niedojrzały umysłowo i emocjonalnie.
        • osmiornica_80 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 26.06.05, 16:09
          nyhed napisał:

> sonia45 napisała:
          >
          > > Czy mozecie uczciwie podac, ile zarabiacie miesiecznie? Ja nie pracuje, m
          > oj
          > > maz zarabia ok.7000 zl, mamy jedno dziecko na utrzymaniu.

Przepraszam za wyrażenia - ale ja pierd... świat sie przekręca... mam nadzieję
          że nigdy nie spotkam na swojej drodze takiego typa... Ale na waciki ci jeszcze
          starcza????
          >
          > A ja Ciebie doskonale rozumiem!Jeszcze 1½ roku temu na ostatnim roku st
          > udiow
          > mialem 1200zl miesiecznie i zylo mi sie fajnie.Teraz mam okolo 13.000zl i
          > wystarcza na "styk" - twierdze,ze jest mi ciezko.To prawda o zmieniajacych
          sie
          > priorytetach...
          > -jestem jeszcze kawalerem!- i nadal uwazam,ze na rodzine mnie niestac.
          >
          > pozdrawiam
      • Gość: mi Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.prz.rzeszow.pl 21.06.05, 10:05
        7 tyś .? To zależy gdzie mieszkasz i jakie masz potrzeby. Ja wraz z mężem
        zarabiamy razem ok 3 tyś. Jest nas trójka i na wszystko starcza na szczęśćie.
        • Gość: Kasia Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 23:16
          1300 na reke. Za mieszkanie placa mi rodzice, reszte rachunkow oplaca moj
          chlopak (ktory wlasnie dostal prace za 2000 euro miesiecznie, ale raczej sie
          nimi ze mna nie podzieli). Te pieniadze mam na jedzenie (ok 400 miesiecznie),
          benzyne (ok 150), kosmetyki (srednio 100), ciuchy (srednio 100), gazety i
          ksiazki (ok 100), leki, pigulka anty, soczewki (ok 100), wydatki domowe (ok
          50). Reszta idzie na nieprzewidziane wydatki, prezenty, knajpki itp. Chcialabym
          zarabiac wiecej, ale i tak jestem zadowolona, bo wiem, ze inni maja jeszcze
          mniej, wiec doceniam to, co mam. Poza tym byl w moim zyciu czas, kiedy nie
          mialam pieniedzy w ogole, wiec jak teraz moge kupic wszystko, co potrzebuje,
          jestem przeszczesliwa :) Nie kupuje "diorow", ale na L'Orealka starcza :)
          Ciuchy glownie na wyprzedazach, ale raczej markowe (Promod, Levi's, Mango,
          BikBok, Big Star, Reserved, H&M, Orsay itd).
          Aha, od czasu do czasu (ok 200 zl miesiecznie) podrzuca mi mama i te pieniadze
          odkladam na czarna godzine :)
      • lady Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 26.06.05, 09:05
        Zakładam, że prowadzisz badania statystyczne - no bo po cóż innego byłoby Ci to
        wiedzieć?
        ZArabiam tyle, że mi to wystarcza na kupno rzeczy, któe mi się podobają bez
        patrzenia na metki. No dobra, jak kupowałam mieszkanie, to patrzyłam na umowę. :-)
      • Gość: Ewa Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:42
        Paryżanko vel Soniu to 7 tysięcy zł starcza Wam na torby od hermesa?
        • xoxo :D /nt 30.06.05, 20:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka