Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE

11.06.05, 23:07
    Czy mozecie uczciwie podac, ile zarabiacie miesiecznie? Ja nie pracuje, moj
    maz zarabia ok.7000 zl, mamy jedno dziecko na utrzymaniu.
    Obserwuj wątek
      • pianazludzen Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 11.06.05, 23:14
        Ja nie podam, bo uważam, że nikogo to nie powinno obchodzić :)
        • Gość: pump_it_up Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.broker.com.pl 11.06.05, 23:18
          0 zl.
        • Gość: kasik1 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.gorzow.mm.pl 12.06.05, 08:49
          To chyba paranoja że piszesz iż nie starcza ci na markowe ciuchy z kwotą
          7000 .Myśle dziewczyno że nie masz wstydu
          • Gość: m Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.saska.krakow.pl 12.06.05, 10:40
            czemu nie ma? ja już pomijam fakt, że to nie jest odpowiednie pytanie, ale
            jesli jest to 7tys. na całą rodzinę, to mnie to wcale nie dziwi, bo różne mają
            ludzie priorytety i ciuchy niekoniecznie znajdują się w czołówce
      • Gość: m Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.saska.krakow.pl 11.06.05, 23:18
        to pytanie jest nie na miejscu
        • sonia45 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 11.06.05, 23:44
          Dlaczego pytanie nie na miejscu, podalam ile mamy forsy i nie jest nam lekko.
          Dlatego chcialabym wiedziec jaka kwota, wy dysponujecie ne miesiac. Thnak you,
          Danke shön, Merci beacoup, Obrigada, Oczien Spassiba
          • Gość: m Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.saska.krakow.pl 11.06.05, 23:46
            pytanie o zarobki jest nieeleganckie.

> Danke shön, Merci beacoup, Obrigada, Oczien Spassiba

beaucoup. nie beacoup
          • Gość: Klarisson Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.net.autocom.pl 12.06.05, 10:09
            Moi rodzice za niecałe 4tys. żyją sobie na średnim poziomie (na nic nie
            brakuje; niczego sobie nie odmawiamy; co jakiś czas większe wydatki się
            zdarzają - jak np. nowa lodówka ostatnio), ale nie najgorszym utrzymując mnie
            (studiuję w innym mieście i nic nie zarabiam).
            Widać jesteś przyzwyczajona do zbyt wygodnego życia :-) 7tys na 3 osoby
            mieszkające razem (w tym dziecko) to naprawdę dużo.
          • Gość: r Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:21
            nie jest lekko? a inni zarabiają 1000zł
            • Gość: ja :P Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.mlyniec.gda.pl 20.06.05, 16:54
              hej!!! 7 tyś na 3 osoby!! no zazdroszcze! ja od niedawna się sama utrzymuję
              (wynajmuję mieszkanie, musze sie sama wyżywić, ubrać itp) i zarabiam 1
              tysiaka :PPP nie narzekam, bo jak sie dobrze zagospodaruje, to można i pojsc
              sobie na impreze, nie raz, do kina, a nawet sie markowo ubrac, oczywiscie, w
              grę wchodzą tylkko przeceny, lae co tam,
              trzeba sie cieszyc z tego co sie ma, a nie ciagle narzekac :P szkoda życia :P
              • adsa_21 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 21.06.05, 13:40
                zartujesz chyba!!!
                To ile ty placisz za wynajem mieszkania???
                A gdzie rachunki, zycie codzenne? komorka??
                Ja zarabiam ok. 900 zl i ledwo mi na jedzenie wystarcza (mam dziecko).
                • Gość: Ruda Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: 193.130.87.* 24.06.05, 16:35
                  Powiem szczerze soniu, że chciałam ci powiedzieć że przesadzasz z tymi 7000 ale
                  na szczęście najpierw policzyłam ile wychodzi mi miesięcznie razem z mężem i
                  razem mamy około 8000 czasem więcej. Mój mąż ma wlasną dzialalność gospodarczą
                  więc stąd trudno mi dokładnie powiedzieć, czasem ma więcej czasem mniej. Ja
                  sobie pracuję za 1500 aby się w domu nie nudzić. Ja też powiem że nam jest też
                  bardzo ciężko i nie zawsze wystarcza, a o ciuchach markowych to raczej
                  zapominam chyba, że wyprzedaże i też żadko. Koszty życia w Warszawie są
                  straszne, my płacimy za dwa samochody w tym jeden na kredyt, opłaty za
                  mieszkanie i takie tam inne rzeczy. Więc soniu rozmumiem cię doskonale mam
                  nadzieję, że u nas to się niedługo zmieni i będzie lepiej.
          • Gość: tubu5000 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 01:06
            nie mowi sie "Oczien spasiba" tylko "Balszoje spasiba" :)
      • klarak Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 11.06.05, 23:48
        ja bym powiedziała, bo to zaden wstyd, ale my oboje z mezem jestesmy "free
        lancerzy" jak to sie mowi i co miesiac zarabiamy inaczej.
        • Gość: Anna Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:49
          900 zł
        • sonia45 Do klarak 11.06.05, 23:59
          A tak pi razy drzwi, ile Wam wychodzi srednia miesieczna?
          • klarak Re: Do klarak 12.06.05, 00:00
            pi razy drzwi na pewno mniej niz Wam :)
      • dori7 A po co? 12.06.05, 00:07
        Ankiete robisz?? Z nudow pytasz?? Nie masz nic lepszego do roboty niz
        zagladanie w cudze kieszenie?
        • sonia45 A po co? 12.06.05, 00:27
          Bo chcialabym wiedziec, jak mozna przy mniejszych budzetach, jak moj kupowac
          ciuchy markowe? To niemozliwe, tym bardziej jeseli chce sie jechac na godziwe
          wakacje, porzadnie jesc, zbawic sie, po prostu zyc.
          Nie pytajcie po co, jesli nie macie ochoty odpowiedziec. Dziekuje
          • Gość: amelia42 Re: A po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:52
            To się weź do roboty zamiast wydawać pieniądze chłopa na markowe ciuchy.
            Nie ma nic gorszego jak leniwe i wiecznie niezadowolone babiszcza.
      • Gość: Richelieu* Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.localdomain / 80.48.249.* 12.06.05, 00:29
        50 tys zł

• Gość: jo-asiunka Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 08:17
          Ja mam duuuuużo mniej od Ciebie. sama nie wiem, jak to robię, ale kupuję sobie
          ciuchy (promod, camaieu - nie są super drogie, ale zalezy dla kogo - dla mojej
          mamy tak), ksiażki. Tak naprawdę mam 800 zł za pół etatu (studiuje dziennie) +
          honoriaria za teksty, za które szaleję (ale to do tysiaca złotych miesięcznie).
          Wynajmuję mieszkanie w wawie i jeszcze coś odkładam. Sama sie zastanawiam, jak
          to robię.
        • sonia45 Do Richelieu 12.06.05, 17:13
          Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> 50 tys zł
          >
          Te 50 tys zl zarabiasz w Polsce czy na zachodzie? W obu przypadkach wydaje mi
          sie malo prawdopodone, aby osoba zarabiajaca te suma, miala jako jedyny rodzaj
          rozrywki wieczorami komputer.
          • ludzka_budowla Re: Do Richelieu 12.06.05, 17:17
            a jeśli to baaaardzo drogi komputer?
            • r.richelieu Re: Do Richelieu 12.06.05, 17:27
              ;))
              • papryczka_ag Re: Do Richelieu 13.06.05, 20:50
                w baardzo drogim mieszkaniu...
                • Gość: Richelieu* Re: Do Richelieu IP: *.localdomain / 80.48.249.* 13.06.05, 22:05
                  w baaaardzo drogiej dzielnycy...
                  • zettrzy Re: Do Richelieu 13.06.05, 22:08
                    z Billem Gatesem za partnera...
                    • Gość: Richelieu* Re: Do Richelieu IP: *.localdomain / 80.48.249.* 13.06.05, 22:12
                      o to to, z Billem Gatesem jako sucharek i z laparisienne jako asystentką
                      konserwatora zlewu
          • r.richelieu Re: Do Richelieu 12.06.05, 17:26
            Otóż w Polsce tyle zarabiam, a rozrywkę stanowi szeroki wachlarz atrakcyji, z
            których wybieram te starannie wyselekcjonowane i w najbardziej wysublimowanym
            guście. Azaliż lekka nuta niedowierzania była zadrgała u Ciebie?
            • 1000tak Re: Do Richelieu 25.06.05, 23:26
              eeeeeeeeee dajcie spokoj 50 tys to pestka, jezeli chce sie naprawde dorownac
              szytom....
              takie zarobki obliguja do wielkiego wydawania - niestety.
      • tralalumpek Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 12.06.05, 08:59
        sonia45 napisała:

> Czy mozecie uczciwie podac, ile zarabiacie miesiecznie? Ja nie pracuje, moj
        > maz zarabia ok.7000 zl, mamy jedno dziecko na utrzymaniu.

ty tez jestes na utrzymaniu meza a zatem "maz osiolek ciagnie wozek" a zoncia
        sie nudza stuka w klawiaturke

wracajac do zarobkow,
        ja zarabiam w kazdym miesiacu inaczej :) i nie jestem na niczyim utrzymaniu
      • Gość: prissy Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:38
        heheheh, śmieszna większosć powyższych reakcji ;> jak pytanie "nie na miejscu"
        czy "nieeleganckie" to wystarczy nie odpowiadać. przecież to nie hiszpańska
        inkwizycja, a też byłam ciekawa jaki jest mniej-więcej przekrój tego forum.

studiuję dziennie, pracuję, mam na miesiąc 1500zł i jakoś się mieszczę...
        • Gość: m Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.saska.krakow.pl 12.06.05, 10:41
          toteż nie odpowiedziałam. daj się czasem człowiekowi zabawić w strażnika
          moralności, co?
          • Gość: prissy Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:46
            ;D
            • Gość: too.ya Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:01
              no tak skoro 7000 tys zł to jest mało i nie starcza na "godne" życia to ja się
              chętnie z Toba zmaienie wiesz? moja rodzina ma dokłądnie połowę mniej i nie
              narzekam,a ciuchów Diora nie kupuję bo zwyczajnie mnie to nie bawi,kupuję to,co
              mi się podoba nie patrząc na markę,chociaż czasem chciałoby się jakiś kometyk
              Lancoma a nie można,nie powiem...
              • Gość: prissy Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:26
                emm... to chyba nie do mnie? 7000 to ja bym chciała mieć ;>
      • ziyi Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 12.06.05, 12:00
        0 PLN
      • Gość: Lenka Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.chello.pl 12.06.05, 12:40
        Jak ktoś ma 7 tysięcy na życie na 3 osoby i jeszcze stęka, że "nie jest mu
        lekko" to znaczy, że nie potrafi się gospodarować i jest rozrzutny.
        Ludzie maja dużo,dużo mniej i jakoś żyją.
        • Gość: l Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.05, 23:24
          a ja jestem w stanie uwierzyc. nasza sytuacja finansowa jest podobna, bo moaz
          zarabia ok 7 tys a ja jestem na urlopie wychowawczym. Splacamy kredyt
          mieszkaniowy i raty sa dosc wysokie, bo chcemy go szybko splacic. Oplaty za
          mieszkanie media + kredyt wynosza nas ok 3,5 tys miesiecznie. Praktycznie
          zawsze co miesziac wypada jakis dodatkowy wydatek ok 500 miesiecznie ( mandat,
          podatek od uzytkowania gruntu, prezenty na gwiazdke). Reszta zostaje na zycie i
          kieszonkowe. Mieszkamy w W-wie.
          Tutaj zycie jest naprawde drozsze niz w innych miastach: przykladowo wczoraj
          kupila, lubianke (2kg) truskawek na trasie za 7 zl, a dzis musialam zaplacic
          tyle samo za kg w warzywniaku obok domu.

• Gość: tyle Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:15
            Czytam to wszystko, ale z tym że życie w W-wie jest droższe niż w innych
            miastach z tym się nie zgodzę!!! Otóż znam ceny w W-wie, bo bywam, a mieszkam w
            innym mieście i ceny są takie same. A na przykładzie truskawek to nawet o
            0,50gr wyższe. Fakt ceny zakupu mieszkań o 50% wyższe.
      • b_bb Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 12.06.05, 13:15
        Oto wyrosła nam kolejna forumowa prowokatorka.
      • Gość: anuś Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 14:01
        państwowa posadka ok. 1020 zł/mc - 50 zł ubezpieczenie grupowe.
        mieszkam z rodzicami (emeryci). ciuchy markowe kupuje, owszem, w lumpeksach.
        • Gość: KK Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 15:49
          600 zł
        • Gość: Karolina Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.softel.elblag.pl 14.06.05, 14:29
          A ja zarabiam " na rękę" 1009 zł i dostaje jeszcze stypendium ze szoły 279 zł.
          razem = 1288 zł m-czne, Mam 22 lata mieszkam z rodzicami i nie mam żadnych
          opłat (typu za mieszkanie,jedzenie itp.). Za studia połowe płaci mi tata, więc
          ja musze miesiecznie wydac 185 zł (to ta druka połowa za studia) a reszta na
          ciuszki...;-)
      • Gość: fergie Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:04
        mam 18 lat, zarabiam miesięcznie 800zł jako kelnerka, uczę się w liceum,
        dorabiam jako konsultant firmy kosmetycznej, wynajmuję mieszkanie, w którym
        mieszkam razem z psem, chciałabym te 7000zł :-) może po studiach...
        • miska_malcova Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 12.06.05, 19:15
          dziekuję, jestem zadowolona ze swoich zarobków :-)
          jestem niezależna i przedsiębiorcza :-)
      • tudja Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 12.06.05, 19:54
        750zł. Mieszkam sama. Ledwie mi starcza. Opłaty pożerają praktycznie wszystko.
      • Gość: Klara Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.catv.net.pl 12.06.05, 20:09
        Mam podobnie ok.7 tyś.netto mojego męża i starcza nam na ciuch ( może nie Dior)
        ze średniej półki, drogie ubrania i zabawki dla mojego dziecka i życie na
        bardzo godziwym poziomie.Ubolewam, że nie mamy oszczędności ale z czegoś trzeba
        zrezygnować :)
      • zettrzy Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 12.06.05, 20:09
        uczciwie moze podac tylko moj ksiegowy, bo ja sie zawsze pomyle o pare centow na
        wlasna niekorzysc
      • Gość: kasia Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.chello.pl 12.06.05, 20:22
        roznoszę gazety reklamowe, zarabiam 800 złoty, praca ciężka i męcząca, więc nie
        pieprzcie tu ile zarabiacie i co kupujecie bo człowieka krew zalewa.
      • przemkowa.b Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 12.06.05, 20:42
        Nie.
        O takie rzeczy się nie pyta,po prostu, to wynika z savoir-vivre.
      • Gość: natalicja Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.autocom.pl 12.06.05, 23:38
        Nie
        Nie podam. Ani dżentelmeni, ani damy tym bardziej o pieniadzach nie rozmawiają.

Ale skoro 3 osobom nie jest lekko z 7000 zlotych, to cos jest mocno nie tak u nich.
      • Gość: malkontent Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:05
        Cóż, fortuna kołem się toczy. Życie lubi czasem płatać figle. Być może nauczysz
        się gospodarzyć za 700 zł/mies.
      • Gość: Majka Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: 157.25.9.* 13.06.05, 08:33
        Soniu, więcej niż twój mąż.
      • Gość: agnieszka Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.mnc.pl 13.06.05, 13:00
        łącznie z mężem mamy 3 tys zł. i dwoje dzieci w wieku 7 i 9 lat i już może
        któraś wie gdzie mogę dorobić parę groszy pozdrawiam
      • Gość: P. Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:32
        Zarabiam 2500-3000zł, partner 2000 zł. Ani to mało ani dużo.
      • Gość: mimi Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 13.06.05, 19:26
        moj maz zarabia okolo 8000 zl (troche ponad), ja sie ucze i na razie nie
        zarabiam. ale wkrotce to sie zmieni:)
        • laparisienne Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 20:30
          Gość portalu: mimi napisał(a):

> moj maz zarabia okolo 8000 zl (troche ponad), ja sie ucze i na razie nie
          > zarabiam. ale wkrotce to sie zmieni:)

2 tys euro w Paryzu na dwie osoby rowne 0. Z tego ledwo moga dwie osoby wyzyc,
          nikt nie wynajmie mieszkania na 2 osoby z taka pensja, chyba, ze zyjecie w
          jakiejs klitce. Aktualne wymagania, zeby wynajac najmniejsze dwa pokoje za 1100
          euro(najnizszy czynsz za 2 pokoje w regionie paryskim) trzeba zarabiac od 3-4
          razy wiecej. Co do pracy to ludz sie, sa takie na forum fancuskim, ze przestaly
          sie ludzic. Mezatki od kilku lat po studiach we Francji. Powodzenia
          • carnivore69 Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 20:46
            Nie ma co sie dziwic. Z ponaddziesiecioprocentowym bezrobociem jakie tam macie
            (absolutna czolowka EU-15 pod tym wzgledem i raczej nie zanosi sie na zmiany)
            wiadomo, ze trudno o prace.

Pzdr.
            • Gość: Richelieu* Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.localdomain / 80.48.249.* 13.06.05, 22:21
              carnivore.. Ooo
          • przemkowa.b Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 20:46
            La parisienne, nie wypowiadaj się o Polsce ignorantko.
            Realia żabojadów są inne niż u nas.
            • miska_malcova Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 20:48
              la parisienne nie odpowiadasz na pytanie, ile zarabiasz na zmywaku :-D
              • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 21:47
                miska_malcova napisała:

> la parisienne nie odpowiadasz na pytanie, ile zarabiasz na zmywaku :-D

buahahahahaha :D
                wygrałaś :D
            • laparisienne Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 21:07
              przemkowa.b napisała:

> La parisienne, nie wypowiadaj się o Polsce ignorantko.
              > Realia żabojadów są inne niż u nas.
              Nie widzisz, ze osobka pisze z francuskiego IP, tego samego dostawcy internetu
              co moj.
              Moje zarobki nie sa tajemnica, zarabiam 6 tys euro, zalezy od miesiaca.
              Moglabym wyciagnac wiecej, ale nie jestem pracoholem. Mam zycie rodzinne. Marzy
              mi sie niepracowanie. Pozdrowienia dla uzaleznionych od komputera forumek z
              forum moda.
              • miska_malcova Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 21:09
                nie pomyślałaś, że dla większości z nas komp to miejsce pracy?
                • pianazludzen Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 21:17
                  ja wieczorami czekam na "anruf von meinem schatz" :) więc jestem uzależnoina od
                  kompa, przyznam się szczerze.
              • przemkowa.b Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 21:12
                Kto jest uzależniony ten jest. Nic o mnie nie wiesz, więc się nie wypowiadaj.
              • tralalumpek Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 21:12
                laparisienne napisała:

>
                >....
                > Moje zarobki nie sa tajemnica, zarabiam 6 tys euro, zalezy od miesiaca.
                >...

a dlaczego tak malo zarabiasz?
                • zettrzy Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 21:16
                  tralalumpek napisała:

> laparisienne napisała:
                  >
                  > >
                  > >....
                  > > Moje zarobki nie sa tajemnica, zarabiam 6 tys euro, zalezy od miesiaca.
                  > >...
                  >
                  > a dlaczego tak malo zarabiasz?

przeciez ona pracuje na zmywaku, w kontekscie to chyba i tak duzo
              • pianazludzen Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 21:25
                Aaa, to mnie trochę dziwi w kontekscie wcześniejszych przechwałek, Parisienne.
                skoro już rzucamy kwotami, to moj chłop na stażu, nie skończywszy jescze
                studiów, zarabia 1/4 twoich zarobków.

6k to nie bajońska suma...
          • Gość: mimi Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 13.06.05, 22:10
            pierwsza sprawa: nie pisalam ze mieszkamy w Paryzu, sa piekniejsze i bardziej
            przyjazne miasta we Francji. Mieszkamy bardzo sympatycznie, za duzo mniej niz 2
            tys. euro.
            druga sprawa: skad ta wrogosc i zjadliwosc w twoich postach, przeciez napisalas
            ze ci sie dobrze wiedzie, wiec mozesz juz pozbyc sie syndromu "psa ogrodnika" i
            przestac zyczyc ludziom wszystkiego najgorszego. pozytywna energia wraca do nas
            (ale negatywna rowniez)
            trzecia sprawa: wedlug mnie praca nie jest jakims pojeciem abstrakcyjnym i
            istnieje w realnym swiecie, wiec niby dlaczego mialabym jej nie znalesc?

Widac nawet we Francji pieniadze nie daja szczescia i optymizmu...
            • daino Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE 13.06.05, 22:27
              Mimi, nie przejmuj sie.
              za te wspominane 6000 euro nie bylaby w stanie wynajac mego mieszkania w NYC na
              1 miesiac, wiec gdzie kto mieszka to jest zasadnicza roznica, jak widac w
              zarobkach takze.
              • Gość: Ewa Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:48
                Ja zarabiam różnie w zależności od miesiąca i wyników kancelarii, ale jestem
                zadowolona poniżej pewnej kwoty nie schodzę,mąż ma własną doskonale
                prosperującą firmę, płaci duże podatki ;), stać nas na wiele, ale nie
                przesadzamy, żyjemy na wysokim poziomie, w diorach nie chodzę.
      • Gość: Lotta Re: ILE ZARABIACIE MIESIECZNIE IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 00:12
        no i niby pytanie nieelaganckie, ale i tak wszyscy ciągle o kasie, ale w
        ukryciu... Nawet 7000 może nie starczać, jak np. spłaca się kredyt za
        mieszkanie, samochód itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka